Widziany, widziana
-
hehe... tak to było GTI i to
byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego
:)-jak zwykle mogli mi naskoczyćNo to wkoncu spotkałem kogoś z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo teraz to brudy trup
-
No to wkoncu spotkałem kogoś
z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo
teraz to brudy trupAkurat tym razem kolegi nie widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza" jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....
-
Akurat tym razem kolegi nie
widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza"
jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....Taa jechali dokladnie za mna. Nie wiedziałem czy sie zatrzymac czy nie bo z tymi kogutami
-
W piątek tj 12.03 ok godz 13,40 na ul. Sokolskiej w Katowicach widziany czerwony Swift mk3 na SY... z czarnym przednim zderzakiem i ramkami klubowymi
-
Biały Swift 3 drzwi, blachy
SZO... w Żorach z lepkami i klubowymi ramkami pod rejestrację. Kto to?no to pewnie byłem ja w podpisie masz linka do motostata i tam jest zdjęcie jak byś się chciał upewnić, ale ja więcej takich nie widziałem jeżdżących po Żorach
-
Dziś, tj niedziela 21.03.2010r. ok. godziny 15.00 na parkingu podziemnym CH. Reduta w Warszawie widziany biały Swift MK3 (lub ew. MK2) prawdopodobnie 3D w kolorze białym z klubowymi podkładkami (numerów rej. niestety nie zapamiętałem).
Pozdrawiam
-
Kto ma ciemnego Swifta 3d na blachach SW.... i pomykał dziś wieczorkiem pomiędzy Sosnowcem i Katowicami ??
-
Tez go czesto widuje, zal jak
moja praca poszla na marne :szalone: Tylko liczba naklejek doszla.Też go kilka dni temu widziałem. Nie tylko gromadę nalepek miał na sobie, ale też ktoś pobił go z przodu.
-
Dzisiaj (01.04) w Zgierzu około 19ej widziany wiśniowy sedan EZG...Stał w okolicach kiosku prz Mc Donalds. Specjalnie cofnąłem bo zauważyłem ramki klubowe. Kierowcy nie stwierdziłem:)
-
Zielony (na oko ZOL) Swift GLS widziany w okolicach Marsa/Płowiecka/Kajki wczoraj w okolicy godziny 19.00.
Ramek klubowych nie mial, ale kierowca byl bardzo sympatyczny, moze to ktos od nas? -
To byłam ja, córka Jerzyka. Sprecyzuję: biały swift MK3 3D, z podkładkami i naklejką z tyłu.
-
Widziany wczoraj późnym wieczorem LansikBansik na Cargo...
-
Czerwony Swifcik z Kubusiem Puchatkem na desce rozdzielczej.:)
Raz prowadzony przez Kobiete w okolicach Bitwy Warszawskiej potem widziany przy Wileńskim.
Coś ma nie tak z silnikiem bo na postoju gazuje..:p -
czyja ciemna(czarna lub granatowa) rdze mk3, prawdopodobnie GTI, widzialem dzis na cargo?
-
Taki wieś-tuning widziałem parę dni temu w mojej miejscowości (Swifta Cabrio).
Auto tragiczne - jakoś wiejsko poszerzane, pół matowe, pół bordowe, z cwaniackimi wlotami powietrza w klapie. Mam nadzieję, że nie jest nikogo z forumowiczów?
Pozdr.
-
Widziany...
Kolo godziny 15, jadący z przylepu w strone miasta przez zjednoczenia (w przylepie usiadłem mu na dupe, na zjednoczenia zrównałem się i wyprzedziłem) napewno mnie widzący sedanik Kolor jak mój. Pełna seria. Na FZI blachach, wiek - koło 20-25 (kierowcy oczywiscie ).
Znajdzie sie tu ?
-
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP . Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi , jednakże strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .
Pozdrawiam
-
Witam
Jak wyżej, Hellsin przyłapany
dzisiaj (a właściwie to już wczoraj ) przed 20:00 z pasażerką, jak nawracał w 1 Alei NMP
.w 2 chyba ale spoko
Autko prezentuje się ładnie, można przyuważyć lotkę od GTi ,
stary strucel a nie
jednakże
strasznie głośny masz ten wydech, współczuję na trasie .oj tam i tak był z wkładką
nie mniej jednak jeszcze musi przejeździć do następnego sezonu ... potem wylatujePozdrawiam
również pozdrawiam
-
Znów widziany Wesyl albo Angeleyes w czarnym GTi jadącym zjednoczenia od strony wiaduktu w strone castoramy około 12:00. Ja jechałem służbowym więc bylem niezauważany
-
A ja dziś we Krakowie takiego Swifta widziałem:
Ramka klubowa jest, więc może ktoś z klubowiczów?
Ja niestety nie Swiftem, a Puntem jechałem.
Pozdr.