Schemat podłączenia podgrzewania foteli.
-
w pierwsej kolejności sprawdź czy nie masz fabrycznie przygotowanej instalacji
-
Aby sprawdzić czy mam instalację potrzebny mi jest garaż. A ja mam garaż raz na 2 tygodnie po godzinie 16 zanim to sprawdze będzie 17 i jak się okaże że czegoś brak to muszę czekać następne 2 tygodnie żeby to założy. Dlatego też pytam się madrzejszych jak to z tym jest.
-
U mnie jest instalacja poprowadzona, wtyczka jest pod wykładziną i otworek w wykładzinie pod fotelem kierowcy.
Chyba, że to do czegoś innego -
W mk3 na pewno jest instalacja, nie wiem jak w mk2.
-
U mnie jest
instalacja poprowadzona, wtyczka jest pod wykładziną i otworek w wykładzinie pod
fotelem kierowcy.
Chyba, że to do
czegoś innegommm otworek pod wykładziną kierowcy może być raczej od nawiewu który posiadają jedynie wypasione wersje
-
ten kabel pod fotelem nie służy na 100% do podgrzewania foteli a na 99% do kontrolki zapiętych pasów.
-
Dobra Panowie to jest czy nie ma? Jak to podłączyć bo jutro ide to założyć.
Potrzebuję jakiegoś manuala od sedana albo od zwykłej 3D. Jeśli ktoś ma takowy w posiadaniu to prosze o podesłanie.
-
ten kabel pod
fotelem nie służy na 100% do podgrzewania foteli a na 99% do kontrolki zapiętych
pasów.Hmm mówisz? A była w ogóle w którymkolwiek swifcie taka kontrolka na wyposażeniu? Bo jak wiadomo fotele podgrzewane były a z kontrolka nigdy się nie spotkałem
-
w wersjach USA był to standard. W manualu od GTi jest z reszta o tym informacja
-
U mnie wystaje pod kierownicą wtyczka z kilkoma kablami, byłem przekonany że to do foteli właśnie.
-
mam podgrzewane stołki u siebie ( ale nie działają ) - mogę zrobić fotki wtyczek , ale z tego co pamiętam to jest to kostka 4 pinowa
-
był bym bardzo wdzięczny za fotki
-
wieczorem postaram się wrzucić
-
-