Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 16:30 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Więc jeszcze raz
proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!Jakbym miał coś doradzić to celowałbym w zdjęcia użytkowników MKV (wrzucał pełno zdjęć fajnie obrobionych), Indii, Toydols (wrzucał kiedyś fajną sesję, jesionno zimową GTi) ale to już sami zainteresowani niech się wypowiedzą
-
Jakbym miał coś
doradzić to celowałbym w zdjęcia użytkowników MKV (wrzucał pełno zdjęć fajnie
obrobionych), Indii, Toydols (wrzucał kiedyś fajną sesję, jesionno zimową GTi) ale
to już sami zainteresowani niech się wypowiedząTeż bym polecał te autka
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 20:03 ostatnio edytowany przez Boxxing
jezeli jest tak jak piszesz to przepraszam ale tez musisz nas zrozumiec jako forumowiczow niby to jest grosz, ale chodzi o sam fakt, gdybys wczesniej opisal sytuacje to napewno negatywnych komentarzy by nie bylo, moze i nawet forumowicze w pewnej kwesti by ci pomogli, poniewaz od tego jest nasz skromny swift klub
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 20:58 ostatnio edytowany przez SirBufor
Dzięki Boxing wyślij mi jakieś fajne zdjecie kabrio
Słuchajcie zależy mi na tym aby w logo znalazły sie zdjęcia nie tylko gtików ponieważ swifty to także sedany, "cywile" i kabriolety (tych to zazdroszczę.) na pewno znajdą sie zdjęcia Krzemola Boxinga, Toydolsa, MKV, BPX, xq92x, Adamo81. Oraz oczywiscie Indii
Brakuje mi jeszcze jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5. -
Nie mam nic przeciwko, ale czemu mój?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 21:00 ostatnio edytowany przez SirBuforTen post został usunięty!
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 21:06 ostatnio edytowany przez KonradSwiftTen post został usunięty!
-
napisał 28 sty 2014, 22:58 ostatnio edytowany przez BPX33
Brakuje mi jeszcze
jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5.Co do Mk V to może Ś.P. Swift alka_wwa.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 23:10 ostatnio edytowany przez SirBufor
Jak to sp? Co się stało?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 23:24 ostatnio edytowany przez DamianooTen post został usunięty!
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 23:27 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Brakuje mi jeszcze
jednej ładnej rajdówki i ładnej mk5.Rajdówka może Erdego? To zdjęcie, które ma na avatarze wrzucał kiedyś na forum, ew może też coś ze zbiorów Toydola?
EDIT:
Tu są fajne zdjęcia rajdówki Erdego
a tu Toydolsa
Jeszcze wg mnie fajne zdjęcia z galerii Toydolsa klik, i jesienna sesja klik -
Użytkownik archiwalnynapisał 28 sty 2014, 23:37 ostatnio edytowany przez Damianoo
Rajdówka może
Erdego? To zdjęcie, które ma na avatarze wrzucał kiedyś na forum, ew może też coś ze
zbiorów Toydola?Od Toydola proponuje czarnego gtika na białych felach i jego rajdówke tą co się ostatnio rozbił.
-
napisał 28 sty 2014, 23:38 ostatnio edytowany przez likaon
Moje mk5 było ładne, ale coś nie wyszło po drodze
-
Ale ładną fotkę na zielonych kołach masz porobioną!! Wysyłaj
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 07:17 ostatnio edytowany przez zaklinaczwrc
możecie wrzucić mojego Cultusa, jakieś fotki w dobrej jakości posiada w zbiorach MKV
-
Więc jeszcze raz
proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!Możesz zerknąć do mojego wątku [mk5 1.0]: [>>>Tutajzałączniki
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 10:44 ostatnio edytowany przez plastekk
-
napisał 29 sty 2014, 10:52 ostatnio edytowany przez likaon
Gdziś zagubiłem fotę na zielonej feldze
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 sty 2014, 11:06 ostatnio edytowany przez Krzemol1994
Ale ja nie zagubiłem
http://imageshack.us/photo/my-images/814/przda.jpg/ -
napisał 29 sty 2014, 11:08 ostatnio edytowany przez likaon
Było jeszcze jedno, takie z boczku, ale nima go