Widziany, widziana
-
Widziany wczoraj koło Mc' Donalda na tauzenie Te lampy z przodu to bym Ci....
-
To byłem ja cicho puki co nie zdradzaj reszty chyba ze nie widziałeś całości auta hehehe
-
Niestety widziałem
-
bedac czujnym niemal co dzien jestes w stanie sie mnie gdzies w okolicy dopatrzec, czy to w grodzisku czy milanowku. ale za to Ty, poruszasz sie pieszo albo rzuca mi sie w oczy tylko mk2/3, wybacz, nie widzialem - mimo ze cwicze eko-drajwing.
p.s: czarne gti na pruszkowskich blachach to uzytkownik "hary", nie wiem jak w pisowni, nie wiem czy nie ma jakis cyferek dodatkowo. kiedys zamienilismy pare zdan, bo dziala/mieszka w okolicach mojego miejsca pracy.
-
bedac czujnym
niemal co dzien jestes w stanie sie mnie gdzies w okolicy dopatrzec, czy to w
grodzisku czy milanowku. ale za to Ty, poruszasz sie pieszo albo rzuca mi sie w oczy
tylko mk2/3, wybacz, nie widzialem - mimo ze cwicze eko-drajwing.No bo ja po okolicy praktycznie nie jeżdżę... Ostatnio praktykuję wyjazdy do Wawy na uczelnię(Stokłosy).
No i te 2 razy co Cię widziałem to byłem rowerem, więc po części trafiłeś...p.s: czarne gti na
pruszkowskich blachach to uzytkownik "hary", nie wiem jak w pisowni, nie wiem czy
nie ma jakis cyferek dodatkowo. kiedys zamienilismy pare zdan, bo dziala/mieszka w
okolicach mojego miejsca pracy.Widziałem już kilka razy i się zastanawiałem czy to forumowicz właśnie...
-
Ryłka parę dni temu widziałem na Narutowicza
-
Się odezwij czasem na mini spota bo na stokłosy mam 5 minut jazdy, jeżeli chodzisz na Vistulę to mam dostęp do dolnego garażu, chyba jak każdy , ponabijasz się z białego brudasa i zielonych felg.
-
Się odezwij czasem
na mini spota bo na stokłosy mam 5 minut jazdy, jeżeli chodzisz na Vistulę to mam
dostęp do dolnego garażu, chyba jak każdy , ponabijasz się z białego brudasa i
zielonych felg.Będę 11 lipca o 15:00 na obronie pracy... No i kolega alek_wwa też!
-
Środa powiadasz, dogadamy się, co prawda pracujące ludzie wtedy kończą pracę
-
Zajczykowski widziany na myjni koło netto(bezrzecze). Od razu mi się auto w oczy rzuciło a później się skapnąłem, że to swift
-
a no pudrowałem autko
-
a no pudrowałem
autkoNa myjni mojego szefa.
-
Na myjni mojego
szefa.
na myjni którą produkowałem i produkujemy dzień w dzień -
Widziane czerwone GTI WY cośtam w Rzeszowie ze dwa tygodnie temu koło PZmotu, próbowałem dogonić, ale nie ta moc
-
Widziany Zajczykowski koło Gryfu jadący na pokaz fajerwerków dzisiaj około 22.
-
To musiałem być ja
-
Widziany
Zajczykowski koło Gryfu jadący na pokaz fajerwerków dzisiaj około 22.hehe ale i tak słabo było widać
-
W sobotę w miejscowości Dobre widziany GS brata Plastkka
Właściciela nie zastałem, więc podjechałem i zrobiłem fotkę świstakom
-
haha zgadza się na moich białych felgach. Jeździ nim dziewczyna do pracy aktualnie