[Mk4] Wersje wyposażeniowe
-
jak nie jak tak (
mowa o poduszce kierowcy, która tak jak pisałem, była standardem )Hellsuś, nie wszystkie miały, ja mam glx-a od nowości i jaśka nima...
-
Czyli jestem spokojny
-
Hellsuś, nie
wszystkie miały, ja mam glx-a od nowości i jaśka nima...Mój sedan glx z 97r. też nie miał...
-
Mój sedan glx z
97r. też nie miał...możliwe że od 99 roku był to standard z racji podwyższonych standardów bezpieczeństwa
Tak jak automaty obecne do włączania świateł dziennych ( w SSS z maja nie było, od lipca już miały w serii w 2007 roku ) -
możliwe że od 99
roku był to standard z racji podwyższonych standardów bezpieczeństwaMój sedan z 2002 roku nie miał "jaśka". Tysz GLX.
-
-
Nie
-
-
Tak myślałem dzięki
-
Nie każdy GLX miał
poduchę...jak nie jak tak ( mowa o poduszce kierowcy, która tak jak pisałem, była standardem jezor )
Mój GLX nie ma :-)
-
Mój sedan z 2002
roku nie miał "jaśka". Tysz GLX.macie jakieś wybrakowane GLX-y
-
macie jakieś
wybrakowane GLX-yJuż nie mam
-
Już nie mam
Ty tak, ale oni nadal mają
-
możliwe że od 99
roku był to standard z racji podwyższonych standardów bezpieczeństwa
Tak jak automaty
obecne do włączania świateł dziennych ( w SSS z maja nie było, od lipca już miały w
serii w 2007 roku )Mój z 2001...
-
moj GLX z 2001r 1.0 (hatchback)
-elektryczne szyby
-2x poduszki
-elektryczne lusterka
-alarm
-immobilizer
klima byla za doplata a wspomagania wogole nie bylo o ile dobrze pamiętamale za to mam tylna lotkę(prawie jak tuning) :D:D
-
Różnicę widać na
pierwszy rzut oka. Liczba drzwi jest inna.Coś jeszcze?
-
To czy auto ma poduszkę ,czy jej nie ma zależy głownie od kraju w jakim był kupiony. Polski glx w standardzie ma malowane zderzaki, tapicerkę na drzwiach, elektryczne szyby i lusterka... praktycznie w każdym kraju ,w ktorym sprzedawano swifta ,ma on inne wyposażenie o silnikach nie wspominając np W Polsce nie sprzedawano mkV 3 drzwi z motorem 1,3 a takie auta widzialem na Węgrzech, z kolei tam w mkV montowali wąską kierę z mkIII. Poduchy występują w autach z Niemiec , Nie kupi się mk IV z rynku niemieckiego bez poduszki (przynajmniej kierowcy, chociaż nie widziałem nigdy swifta z Niemiec z jedną poduszką),bo od 95 roku poduszka jest w Niemczech obligatoryjna.. Poza tym w Niemczech nie uświadczysz wersji gl ,ani sedana (może raz widziałem)
Z kolei np w Anglii i we Włoszech nie montowano w standardzie poduszek, nawet w mk V z końca produkcji.. -
no i w niemczech w większosci montowano wspomaganie : ))
-
Nie każdy. W MKV
GLS mam fabryczne kubełki. W MKIV GLS były zwykłe.Nie do końca prawda, bo jest wersja z kubełkami Z tego co widziałem występuje z silnikiem 1,3 Tapicerka podobna jak w baleno 3 drzwi ,fioletowo-różowa (chyba wersja z myślą o kobietach)...
oglądałem taką niedawno na szrocie w Zgierzu..
Aha i miała jeszcze alumy i lotkę na szybie w standardzie... -
czyli wychodzi na to ze w kazdej wersji było wszystko i nic