Motor Show Poznań 2013
-
Czemu tam tylko Ferrari?? :P
-
Bo Shell jest sponsorem Ferrari w F1 ;)
Śmiesznie zabrzmiało to Twoje "tylko" Ferrari... Rozumiem, że przed domem masz 3, a u Ciebie w mieście co drugie auto to Ferrari? XD
-
@BPX33 powiedział w Motor Show Poznań 2013:
Śmiesznie zabrzmiało to Twoje "tylko" Ferrari... Rozumiem, że przed domem masz 3, a u Ciebie w mieście co drugie auto to Ferrari? XD
Haha no fakt, trochę śmiesznie zabrzmiało ;)
-
Siemanko!
Był ktoś z Was na tegorocznej Vervie?
-
Ja się dowiedziałem że była po fakcie :(
-
Eh waćpan... Było mnie pytać gdzie i kiedy! XD Chcesz foty na osłodę? :P
-
-
-
-
@pacior wiesz pogoda nie bardzo dopisała. Niby rano jak wyjeżdżałem to u mnie świeciło słońce, ale już po drodze zrobiło się pochmurno i tak cały dzień z krótkimi przerwami na deszcz... :/ Mi tam za specjalnie deszcz nie przeszkadzał (jedynie trochę bałem się o aparat co by go nie zalać), ale większość ludzi jest "z cukru". ;)
-
U mnie mały jubileusz, więc trzeba było być i kropka! Już 5 rok z rzędu byłem na Motor Show w Poznaniu :)
Tegoroczne targi tematycznie nawiązywały do motoryzacji jutra, czyli aut elektrycznych i rzeczywiście było ich całkiem sporo (klasycznie Tesla, a ponadto BMW, Nissan, Mercedes, VW, Skoda itd.). Oczywiście nie zabrakło klasycznych aut spalinowych nawet tych najbardziej egzotycznych (Lamborghini, Ferrari, Porsche).
Jak co roku tak i tym razem koncepcja została nieco zmieniona. Pierwszy raz byli Youtube'rzy motoryzacyjni, którzy mieli swoje "5 minut" każdego dnia wystawowego w oddzielnej hali. Było trochę więcej aut, którymi można było się przejechać osobiście, bądź z instruktorem (Skoda, BMW, Nissan, Land Rover, Smart, VW). BMW, Nissan i Smart oferowały auta elektryczne, więc można było zrobić małe porównanie, a ponadto BMW i Nissan oferowały jazdy po mieście. ;)
Minusem był na pewno właściwie brak konkursów z nagrodami i dużo droższe bilety niż parę lat temu (brak biletów 2 lub 3-dniowych; na sobotę bilet droższy niż na niedzielę).Zainteresowani fotorelacją?
-
Jasne! Daj linkę, pls, jeśli masz foty w sieci. :-)
BTW - widziałeś ruskie UAZy? :-)
-
-
Nie, nie byłem, ale widziałem w necie, że znalazło się tam stanowisko Tarmotu 4x4.
Ciekawe, czy coś się poprawiło z jakością i wykonaniem tych ruskich terenówek. -
A to nie wiem, bo nawet nie wsiadałem tylko za każdym razem przechodziłem obok :P
-
Cuda. Aż strach patrzeć... :-)
Rozwalił mnie VW Ogórek w wersji dzisiejszej, elektro... :-D "Majtkowóz" też świetny. :-)
A Skoda jak się pokazała!
Zaś obecny Jeep zupełnie rozczarowuje. IMHO marka - jako TA MARKA - się skończyła. Definitywnie. Dla konserwatystów powrotu nie ma. :-( -
@bpx33 powiedział w Motor Show Poznań 2013:
Zainteresowani fotorelacją?
Liczyłem na Ciebie i się nie zawiodłem :P
ps. Niebieski ogórek to może być Subaru Libero z body kitem ;) widziałem ostatnio takie cudo
-
@leo powiedział w Motor Show Poznań 2013:
"Majtkowóz" też świetny. :-)
A wiesz co to za auto? Znaczy się co było bazą dla niego?
A Skoda jak się pokazała!
Skoda fakt, zaszalała, ale ten koncept w ogóle nie przypadł mi do gustu...
Zaś obecny Jeep zupełnie rozczarowuje. IMHO marka - jako TA MARKA - się skończyła. Definitywnie. Dla konserwatystów powrotu nie ma. :-(
Grand Cheeroke w wersji SRT bym przygarnął! :)
-
@bpx33 powiedział w Motor Show Poznań 2013:
@leo powiedział w Motor Show Poznań 2013:
"Majtkowóz" też świetny. :-)
A wiesz co to za auto? Znaczy się co było bazą dla niego?
Jak pisał Pacior: Subaru Libero? :-)
-
@leo tak ;)