[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
A ja Przemka rozumiem, ceny benzyny znów szybują nie wiedzieć czemu, a nie oszukujmy się, LPG jest w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem, żeby nie powiedzieć: jedynym ratunkiem. Jak się dużo jeździ zwraca się dość szybko, a czasem kasę,
która normalnie byłaby przeznaczona na paliwo lepiej wydać na doprowadzanie autka do ideału. Gratuluję pięknego GTi:)
PozdrawiamDokładnie tak. Pisząc posty typu ,,o rany, sprofanowałeś GTi,, co zrobiłem? czym mu zaszkodziłem? opinie o tym ze gaz tak strasznie niszczy silniki. To zwykła propaganda, wygłaszana przez wielkich mędrców, a dokładniej zgredów. Którzy chcąc bardzo oszczędzić oddali auto pod rękę partacza, lub ustawi bardzo ubogą mieszankę gazu, kosztem oszczędności. jeśli wszystko jest dobrze poustawiane, silnik nie odczuwa wyraźnego obciążenia.
Odnosząc się do słów Krisa, przed założeniem instalacji miesięcznie wydawałem prawie 500zł na paliwo. i mogłem zapomnieć abym cokolwiek mógł robić przy aucie bo wszystko szło na jego eksploatacje. Teraz na stacji paliw zostawiam 200zł. A reszta zostaje na modernizacje auta. jakaś mądrość działania moim zdaniem w tym jest. A autem mogę śmigać naprawdę na wysokich obrotach, co sprawia nie opisaną frajdę, nie martwiąc się o kieszeń. -
Bardzo mi sie podobaja te szybki
gazowni nie lubie, i nie popieram w szczegolnie w gti, ale mamy kryzys coz -
Nie chcesz wydawać pieniędzy na PB, kup sobie diesla ... albo Uno Fire przerób na gaz, przerabiać GTi to profanacja
Życie to sztuka kompromisów a kiedy trzeba dopier.. pstryk i już mnie nie ma
-
Życie to sztuka kompromisów a kiedy trzeba dopier.. pstryk i już mnie nie ma
Pod warunkiem, ze obok nie jedzie czarne mk3
-
Tylko,żebyś Ty teraz nie zakładał gazuu
-
uważaj, bo to zrobi i co będzie
-
zalezy jeszcze jaki ten gaz jesli rozweselajacy to czemu nie
-
Nie cfaniakuj tak poczekamy, zobaczymy
Apropo LPG vs PB
Pomiary od 0 do 100.
LPG 9.6s
PB 8.9Próba przeprowadzana z Krzyśkiem na miejscu pasażera.
Trzeba będzie i Ciebie po mierzyć -
Krzysio uważa że za mało jeździ i mu się nie kalkuluje. Ale to nie ja ostatnimi czasy patrze z przerażeniem na wskazówkę wachy
-
Nawet porzadne zapaliniczki sa na benzyne
Powaznie to nie kalkuluje mi sie gaziszcze, za malo jezdze, a jakbym jezdzil wiecej to 1.9 TDI + chipek i nie ma innej opcji Nawet na LPG slyszec kosiarke na 4 tys przy 120 to jest
Ale wracajac do tematu to juz wkrotce bedzie jeden maly mod u Przemka i u mnie Tylko kolorem bedzie sie ten mod roznil
-
Ale wracajac do tematu to juz wkrotce bedzie jeden maly mod u Przemka i u mnie Tylko kolorem bedzie sie ten mod roznil
a o mnie to zapomniał
też będę miał ten modzik -
zakladacie kolorowe zapachy na lusterka? czy stozki kolorowe?
-
Nawet porzadne zapaliniczki sa na benzyne
Natomiast porządne i rasowe bryki są koloru czerwonego
-
Natomiast porządne i rasowe bryki są koloru czerwonego
No to ja mam chyba mega wypaśną brykę Śmiga tylko na benzynie i jest czerwona
-
tylko dlaczego w profilu masz zdjęcie białego busa? i to pewnie TDi
-
tylko dlaczego w profilu masz zdjęcie białego busa? i to pewnie TDi
Najlepszy taki bus na korki nie no,może być 2.0 benzyna,co jest wieeelkim nie wypałem w takim wozie Chciałem kiedyś wrzucić ale jakieś błędy były i tak jakoś nie wyszło Trzeba zrobić nową porządną fote
-
nie zapominaj, że czarne też są szybkie
-
Apropo LPG vs PB
Pomiary od 0 do 100.
LPG 9.6s
PB 8.9pewnie waga butli wraz z zawartością i dodatkowego pasażera
mnie tam gaz przeraża ze względu na powierzchnię zajmowanego miejsca a podejrzewam, że jak by był fundusz i większy bagażnik to do 1.0 też bym wsadził. Tylko nie miałbym gdzie magicznej skrzyni z ładnie podświetloną plexi wrzucić -
nie zapominaj, że czarne też są szybkie
[OT] najszybsze to jest białe i zmazane [/OT]
-
Mmmm czerwone GTi to jest to czarne też ma swoje uroki ale,czerwone ah ah a z przyciemnionymi szybami też fajnie wygląda
przypomniec ci co Twoja dziewczyna mowila na zlocie??
tak wiec odszczekaj to co napisales