FOTKI NASZYCH AUT
-
Ładne autko:) Tylko czemu ten
GLS nie ma poduchy kierowcy?jakbycito
za krotko na forum jestes
jak dobrze poszukasz to moze znajdziesz -
Użytkownik archiwalnynapisał 27 mar 2010, 22:10 ostatnio edytowany przez Hellsin
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 mar 2010, 00:47 ostatnio edytowany przez luxasek
Ładny ten Twój świstak
Ładne kółka i te zegary indiglo
Generalnie ładnie zrobiony i
ze smakiemno kołeczka udało mi sie dorwac dosc przyzwoicie nie powiem podobaja mi sie te felusie zegarki bardzo fajnie swieca wrzucę jakas fotka jak zrobie, zreszta całe podswietlenie w suzi z zielonego zrobiło sie niebiesko czerwone troszke mnie to czasu kosztowało ale lubie sie bawic miałem ładną dwururkę ale niestety juz jej brak zrobi sie na czasie, mam nadzieje ze kiedys sie wszcyscy spotkamy
-
pucu pucu, myju myju
o ja cie
przemalowales kombiaka na roschoooFFyy
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 mar 2010, 14:04 ostatnio edytowany przez Hellsin
o ja cie
przemalowales kombiaka na
roschoooFFyykomórka pokolorowała
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 mar 2010, 20:24 ostatnio edytowany przez fetorman
komórka pokolorowała
a tego drugiego poka, no poka
-
Użytkownik archiwalnynapisał 28 mar 2010, 21:18 ostatnio edytowany przez Hellsin
a tego drugiego poka, no poka
było zdjęcie na forum x czasu temu, od tamtej pory nic się nie zmieniło
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 mar 2010, 11:59 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
-
Widzę, że jesteś posiadaczem kołpaków Hero GTR he.. ładne są:) jeszcze tylko zostaje Ci pomalować felgi na czarno i ok
-
Użytkownik archiwalnynapisał 29 mar 2010, 21:09 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Widzę, że jesteś posiadaczem
kołpaków Hero GTR he.. ładne są:) jeszcze tylko zostaje Ci pomalować felgi na czarno i okNo felgi zamierzam machnąć jak ciepło będzie, generalnie te kołpaki mi nie pasują troche, ale cóż $ na alu póki co nie ma
-
Pomalujesz felgi i na bank będą Ci się podobały może to przez kolor samochodu..
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 15:44 ostatnio edytowany przez mercuc
Tak się chwalicie, to i ja zaprezentuje moje malenstwo
jak widac blachy zdrowe ( poprzedni wlasciciel zadbal o suzi)
zostalo mi wymienic jeszcze ta tafalna koncowke wydechuWnetrze jak widac w stanie nie tak tragicznym ale troche pracy mnie czeka jeszcze (klamki niestety)
A teraz bonus czyli Kfulik da Drajwer
A ktostki dostalem dzis w prezencie xD szpan musi byc
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 16:24 ostatnio edytowany przez LansikBansik
-
super maszina
fajnie z tą tablicą rej wymyślone
chyba od kolegi wezmę pomysł na umieszczenie tak samo rejestracji -
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 17:06 ostatnio edytowany przez Dajmos
Mokry miał daaawno daawno temu fajnie zrobioną tablicę,na krawędzi zderzaka rodem z Lancera
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 18:51 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
super maszina
fajnie z tą tablicą rej
wymyślone
chyba od kolegi wezmę pomysł
na umieszczenie tak samo rejestracjiJa tak miałem też zimą ale przez to 2 razy bym zgubił ją w zaspie dobrze, że byłem na to wyczulony
-
To może z racji ładnej pogody
i ja się pochwalę moim trabantemSebuś ładnie to tak zamazywać podpis autora na zdjęciu??
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 19:31 ostatnio edytowany przez KonradSwift
Super alusy
-
Użytkownik archiwalnynapisał 31 mar 2010, 21:45 ostatnio edytowany przez Marcin_GTi
chyba od kolegi wezmę pomysł
na umieszczenie tak samo rejestracjiprawa autorskie -
-
napisał 1 kwi 2010, 01:18 ostatnio edytowany przez adamo81
Super fura, daję 10/10