[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
przypomniec ci co Twoja dziewczyna mowila na zlocie??
tak wiec odszczekaj to co napisalesA przypomnieć Ci co mówiła już po torze,czyje GTi jest najlepsze?
To była porażka pedagogiczna Ale zaległości w temacie nadrabiamy
-
A przypomnieć Ci co mówiła już po torze,czyje GTi jest najlepsze?
To była porażka pedagogiczna Ale zaległości w temacie nadrabiamyTwoja wina
jakzes ja se wychowal zeby pomylic bialy z bialym
-
przypomniec ci co Twoja dziewczyna mowila na zlocie??
tak wiec odszczekaj to co napisalesPowiedziala tak tylko i wylacznie dlatego, ze nie bylo czarnego GTi. Gdyby byl to wiadomo, ze bedzie najpiekniejszy Biale sa wolne, GS`y sa szybsze
-
Powiedziala tak tylko i wylacznie dlatego, ze nie bylo czarnego GTi. Gdyby byl to wiadomo, ze bedzie najpiekniejszy Biale sa wolne, GS`y sa szybsze
ja slyszalem ze do bialych montują slabsze silniki:D a w czerwonych lampy gorzej swieca:D
A tak wogole wracajac do tematu, co to za instalacja ze 2,5k kosztowala? z tego co sie orientuje to 2 gen kosztuje w przedziale 1.5-1.8k. Kiedy blosa zakladasz? bo na mixerze to nie jazda. -
Najlepszy taki bus na korki nie no,może być 2.0 benzyna,co jest wieeelkim nie wypałem w takim wozie
Bus najlepszy na korki? rozwiń zdanie bo chyba nie dla tego ze widzisz wszystko ,,z góry,,?
Chciałem kiedyś wrzucić ale jakieś błędy były i tak jakoś nie wyszło Trzeba zrobić nową porządną fote
no to czekam, w sumie jakie Ty masz auto? chodzi mi o osobówkę.
pewnie waga butli wraz z zawartością i dodatkowego pasażera
mnie tam gaz przeraża ze względu na powierzchnię zajmowanego miejsca a podejrzewam, że jak by był fundusz i większy bagażnik to do 1.0 też bym wsadził. Tylko nie miałbym gdzie magicznej skrzyni z ładnie podświetloną plexi wrzucićJasne, różnica jazdy samemu, a jazdy z pasażerem jest kolosalna. Co do miejsca, butle mam w kole zapasowym, 30 litrów.
A tak wogole wracajac do tematu, co to za instalacja ze 2,5k kosztowala? z tego co sie orientuje to 2 gen kosztuje w przedziale 1.5-1.8k. Kiedy blosa zakladasz? bo na mixerze to nie jazda.
Drogo nie drogo, ale porządnie. Instalke założyłem u jednego z najlepszych fachowców w tej dziedzinie. W kosztach serwis za free, typu regulacje czy wymiana filtrów (robocizna)
Blosa nie będzie. Ze statystycznego punktu widzenia elementy mechaniczne (w tym przypadku blos) jest bardziej awaryjny. Syf pcha się każdą drogą a po kilku tyś klapa nie działa już tak jak powinna. -
Bus najlepszy na korki? rozwiń zdanie bo chyba nie dla tego ze widzisz wszystko ,,z góry,,?
To przypatrz się na dach tego "busa"zobaczysz belkę świetlną vel bomby czyli pojazd uprzywilejowany
no to czekam, w sumie jakie Ty masz auto? chodzi mi o osobówkę.
Paaaaniiieeeeeee....... wściekła litrówka koloru czerwonego z wnętrzem z GTi od Erde'go (czyli +10 koni ) -
To przypatrz się na dach tego "busa"zobaczysz belkę świetlną vel bomby czyli pojazd uprzywilejowany
hahaha o kurde! zwracam honor
Paaaaniiieeeeeee....... wściekła litrówka koloru czerwonego z wnętrzem z GTi od Erde'go (czyli +10 koni )
hehehe najważniejsze ze czerwona!
-
masz szczęście
-
Nie badz taki mundry, bo wstawie kompromitujaca fotke spod latarni, gdzie taki czerwony to juz nie jest
-
LPG jest wysoko;p ja mam od 4 m-c podtlenek pierdów dinozaurów w litrze; Przyspieszenie do setki to też ok 1 s gorzej niż na PB a oszczędności - bajka
PS. Po zamontowaniu była masakra ale po jakiś paruset km już się wszystko ustabilizowało a u Ciebie?
-
W poniedziałek zakładam swój wątek...ale teraz muszę się pochwalić,że moja czerwona strzała ma od dzisiaj głośniki w normalnych miejscach czyli w drzwiach Na razie montaż na szybko ale poprawki będą jak już będzie cieplej,ale to brzmienie,mmm
Polecam innym taki zabieg
-
Boczki z R19?
-
Sii Dzisiaj sobie ich posłucham trochę bo strzelam trasę 110km
-
Wątek trochę się zakurzył, więc czas go odświeżyć i opisać co zostało zmienione w aucie.
Przeszło miesiąc temu założyłem instalacje gazową II generacji na układzie Razmusa. Przejechałem na niej ponad tysiąc kilometrów. I jak do tej pory wszystko jest w porządku. Poza minimalnie odczuwalnym spadkiem mocy ale tylko na LPG. A tak to wygląda:Reduktorek Tomasetto chyba
Ostatnimi czasy sporo czasu zajęło mi i Krzyśkowi renowacja felg stalowych, o których było wcześniej. A tak to wygląda na aucie.
Efekt białych felg naprawdę trafiony, ale co do tych czerwonych nakrętek to mam mieszane uczucia...
Wkrótce kolejne mody
Pewnie uzupełnisz naklejki boczne, które Xsystoff ma na sprzedaż
-
Efekt białych felg naprawdę trafiony, ale co do tych czerwonych nakrętek to mam mieszane uczucia...
jutro najprawdopodobniej wypoleruje nakrętki ,,na lustro,,
Pewnie uzupełnisz naklejki boczne, które Xsystoff ma na sprzedaż
To nie jest mod ;p kroi się coś o wiele większego
-
LPG jest wysoko;p ja mam od 4 m-c podtlenek pierdów dinozaurów w litrze; Przyspieszenie do setki to też ok 1 s gorzej niż na PB a oszczędności - bajka
PS. Po zamontowaniu była masakra ale po jakiś paruset km już się wszystko ustabilizowało a u Ciebie?u mnie wszystko było super od pierwszych minut do tej pory taki stan się utrzymuje
-
Nie badz taki mundry, bo wstawie kompromitujaca fotke spod latarni, gdzie taki czerwony to juz nie jest
Powinieneś się cieszyć, dzięki mnie w Szczecinie jest nie 4, a 5 lub nawet 6 GTi
-
To miło - u mnie na początku strzelał... a mocy to wcale nie było. Później byłą dziura w przyspieszeniu ok 3000 tys obrotów, na szczęście po lekkich przeróbkach jest już wszystko dobrze
-
Powinieneś się cieszyć, dzięki mnie w Szczecinie jest nie 4, a 5 lub nawet 6 GTi
Dzieki Tobie to teraz nie jezdze w komforcie w pieknej Hondzie coupe tylko znowu w Swifcie Ale skad 5 czy 6 GTi w Szn?
-
Dzieki Tobie to teraz nie jezdze w komforcie w pieknej Hondzie coupe tylko znowu w Swifcie
Dlatego właśnie powinieneś cieszyć się podwójnie
Ale skad 5 czy 6 GTi w Szn?
3 czarne 1 czerwony, 1 pomarańczowy i jeszcze jeden różowy