Mazowieckie spoty
-
Pany! Robimy wreszcie jakiegoś spota? Może być nawet Swiftowo-Ticowy :)
-
-
Lepiej niech ktoś inny rzuca, bo jak ostatnio rzuciłem to temat umarł na pół roku... XD
-
@BPX33 powiedział w Mazowieckie spoty:
Lepiej niech ktoś inny rzuca, bo jak ostatnio rzuciłem to temat umarł na pół roku... XD
Ewentualnie jak byś miał chęć to na ziemi lubelskiej z chłopakami się można spotkać, myślę że jakiegoś jesiennego spota trzeba tam zrobić :)
-
Co rozumiesz przez "lubelską ziemię"? :P
-
Nas lubelaków czyli Jaco , leo , miechomiecho
-
@Jaco- powiedział w Mazowieckie spoty:
No i może Drząca dołączyłby ale to już rzeszowiak :P
-
Bardziej chodziło mi o to jak daleko trza jechać... XD
-
Bardziej chodziło mi o to jak daleko trza jechać... XD
McDonalds na S17 (MOP Markuszów Północ, obok stacji BP, kierunek na Warszawę).
https://mapa.targeo.pl/mop-markuszow-polnoc,miejsce_17492569
-
a w pobliżu masz Nałęczów, Kazimierz Dolny i pewnie parę innych fajnych miejsc ;)
-
Tak trochę słabo lecieć prawie 200 km w jedną stronę na spot. :P
@pacior wszędzie byłem. ;) Zresztą w ogóle w Polsce miejsc gdzie nie byłem prawie nie ma. XD
-
2,5 godziny jazdy.
@pacior wszędzie byłem. ;) Zresztą w ogóle w Polsce miejsc gdzie nie byłem prawie nie ma. XD
Na spocie lubelaków nie byłeś 😛
-
Nawet dla mojego tiktaka nie jest to kłopot ;)
Zazwyczaj spot trwa te 5-6 godzin czyli wypada całodniowa wyprawa :D -
Ja mam dalej i jeżdżę o ile termin pozwala...
-
@pacior powiedział w Mazowieckie spoty:
Zazwyczaj spot trwa te 5-6 godzin czyli wypada całodniowa wyprawa :D
Dokładnie.
Dwa tygodnie temu byłem z rodzinką u innej dawno nie widzianej rodzinki w Ostrołęce. Rano przed 8 wyjechałem bo jeszcze zajeżdżałem po siostrę za Gończycami i później już do celu. Dzień wcześniej dzwoniłem że między 11-12 będziemy. A tu niespodzianka bo byliśmy grubo przed 11. Z powrotem wyjazd koło 17 i na 19.45 byłem już w domu. Oczywiście musiałem odwieźć siostrę skąd ją wziąłem. -
Na spocie lubelaków nie byłeś 😛
Fakt. Byłem tylko na spocie Swifta w Soblówce. ;) Ale nawet wtedy miałem bliżej, bo jechałem ze Szczyrku. :P
Nie no nie chce mi się kulać taki kawał tylko na spot... Jeszcze, żebym gdzieś jechał i po drodze zaczepił to co innego. Ale w tamte rejony się nie wybieram w najbliższym czasie.
-
Pany i panewy, ogłaszam majowy spot!!! Kurde blaszka dawno waszych mordeczek nie widziałem, więc termin, Uwaga!! 11 maja. Miejsce do ustalenia. Tylko żwawo proszę odpowiadać i bez zbędnego certolenia. Dlaczego 11 ? Bo nie będzie wymówek, że majówka itd.
-
-
@pacior a tam są jakieś szczególne miejsca, auto postawić, foto zrobić ?
-
@likaon w tej chwili z takich miejscówek to do głowy mi przychodzi tylko Zegrze, można podjechać pod tor do driftu, popatrzeć jak upalają beemki 🤔 tylko że dla reszty chłopaków może być daleko.. z innych opcji polecam jeszcze Twierdzę Modlin jak mielibyście ochotę to mogę trochę fajnych miejscówek pokazać 😁