Propozycja poprawy osiągów Swifta
-
trochę ten wątek zalatuje
giełdą mimo wszystko ...IMO kolega nie sprzedaje części samochodowych a jedynie oferuje pomoc w usprawnianiu Waszych samochodów. Ceny podane są jedynie do porównania .
Zgodnie z życzeniem wątek podwieszam a wypowiedzi nie na temat usuwam. -
cip z programem poprawionym i z odcinka jaka chcesz od 8000-11000 cena ok 250 zł z wlutowaniem podstawki 50zł więcej, cip jest programowalny, mogę w każdej chwili go poprawić
-
Ile kosztuje przejscie z hydrauliki na mechanike ?
-
2000tys dolarów, a tak poważnie to nie wiem ale ok 1000 zł to min. trzeba przerobić wałki i głowice.
-
Panowie nie kłócimy się tutaj, nie piszemy kogo stać lub nie.
ja mam hydraulikę i daje radę, a kręcę powyżej 10000 ,po za tym robiłem głowicę na mechanice koszt 3000 dolarów USA :)i zobaczymy rezultaty na wiosnę, jak będzie lepiej to się tym zajmę na poważnie. -
na prośbę kolegów, daję przykładowe fotki głowicy, wału i kółka rozrzadu.
pozdrawiam -
ps. w tym wątku będę udzielał
rad, więc tu zadajemy pytania, nie na privNoo widzę że to na tyle, jeśli mowa o wspomnianej wyżej pomocy i udzielaniu rad.
-
jestem w trakcie rozmowy z gazowcem :), ja co prawda nie znam się na gazie, ale co do odmy ja mam w butelce, wiele swiftów ma problemy z odmą gdyż olej z komory trafia do komory spalania i jest dupa z mocy i świece szybciej padają. w poniedziałek odpowiem na pytanie odnośnie gazu.
pozdrawiam -
rossi zrób porządek w skrzynce odbiorczej, bo PW nie dochodza:)
sory za OT. -
już
-
witam, mam zgodę na pokazanie głowicy którą przygotowałem dla kolegi ze zlosnikia
-
Ile czasu zajmuje takie "leczenie" głowicy ?
-
Ile kosztowałby chip + przesunięcie odcinki powiedzmy na 8600 + ECUMaster II (masz go może w jakiejś atrakcyjnej cenie ??) No chyba, że III lepszy ??
Bawiłeś się może w zmianę przepławki na MAP sensor + przepustnica od nissana do tego??
-
Jedno pytanie. Te ceny to z Vat czy netto?? Bo chce wiedziec czy bede sobie mogł odliczyc podatek od twoich usług na moje firmowe auto
-
nie mogę wystawiać faktur
-
Witam.
Mam 1,3 8V głowica już zdjęta i pojechała do obróbki więc co teraz proponujesz?
Może inny wałek rozrządu i tłoki? -
Witaj, czy zajmujesz sie naprawą luzów osiowych wałków?
Czeka mnie taka operacja(obniżenie podpór) ponieważ gubi mi ciśnienie oleju.
Ew. jaki jest koszt takiej usługi oraz czas oczekiwania? -
powiększanie kanałów, poprawienie komory spalania, spasowanie z uszczelkami, skorygowanie gniazd zaworowych, fazowanie wałków rozrządu, odelżenie zaworów na życzenie, planowanie , przerabianie wałków na sport.
Ile by wyniosła ta radość przy Swifcie 1.0 2002 rok i ile by to przybyło koniów
Pozdro
-
Ile by wyniosła ta
radość przy Swifcie 1.0 2002 rok i ile by to przybyło koniów
Pozdrodużo za dużo i byś ledwie dobił do seryjnego 1.3 8V ... imho nieopłacalny zabieg ...
-
dużo za dużo i byś
ledwie dobił do seryjnego 1.3 8V ... imho nieopłacalny zabieg ...no wiem że dużo, ale szukam szukam i szukam 1.3 ale z mkV bo mają trochę więcej mocy i nie mogę znaleźć, a jak mam kastę 2002 to nie chce silnika z 90 roku