Widziany, widziana
-
Zielonkawy sedan z ramkami klubowymi i blatami na SMI... widziany na stacji benzynowej BP na Bocheńskiego w Katowicach ok 10,30 o ile dobrze kojarzę to raz ten sedanik chyba był na spocie
-
Wczoraj na Prymasa Tysiaclecia przed Gorczewska, w korku widziany czarny GTI. Tyle, ze bez oznaczen klubowych, wiec nie wiem czy to ktos z forum.
-
Widziany pomarańczowy GTI stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było widać w okolicy -
Widziany pomarańczowy GTI
stojący przy ulicy Bohaterów Warszawy, naprzeciwko Turzynu,
około godziny 20:20.
Niestety właściciela nie było
widać w okolicyBo był na randce w herbaciarni
-
Bo był na randce w
herbaciarniaaaa to pogratulować
-
Pfffff a ja sie zastanawialem czy jest jakies nowe GTi w Szczecinie pomaranczowe, a to Przemka pomarancza
-
Panowie..
-
Pfffff a ja sie zastanawialem
czy jest jakies nowe GTi w Szczecinie pomaranczowe, a to Przemka pomaranczaSwiftów trochę widać, ale czy akurat GTI to nie wiem
Dziś (na ul. Sikorskiego) widziałem Twojego byłego czarnucha - brudas w którym muza waliła na kilometr -
Tez go czesto widuje, zal jak moja praca poszla na marne :szalone: Tylko liczba naklejek doszla.
-
Tez go czesto widuje, zal jak
moja praca poszla na marne :szalone:Szkoda...
Tylko liczba naklejek doszla.
Coś tam miał ponaklejane z tyłu...
-
Biały Swift 3 drzwi, blachy SZO... w Żorach z lepkami i klubowymi ramkami pod rejestrację. Kto to?
-
Jelon vel pjpol?
-
Przed chwila widziałem czarne mk3, nie jestem pewny czy gti. Stał najpierw na przystanku kolo Wenusa przy radiowozie a potem 2 samochody za mną na światłach na środkowym pasie też przy Wenusie. Jechaliśmy obaj w stronę cerfura
-
Przed chwila widziałem czarne
mk3, nie jestem pewny czy gti. Stał najpierw na przystanku kolo Wenusa przy radiowozie a potem
2 samochody za mną na światłach na środkowym pasie też przy Wenusie. Jechaliśmy obaj w stronę
cerfurahehe... tak to było GTI i to byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego :)-jak zwykle mogli mi naskoczyć
-
hehe... tak to było GTI i to
byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego
:)-jak zwykle mogli mi naskoczyćznowu na jedynce przekroczyles predkosc w miescie:D to chyba wiem czemu sie tak dziwnie paly przedchwila na moje auto patrzyly:D
Zapodaj fotke z dzis;] -
hehe... tak to było GTI i to
byłem ja - oczywiscie kontrola drogowa :D:D- norma ;)-alkomacik, czepianie się wszystkiego
:)-jak zwykle mogli mi naskoczyćNo to wkoncu spotkałem kogoś z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo teraz to brudy trup
-
No to wkoncu spotkałem kogoś
z forum na drodze Nie wiem czy mnie też widziałeś ale jak nie to dobrze bo
teraz to brudy trupAkurat tym razem kolegi nie widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza" jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....
-
Akurat tym razem kolegi nie
widziałem:) zresztą wolałem się nie rozgladać - gdyż z pewnością jak Zauważyłeś "władza"
jechała dalej z włączonym kogutem - wypatrując kolejnej ofiary ....Taa jechali dokladnie za mna. Nie wiedziałem czy sie zatrzymac czy nie bo z tymi kogutami
-
W piątek tj 12.03 ok godz 13,40 na ul. Sokolskiej w Katowicach widziany czerwony Swift mk3 na SY... z czarnym przednim zderzakiem i ramkami klubowymi
-
Biały Swift 3 drzwi, blachy
SZO... w Żorach z lepkami i klubowymi ramkami pod rejestrację. Kto to?no to pewnie byłem ja w podpisie masz linka do motostata i tam jest zdjęcie jak byś się chciał upewnić, ale ja więcej takich nie widziałem jeżdżących po Żorach