Takie ładne autko,a taki niechluj...
-
Nie umiałbym tak wyjechać spod bloku na drogi... Niestety chyba właścicielowi słoma nadal rośnie w butach w najlepsze.
Ps:Dziękuję M@rek - po prostu myślałem,że z dysku mogę coś wrzucić,a tu trzeba najpierw na neta powiesić
-
Nie umiałbym tak
wyjechać spod bloku na drogi... Niestety chyba właścicielowi słoma nadal rośnie w
butach w najlepsze.
ps:(Do moda)-jak i
co zrobić by wstawić fotkę,by się wyświetlała?ja wlasnie sobie odsniezylem zmiotką do kurzu
Ludzie jezdzacy nieodsniezonymi autami denerwuja mnie w dwoch kwestiach:
-bardzo ograniczona widoczność, przez co nie raz mialem sytuacje ze mnie nie widzą i z pasa musze uciekac, ostatnio nawet malo co sie nie rozbilem bo pas obok byl zajety ale kierowca uciekl jeszcze w bok
-jadac za nim snieg leci mi na szybe i mnie czesciowo oslepia zasyfiając mi autoNo i generalnie co za problem chociaż w 15 sekund przeleciec auto zmiotką po szybach i dachu, przeciez to zaden wysilek
-
ps:(Do moda)-jak i
co zrobić by wstawić fotkę,by się wyświetlała?Jak piszesz posta, na pewno zauważyłeś na górze okienka pasek z narzędziami. Popatrz (najedź kursorem na poszczególne elementy paska) i na pewno znajdziesz odpowiedź
-
No ładny Swifcik - kolorek fajny i koło chyba szerokie
Ale właściciel leniuszek
-
W moim mk3 oryginalne stalowe 14 też tak wystawało, nie było chlapaczy z tyłu.
-
Z tego co pamiętam z zimy to z zderzaka nawet oryginalne 13 mi lekko wystawały... Ale pewności nie mam.