Swift 1.3 GS z lpg na części - ile za całość można odzyskać?
-
No naprawa
nieopłacalna jak pisał PlastekkPowiedzmy sobie prawdę w oczy. Każdy z nas który ładuje kasę w Swifta robi to nieopłacalnie, bo i tak prędzej czy później ruda go zje...
-
Nie sprzedawaj auta tylko to pospawaj bo nie ma tragedii czasem dołożyć kilka stów i jeździć kolejne lata niż kupić i władować się w kolejne problemy
-
Adam zgadłeś
zderzak tylny z mk3 po 200zl? ahah gdzie po tyle kupuja bo mam 4 sztuki
-
Plastekk jakbyś go jeszcze przywrócił do życia to daj znać, nie chcę katować GTs'a na żwirowni non stop
-
Plastekk nie chce całego auta nie chce brać, mówi że 3 swifty na podwórku mu już wystarczą
Auto mogę odsprzedać jak stoi za 1000zł. Za 100zł użytkownik "mockba" ma w dobrym stanie budę, więc jak ktoś pokombinuje to może mieć fajnego swifta za nieduży pieniądz. Ja nie mam czasu się bawić w przekładanie. Jak nie będzie chętnych na całe auto to trafi na złom.
Jakby ktoś potrzebował jakichś części to pytać póki mam jeszcze Swifta przed domem.
-
Adam zgadłeś
zderzak tylny z mk3
po 200zl? ahah gdzie po tyle kupuja bo mam 4 sztukimasz przód Mk II GTi ?
-
Adam zgadłeś
zderzak tylny z mk3
po 200zl? ahah gdzie po tyle kupuja bo mam 4 sztukimk3... no dobra, to troche mniej, ale cena 1000zł i sprzedac na czesci to moze nawet by sie oplacilo, zeby sie troche pobawic
-
rav52v, no to zachęcam do wzięcia swifta
-
rav52v, no to
zachęcam do wzięcia swiftaa to nie byłby głupi pomysł, gdyby to był 4d albo gti, ale nie jest, dlatego od razu skreslilem ; /
-
Phi, nie wiesz co dobre równie dobrze można toczyć się litrówką jak i GTi, przerabiałem ten temat już