Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 23:37 ostatnio edytowany przez Damianoo
Rajdówka może
Erdego? To zdjęcie, które ma na avatarze wrzucał kiedyś na forum, ew może też coś ze
zbiorów Toydola?Od Toydola proponuje czarnego gtika na białych felach i jego rajdówke tą co się ostatnio rozbił.
-
napisał 28 sty 2014, 23:38 ostatnio edytowany przez likaon
Moje mk5 było ładne, ale coś nie wyszło po drodze
-
Ale ładną fotkę na zielonych kołach masz porobioną!! Wysyłaj
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 07:17 ostatnio edytowany przez zaklinaczwrc
możecie wrzucić mojego Cultusa, jakieś fotki w dobrej jakości posiada w zbiorach MKV
-
Więc jeszcze raz
proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!Możesz zerknąć do mojego wątku [mk5 1.0]: [>>>Tutajzałączniki
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 10:44 ostatnio edytowany przez plastekk
-
napisał 29 sty 2014, 10:52 ostatnio edytowany przez likaon
Gdziś zagubiłem fotę na zielonej feldze
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 11:06 ostatnio edytowany przez Krzemol1994
Ale ja nie zagubiłem
http://imageshack.us/photo/my-images/814/przda.jpg/ -
napisał 29 sty 2014, 11:08 ostatnio edytowany przez likaon
Było jeszcze jedno, takie z boczku, ale nima go
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 11:13 ostatnio edytowany przez Krzemol1994
Te z boku nie działa bo prawdopodobnie już go nie ma na serwerze imageshacka, link prowadzi do strony głównej. To musi wystarczyć
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 12:51 ostatnio edytowany przez SirBufor
Panowie zapraszam!
Nasz nowy fanpejdż ;p -
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 12:52 ostatnio edytowany przez Damianoo
Ja poszukam na drugim kompie bo kiedyś sobie na tapecie ustawiłem tak mi sie podobały te fele w świstaku jak znajdę to wstawię
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 12:55 ostatnio edytowany przez Hellsin
Panowie zapraszam!
znajdź jakiś lepszy dekiel, bo ten tytułowy lata świetności ma za sobą
Nasz nowy fanpejdż
;pa nie lepiej napisać :
Klub posiadaczy samochodu Suzuki Swift.
Od czasu do czasu pojawi się VI poza tym forum na FB ? -
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 13:27 ostatnio edytowany przez SirBufor
Dekiel jest fantazyjnie upierd***** rajdowym błotkiem
Hellsin nie martw sie Twoje zdjęcia też zawitają na FBA co do forym na FB, to nie jest forum na FB tylko reklama forum Jak chccie 6 i 7 generacje to mogę dodać ale koledzy się na nas wypięli ponieważ początkowe rozmowy były na temat połączenia
-
napisał 29 sty 2014, 13:47 ostatnio edytowany przez BPX33
Panowie zapraszam!
Nasz nowy fanpejdż
;pNie mam facezbooka!
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 13:51 ostatnio edytowany przez SirBufor
BPX33 jak Ty możesz żyć? ;p Nie no żartuje. Ale nie mając konta możesz pooglądać.
Już część zdjęć na fejsie wgrana. Wrócę dodam więcej .
CZEKAM NA ZDJECIA. Jak na razie mam od 4 osób.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 14:51 ostatnio edytowany przez Krzemol1994
Z tego co pamiętam w końcu "Nowe Swifty" też miały być (choć wiadomo, z początku i tak głównie będzie o starych). To jak to w końcu będzie?
-
Poproszę brata może ma jakieś ładne zdjęcia swojej mk5
-
możesz też odemnie foty wrzucić :
ZureX -