Czy to legalne
-
No dobra, ale chyba
nie ma dowolności w przyczepianiu tablic rejestracyjnych.Na parkingu można
To może ja na
parkingu pod domem dogadam się z innymi właścicielami i będziemy sobie tak wachlować
naszymi rejestracjami, oczywiście tylko na postojuHandlarze robią tak z wielu powodów, najlepiej zapytać u źródła Sprawa może wyglądać podejrzanie, ale nie musi Choć znając polskich handlarzy, wszystkiego można się spodziewać
-
Te autka to koło mnie stoją, można by podjechać i zobaczyć, czy tylko na tych autach są te tablice czy je ściągnął po zrobieniu zdjęcia i dał jakieś inne(może stare)
-
Te autka to koło mnie stoją ....
A masz może wiedzę, na ile uczciwy jest ten sprzedający i czy warto w ogóle interesować się tymi samochodami.
Nie ukrywam, że ma zawsze atrakcyjne auta i przynajmniej na zdjęciach nie ma się do czego przyczepić -
Niestety.. Jedynie co to poznałem miejsce robienia zdjęć
-
Trudno, jakoś mocno waham się od zakupu samochodu od handlarza
-
Przynajmniej od handlarza samochód jest jak nówka. Ogladalem na giełdzie i tak ładnych silników nigdzie nie widziałem. Fajne czyste bez grama oleju jak prosto z salonu. Do tego lakier jak nówka. Normalnie co goście z "Fanik czterech kółek" to amatorzy porównując do polskich mechaników.
-
Trudno, jakoś mocno
waham się od zakupu samochodu od handlarzaPodejrzewam, że poza ogłoszeniami gościu jeździ na jakąś giełdę samochodową w waszej okolicy. Możesz obejrzeć na żywo i pogadać z nim, auto można sprawdzić w serwisie przy oględzinach. Może to tylko wygląda podejrzanie, a koleś i jego samochody mogą być w porządku
-
Nie ma w Szczecinie zadnej gieldy (nie liczac tej dla ruskich). Ogladalem Lagune od tego kolesia, nie bylo sie do czego przyczepic, tylko ze szukalem koniecznie z navi i jasnym wnetrzem, a byla bez wiec odpuscilem.
-
Nie ma w Szczecinie
zadnej gieldy (nie liczac tej dla ruskich). Ogladalem Lagune od tego kolesia, nie
bylo sie do czego przyczepic, tylko ze szukalem koniecznie z navi i jasnym wnetrzem,
a byla bez wiec odpuscilem.To samochód tam można kupić tylko z ogłoszenia lub w komisie? Tak czy tak, przed zakupem można się umówić na oględziny i sprawdzić
-
To samochód tam
można kupić tylko z ogłoszenia lub w komisie?Można od Cygana na pseudo-giełdzie.
-
Ogladalem Lagune od tego kolesia, nie bylo sie do czego przyczepic ....
Czyli widziałeś się z gościem i z nim gadałeś.
Możesz napisać, jaki to typ, tzn. czy cwaniaczek, handlarz, który wszystko wciska jak leci, czy też facet, który po prostu sprowadza dobre samochody i je sprzedaje bez bawienia się w klepanie, spawanie itp.Kuzyn niedawno kupił Mondeo Kombi od gościa, który tylko sprowadza auta i je sprzedaje w stanie, w jakim są bez picowania, klepania, kręcenia licznika itp.