Widziany, widziana
-
Zdjęcia cieszą oko że tyle tego po Wawie i w okolicach się toczy aby służyły jak najdłużej, większość to jednak już mk3, mk2 to naprawdę rzadki stworek.
-
Zdjęcia cieszą oko
że tyle tego po Wawie i w okolicach się toczy aby służyły jak najdłużej,
większość to jednak już mk3, mk2 to naprawdę rzadki stworek.Ten spot odbył się 15 maja 2008
-
Ojoj, ale wtopa to ten no..., widziany biały swift, jeździ dla pizzy, sedan mk5 i chyba nawet wlepe zlosnikiową miał, coś tam widzialem uśmiechniętego na tylnej szybie.
-
Nie wiem ale czy to
nie przypadkiem rajdówka po Konyagi-m?Brawo! To własnie mój dawny swifcik, niestety ze wzgledów rodzinnych nie dane mi było kontynuować zabawy w ten sport, ale na szczęście samochód trafił do człowieka, który ma i czas i pieniądze by samochód mógł dawać radość i kierowcy i kibicom.
-
Brawo! To własnie
mój dawny swifcik, niestety ze wzgledów rodzinnych nie dane mi było kontynuować
zabawy w ten sport, ale na szczęście samochód trafił do człowieka, który ma i czas i
pieniądze by samochód mógł dawać radość i kierowcy i kibicom.Heh, to jednak dobre mam oko Fajnie, że twoje cacko wciąż jeździ. Może jeszcze wrócisz jak dzieciaki podrosną?
-
Widziany
Zajczykowski w Płoni tak kilka minut po 22giej. Minęliśmy się koło netto.
a no fakt, ale ja Cię niewidziałem. Błyskałeś? -
Może jeszcze wrócisz jak dzieciaki podrosną?
Mam taki plan, ale już niestety pewnie czymś innym niż ukochane Mk3. -
Mam taki plan, ale już niestety pewnie czymś innym niż ukochane Mk3.
mk2
-
wczoraj widziany zajczykowski około 22 w podjuchach
-
Wczoraj przed 12 czarne wściekłe mk1 z halogenami rajdowymi z przodu na masce w Katowicach ;p
-
wczoraj ok. 22 widziany na Derdowskiego.
Pięknie wygląda ta pomarańcz i świetnie brzmi. No i te lampy przednie. -
na bank ja często wieczorami kursuje podjuchy - pogodno.
-
Widziane czerwone gti w przeddzień sylwestra, przy wlocie do Łańcuta od strony Albigowej. Zaparkowany przy poboczu, blisko wjazdu do jakiejś posesji. Godzina...hmm ok 12-13.
Ubek19? -
nakryłeś mnie
trzeba było dać znać.
-
nakryłeś mnie
trzeba było dać
znać.Miałem dzwonić, ale zmieniłem telefon i gdzieś Twój nr zapodziałem. Teraz zapisuję i się odezwę, latam często z tamtej strony , więc do następnego
-
to do następnego
najczęściej stawiam na posesji po przeciwnej stronie drogi, tam gdzie mnie widziales tylko w jak miejsca brakuje. Jak byś przejeżdżał to zerkaj. -
to do następnego
najczęściej stawiam
na posesji po przeciwnej stronie drogi, tam gdzie mnie widziales tylko w jak miejsca
brakuje. Jak byś przejeżdżał to zerkaj.Teraz już wiem gdzie wypatrywać Będę w pobliżu w najbliższy poniedziałek w godzinach popołudniowych, ale może być ciężko z czasem. Dawno tamtędy nie latałem, dlatego też się nie odzywałem, ale już wróciłem na trasy
-
a no fakt, ale ja
Cię niewidziałem. Błyskałeś?Za długo się zastanawiałem skąd znam te światła.
-
Czarny szatan Danbar'a widziany wczoraj na Piastów, jadący w stronę Kościuszki.
-
Czerwony swift mk4 w Koluszkach. Trzymałem się chwile za nim,po czym skręciłem Jechałem moim fioletowym swiftem. Może to ktoś z forum?