czy warto? wasze opinie
-
A czemu te silniki takie czyste?
-
A czemu te silniki
takie czyste?bo szwabek tak zawsze dbal o czystosc
a tak na powaznie jak ja widze ze silnik wymyty na cacko to nawet dalej nie ogladam samochodu w 99% tak poci sie olejem ze silnik po 500km do remontu
-
bo szwabek tak
zawsze dbal o czystosc
a tak na powaznie
jak ja widze ze silnik wymyty na cacko to nawet dalej nie ogladam samochodu w 99%
tak poci sie olejem ze silnik po 500km do remontuNo niestety, ale od handlarzy przeważnie są tak wymyte.
-
dlatego handlarzom i komisom można powiedzieć NIE
-
Jutro kupuje sobie Seata Ibize 1.0 98r. od pierwszego właściciela za 5500. Dziękuje za wpisy.
-
Szkoda ze 1.0, bo to nie jedzie, a swoje wypija I pewno bez klimy....
-
Tylko pogratulować
Ale mało kto sprzedaje nie pognite 15-letnie auto90% 15 letnich audi jest bez rdzy nawet nie wiecie jaka to ulga po 2x Swiftach
-
Jutro kupuje sobie
Seata Ibize 1.0 98r. od pierwszego właściciela za 5500. Dziękuje za wpisy.Napisałeś wcześniej "Autko powinno mieć przyzwoite osiągi żeby nie tamowało ruchu "
50KM w tej Ibizie rakiety z niej nie zrobi
Ale tak czy inaczej - życzę bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy
-
Jutro kupuje sobie
Seata Ibize 1.0 98r. od pierwszego właściciela za 5500. Dziękuje za wpisy.to już lepsza była by skoda - też VAG a młodsze Ale to moje zdanie a Twoje pienądze.
-
Napisałeś wcześniej
"Autko powinno mieć przyzwoite osiągi żeby nie tamowało ruchu "
50KM w tej Ibizie
rakiety z niej nie zrobiZa miesiąc zmieni na jakiegoś Civic'a
Ale tak czy inaczej
- życzę bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy
Tak jest!
-
Nie napalałem się na to autko bo nawet nie był w kręgu moich zainteresowań i w ogóle to był przypadek że trafiłem na tą maszynę bo byłem oglądać inną furę a Ibiza stała obok więc pomyślałem że zapytam o ceną itd... Okazało się że facet tyle co dał ogłoszenie Nie byłem sam, był ze mną tata... oglądaliśmy dokładnie (spod spodu też) i wyglądał super oczywiście jak na swój wiek Właścicielem był starszy pan więc maszyna nie jest zajeżdżona. Aha, ruchu nie będzie tamowało na pewno bo mam już za sobą jazde próbną i na "jedynce" zbiera się bardzo przyzwoicie. Gość który sprzedaje to auto okazał się być starym znajomym mojego ojca więc jakiś rabacik dostanę na pewno hehe A co do spalania to właściciel ręczy głową że w mieście 5l a w trasie 4l benzyny!
-
Za miesiąc zmieni
na jakiegoś Civic'aMysle, ze do pierwszej jazdy w trasie i wyprzedzania tirow
Spoko, kazdy ma tam swoj gust i przekonania, ale ja bym wolal:
niz tak strasznie wolne auto BEZ KLIMY. W XXI wieku to zaden luksus, a gotowanie sie latem to ja dziekuje...
-
Nie napalałem się
na to autko bo nawet nie był w kręgu moich zainteresowań i w ogóle to był przypadek
że trafiłem na tą maszynę bo byłem oglądać inną furę a Ibiza stała obok więc
pomyślałem że zapytam o ceną itd... Okazało się że facet tyle co dał ogłoszenie
Nie byłem sam, był ze mną tata... oglądaliśmy dokładnie (spod spodu też) i wyglądał
super oczywiście jak na swój wiek Właścicielem był starszy pan więc maszyna nie
jest zajeżdżona. Aha, ruchu nie będzie tamowało na pewno bo mam już za sobą jazde
próbną i na "jedynce" zbiera się bardzo przyzwoicie. Gość który sprzedaje to auto
okazał się być starym znajomym mojego ojca więc jakiś rabacik dostanę na pewno hehe
A co do spalania to właściciel ręczy głową że w mieście 5l a w trasie 4l benzyny!Odnośnie spalania to ja to biorę z przymrużeniem oka, odnośnie samochodów użytkowanych przez starsze osoby. Teść (63lata) ma Polo Classic (sedan) 1.4 16v 75KM i twierdzi, że mu na benzynie w Warszawie pali 6L PB95 a gazu pali 6.5L PB Co ja bym nie robił (a wierz mi, próbowałem na tym samochodzie wszelkich metod ecodrivingu) palił mi ok.8-8.5L benzyny i 9-10L gazu, a nawet znajomy szef ASO Seat mówi, że to naprawdę dobry wynik jak na to auto
-
Srutututu majtki z drutu. Po przesiadce z malucha to będziesz się chciał wyszaleć więc pierwsze trzy miesiące pewnie poniżej 8 nie zejdziesz.
Widzisz dla Ciebie priorytet to wyrwać się z malucha, dla mnie nie starsze niż 9-10 lat. -
Zobaczymy jak to będzie Teraz to sobie możemy tylko gdybać. Jak to mówią: wszystko wyjdzie w praniu
-
Czekamy na zdjęcia i pierwsze wrażenia po zakupie
-
Zobaczymy jak to
będzie Teraz to sobie możemy tylko gdybać. Jak to mówią: wszystko wyjdzie w
praniuKupiłeś?
-
A co do spalania to właściciel ręczy głową że w mieście 5l a w trasie 4l benzyny!
przygotuj sie na szybka weryfikacje
-
A co do spalania to właściciel ręczy głową że w mieście 5l a w trasie 4l benzyny!
hmmm...
Właściciel to juz chyba:
Tak dla uwiarygodnienia... Przykład:
Seat Ibiza 1998, 50KM
Średnie spalanie 7,3 l
60% miasto - 40% trasa i spalanie rzędu prawie 8 litrów...
http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20378 -
ja tam nie wierze w te staty bo co to znaczy średnie spalanie??
jeden kierowca ma ciężką nogę a drugi jeździ ekonomicznie poza tym auto autu nie równe bo jak jest w maszynie wszystko cacy tzn wszystkie filtry wymieniane na bieżąco i silnik nie zajeżdżony przez szpanera to dlaczego ma nie spalać te 5l po mieście?