Widziany, widziana
-
właśnie przód przesada... tył jeszcze ujdzie przynajmniej lampy nie są jeszcze takie złe... bo zderzaki to żal
-
Przód jeszcze
ujdzie w tłoku, ale tył(znaczy światła)...Z tego co pamiętam to te lampy dość trochę kosztują
-
Z tego co pamiętam
to te lampy dość trochę kosztująAle one są obrzydliwe...
-
właśnie nie są obrzydliwe. są jedynie obrzydliwie wkomponowane w resztę auta
-
Kolejny raz widzę tą przednią dokładkę zderzaka,skomponowałbym to razem z dokładkami progowymi z GTi, a nadal nie wiem z jakiego ona auta pochodzi, czy ktoś rozwieje moje wątpliwości że to z jakiegoś seata ?
-
Ibiza
-
Przód jeszcze
ujdzie w tłoku, ale tył(znaczy światła)...te światła więcej kosztują nowe niż Twoje opony z felgami
W dzień może szału nie ma, ale w nocy jest naprawdę nieźle -
W dzień może szału
nie ma, ale w nocy jest naprawdę nieźleI tak mnie nie przekonałeś... Bez obrazy, ale dla mnie to taki "wiejski tuning". W serii NFS też były takie światła i nigdy ich nie montowałem w swoich samochodach...
-
I tak mnie nie
przekonałeś... Bez obrazy, ale dla mnie to taki "wiejski tuning". W serii NFS też
były takie światła i nigdy ich nie montowałem w swoich samochodach...każdy ma inny gust, ja kiedyś chciałem być ich posiadaczem, ale że gust się zmienia z wiekiem przeszła mi na nie faza.
Swego czasu cena ich oscylowała w okolicy 1400 zł + przesył od Madziarów
Jeśli by je bardziej skomponowali, to myślę że były by ładniejsze -
Z tego co pamiętam
to te lampy dość trochę kosztująTe światła są ok, gorzej z progami na taśmę...
Światła tylne droższe od całego auta...
-
Progi można pokleić a fajne są, światła full exotic może właściciel chciałby sprzedać swifta jakby karteczkę za szybą zostawić. Ogólnie kojarzę ten egzemplarz jak był sprzedawany x czasu temu. W środku miał jakieś bajery wysuwany ekran z deski rozdzielczej itp itd
-
Szczecin, rondo przy placu odrodzenia, ok 20;10 mój czerwony swift wbił się przed bodajże czarnego swifta, ktoś z Was?
-
Poszukuję właściciela/właścicielki pomarańczowego mk3 - widziany 27.11.2011 w Mostach k/Goleniowa
-
Poszukuję
właściciela/właścicielki pomarańczowego mk3 - widziany 27.11.2011 w Mostach
k/GoleniowaToż to zajczykowski pewnie...
-
Poszukuję
właściciela/właścicielki pomarańczowego mk3 - widziany 27.11.2011 w Mostach
k/Goleniowatak to ja gdzie dokładniej?
-
W mierzynie widuje przed światłami(jadąć od Sz-na) czerwonego gsa-dolne części zderzaka czarne jak dobrze pamiętam. Stoi przed warsztatem jakimś chyba. A 26 listopada śledziłem kawałek drogi czarnego gs albo gti od Zdroi do Majowego-przyciemniane szyby z tyłu. Ramki pod tablice jakieś niemieckie rejestracja ZS 3886G kombinacji cyfr nie pamiętam dokładnie. Ktoś stąd?
-
Rajd Barbórki 2011 - OS Bemowo - ktoś związany z klubem?
-
Rajd Barbórki 2011
- OS Bemowo - ktoś związany z klubem?
Nie wiem ale czy to nie przypadkiem rajdówka po Konyagi-m?
-
Widziany Zajczykowski w Płoni tak kilka minut po 22giej. Minęliśmy się koło netto.
-
Nie wiem ale czy to
nie przypadkiem rajdówka po Konyagi-m?Zgadza się i nawet tablice ma te same
Swoja drogą fajny był ten spot na Placu Bankowym w Warszawie... tyyyle GTi w jedny miejscu