Którego mocnego kombiaka byście wybrali i dlaczego ?
-
Moze minicasco w link4 jako dodatek do OC? Minicasco jest od kradziezy i pozaru, wychodzi doplata do normalnego oc w okolicach 100zl gdzie samo oc kosztuje 560 dla e-klasy `98 czyli to samo co A6 C5. To jest dobra opcja, jak masz znizki to powinienes sie zmiescic w tysiaku nawet z szybami w przypadku takiego A6. I spisz spokojnie.
-
OK, pogadaliśmy o ubezpieczeniach to wracajmy do tematu samochodów
-
Wydaje się całkiem
OK,
który w Audi był bardzo drogą w naprawie porażką- w Warszawie jest
chyba na 1 miejscu najchętniej kradzionych samochodów - ze względu na
wiek bardzo ciężko wykupic na to będzie AC, co przy tym jak kradzony jest ten model
wydaje się koniecznoscią
kumam
- w Warszawie jest
-
Już Ci to raz pisałem. Ten silnik nie daje jakiś odczuwalnie lepszych osiągów od 2.0 (O ile pamiętam różnica wynosi 0,6s do setki na korzyść 2.3) Na dodatek ma dość negatywne opinie. Jest ich stosunkowo mało, a odsetek takich opinii jest spory. Zauważ, że mazdy z tym silnikiem są przeważnie najtańsze w swoim modelu. M6 mają niestety problemy z rdzą. Dopiero po lifcie ten problem nieco zaniknął. Zapraszam na nasze forum i stronę mazdaspeed.pl jeżeli jesteś zainteresowany nadal Mazdą. Jestem ogromnym fanem tej marki, ale wiem, że Mazda ma wady i że są też lepsze samochody
-
Zapraszam na nasze
forum i stronę mazdaspeed.pl jeżeli jesteś zainteresowany nadal Mazdą. Jestem
ogromnym fanem tej marki, ale wiem, że Mazda ma wady i że są też lepsze samochodyJa jestem na MazdaSpeed i nawet na spocie Warszawskim ostatnio byłem
-
A kontaktowałeś się z tym kolesiem z Czapli http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-idealny-w-kazdym-calu-avance-C23559830.html ?
może on będzie miał coś ciekawego.
-
A kontaktowałeś się
z tym kolesiem z Czapli
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-idealny-w-kazdym-calu-avance-C23559830.html ?
może on będzie miał
coś ciekawego.Nie, ale na bieżąco obserwuję co sie pojawia na aukcjach - z Czapli też ale ostatnie nie mieli żadnego kombiaka który by mi pasował.
Z Galantów to po 2000r (z dużymi hamulcami) najchętniej wersję Elegance czarną z czarną skórą i szyberdachem - oczywiście tylko i wyłącznie V6 -
Skontaktuj sie z nim i przekaz czego potrzebujesz to może Ci coś znajdzie
-
Skontaktuj sie z nim i przekaz czego potrzebujesz to może Ci coś znajdzie
Napisałem
-
Obecnie mam dylemat np między 2 konkretnymi samochodami - Mazdy 6 w tej chwili nie mogę znaleźć takiej jak chcę.
Galant 2.5 V6 160KM za 22tys
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-avance-jedyny-bialy-C22989007.htmlAccord 2.4 190KM za 32tys
http://moto.allegro.pl/honda-accord-2-4i-vtec-executive-polski-salon-i2273893627.htmlKtóry myślicie jest ciekawą propozycją?
Galant jest tańszy i ma V6 i już LPG, ale nie ma ani skóry ani ksenonów które bym jednak chciał. -
Hanka jest super, ale dodając koszt LPG i zestaw startowy to się może zrobić już większa sumka Serce by mówiło H, a portfel Mitsu
-
Mitsubishi wygląda wypaśnie, honda jak honda, wiele takich. Poza tym w hondzie jest białe wnętrze, latem jeszcze ok, ale pomyśl co się zrobi z tego zimą przy błotku pośniegowym itp
-
Mitsubishi wygląda
wypaśnie, honda jak honda, wiele takich. Poza tym w hondzie jest białe wnętrze,
latem jeszcze ok, ale pomyśl co się zrobi z tego zimą przy błotku pośniegowym itpNo Mitsu jest fajne ale trochę wyposażenia mu brakuje - ja osobiście pewnie od razu bym mu wrzucił skórzane wnętrze bo lubię - z mojego w Swifcie jestem bardzo zadowolony
Hond wiadomo - dużo, ale głównie są to te 2.0 a nie 2.4 a samochód sam w sobie niezawodny i komfortowy - i co najważniejsze (dla narzeczonej - ma podgrzewane siedzenia )
Bardziej elegancko i myśląc jako przyszła głowa rodziny (nie, jeszcze nie teraz ) w wyborze przoduje Honda, bo nowocześniejsza, bezpieczniejsza i ładniejsza w środku.
Mitsu jednak ma w sobie to coś też i z wyglądu i z pewnością z "serca" - zawsze chciałem mieć V6 -
Zakladasz zaklad pogrzebowy Hades, Hera, Orion czy cos w ten desen? Honda jest obrzydliwa To numer dwa na liscie karawanów, numerem jeden jest Corolla
Bierz mitsu, ale pytanie czy Dominik Ci go sprzeda Bo chyba troche sie nie dogadujecie
-
Zakladasz zaklad
pogrzebowy Hades, Hera, Orion czy cos w ten desen? Honda jest obrzydliwa
To numer dwa na liscie karawanów, numerem jeden jest Corolla
Bierz mitsu, ale
pytanie czy Dominik Ci go sprzeda Bo chyba troche sie nie dogadujecieZakład pogrzebowy "Uśmiechnięty grabarz".
Co do Dominika to nie wiem - on chce samochód sprzedać a za te pieniądze ciężko mu będzie znaleźć kupca (nie mówię, że się nie znajdzie ale będzie ciężko - jutro ile stroi? półtora miesiąca i jest 3 albo 4 raz wystawiony).Mi tam Honda się nawet podoba - tylko jej bym dał felgi z Galanta Sport Edition 17" pomalowane na biały mat
Wnętrze ma całkiem ładne, jest pojemna i spełnia wszystkie moje wymagania. Silnik tez ma o słusznych osiągachPrzewagą galanta jest cena ale z wyraźnie gorszym wyposażeniem i ogólnie jest zbudowany według szkoły z lat 90tych - zwłaszcza po wnętrzu widać, że to inna epoka.
Do Dominika Galanta na dzień dobry musiałbym dokupić sobie skórzane wnętrze bo to materiałowe mi się po prostu nie podoba (dobrze chociaż, że tego marmurka okropnego już nie ma)
-
Honda w srodku jest super z jasna skora (nie sluchaj ze sie brudzi, jak nie wozisz dzieci albo materialow na budowe luzem to bedzie ok), masz racje widac ze auto jest swiezsze w srodku i nowszej generacji. Silnik tez ok, ale ona jest brzyyyyydka w wersji kombi Sedan jest fajny, ale kombiacz okrutny
Na dzien dobry to musisz u Dominika rdze robic :] Sam osobiscie bym nie dal wiecej niz 15 tys za Galanta jaki by on nie byl, bo to stare auto jest, ale bialas jest ekstra i mozna zrobic wyjatek.
-
Honda w srodku jest
super z jasna skora (nie sluchaj ze sie brudzi, jak nie wozisz dzieci albo
materialow na budowe luzem to bedzie ok), masz racje widac ze auto jest swiezsze w
srodku i nowszej generacji. Silnik tez ok, ale ona jest brzyyyyydka w wersji kombi
Sedan jest fajny, ale kombiacz okrutny
Na dzien dobry to
musisz u Dominika rdze robic :] Sam osobiscie bym nie dal wiecej niz 15 tys za
Galanta jaki by on nie byl, bo to stare auto jest, ale bialas jest ekstra i mozna
zrobic wyjatek.Białas jest fajny i ma juz LPG (do V6 dobre załóżmy z 3000-3500zł by kosztowało).
Do zrobienia na dzieńdobry ma nadkola, odpryski na masce, jeden boczek drzwi (jakiś podziobany jest a mi takie rzeczy bardzo przeszkadzają oraz wymianę wnętrza na skórzane w podgrzewaniem. Rozważam go cały czas - jakby Dominik wtedy zszedł jeszcze o 800zł to bym go kupił - teraz to wymontował parę rzeczy i dlatego jest tańszy. -
Honda w srodku jest
super z jasna skora (nie sluchaj ze sie brudzi, jak nie wozisz dzieci albo
materialow na budowe luzem to bedzie ok)Biała skóra jest fajna, ale za tym idzie biała wykładzina, zimą na bank nie będzie ok, no chyba, że zrobisz z auta muzeum i będziesz buty zmieniał zanim wsiądziesz.
masz racje widac ze auto jest swiezsze w
srodku i nowszej generacji. Silnik tez ok, ale ona jest brzyyyyydka w wersji kombi
Sedan jest fajny, ale kombiacz okrutnyTutaj się zgodzę w 100%, accord w kombi jest obrzydliwy
-
Biała skóra jest
fajna, ale za tym idzie biała wykładzina, zimą na bank nie będzie ok, no chyba, że
zrobisz z auta muzeum i będziesz buty zmieniał zanim wsiądziesz.Zawsze wytrzepuje buty o siebie ze śniegu zanim wsiądę
Na zime czarne korytka się połozy i nie widze problemu w użytkowaniu - w Swifcie mam jasno czerwone dywaniki i jakoś daję radęTutaj się zgodzę w 100%, accord w kombi jest obrzydliwy
Na szczęście ja bym go głównie od środka oglądał
Kombi jest dużo pojemniejsze od sedana - ma 10cm większy rozstaw osi i dach nie schodzi w dół tak gwałtownie więc na tylnej kanapie jest dużo więcej miejsca. -
Zawsze wytrzepuje
buty o siebie ze śniegu zanim wsiądę
Na zime czarne
korytka się połozy i nie widze problemu w użytkowaniu - w Swifcie mam jasno czerwone
dywaniki i jakoś daję radęJa po sobie wiem, że bym się za bardzo wkurzał dbając o to więc mówię z mojego punktu widzenia
Na szczęście ja bym
go głównie od środka oglądał
Kombi jest dużo
pojemniejsze od sedana - ma 10cm większy rozstaw osi i dach nie schodzi w dół tak
gwałtownie więc na tylnej kanapie jest dużo więcej miejsca.Kufer ma spory to jest fakt, ale mimo wszystko chyba nic mnie nie przekona, no ale fakt, że to Ty tym będziesz jeździł i to Tobie ma się podobać. Tak więc skoro spełnia Twoje wymagania i jesteś przekonany, że chcesz to auto to bierz i tyle