FOTKI NASZYCH AUT
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 sty 2014, 11:59 ostatnio edytowany przez plastekk
Twój swift jeszcze żyje? jeździsz nim w ogóle?
-
Użytkownik archiwalnynapisał 14 sty 2014, 20:02 ostatnio edytowany przez staryjaponiec
Ten Swift po VT to już legenda Widziałem go na tylu serwisach, że hoho Też się nim kiedyś jarałem, nadal mi się podoba, ale dopiero ostatnio dowiedziałem się, że to dzieło rodaka.
-
-
Ładny Subarak i fajny garaż
Co to za patent na dokładkę zderzaka? -
a taki ala wrc;p ale zrobiłem go z za twardego tworzywa i nic z niego nie zostało...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 16 sty 2014, 22:29 ostatnio edytowany przez Toydols
Ja przepraszam... ale gdzie ten śnieg? Wprawdzie z 3 swiftów, które ma obecnie, wszystkie są w ten czy inny sposób popsute... ale mam kolce do zetora... to bym pojechał przypomnieć sobie jak to się po śniegu jeździ..
-
Użytkownik archiwalnynapisał 16 sty 2014, 22:40 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Ja przepraszam...
ale gdzie ten śnieg? Wprawdzie z 3 swiftów, które ma obecnie, wszystkie są w ten czy
inny sposób popsute... ale mam kolce do zetora... to bym pojechał przypomnieć sobie
jak to się po śniegu jeździ..W centrum posypało we środe i dzisiaj też pruszy cały czas od jakiejś 19
-
napisał 17 sty 2014, 06:44 ostatnio edytowany przez likaon
Tyyle śniegu nawaliło u mnie a ja furacza nie mam buu ;( widzę że kolega idzie grubo, w końcu jest czym poszaleć
-
śniegu juz dawno nie ma ale został lodzik :
-
Salmopol?
-
tak, dokładnie i słynna patelnia;)
-
Zazdroszczę- Salmopolu, Kubalonki i Zameczku pod nosem, nic tylko latać
-
-
napisał 2 lut 2014, 10:20 ostatnio edytowany przez BPX33
Nie schowałem na
czas do garażu i z lekka go przysypało. Ale sytuaacja już opanowanaOdśnieżałeś Swifta koparką?
-
napisał 2 lut 2014, 13:29 ostatnio edytowany przez adamo81
Odśnieżałeś Swifta
koparką?Teraz ma cabrio, bo operatorowi się ręka omsknęła
-
-
Użytkownik archiwalnynapisał 8 lut 2014, 11:36 ostatnio edytowany przez Boxxing
w co tak przypie......
-
napisał 8 lut 2014, 14:53 ostatnio edytowany przez adamo81
Słupek jakiś albo drzewko
Szyba nie pękła, czy wymieniałeś?