Można uniknąć mandatu z fotoradaru
-
-
bzdury imo
zbyt duzo pieniadzow by miasta stracily
-
w sumie od jakiegoś czasu (od nowego roku) nie widziałem fotoradaru przenośnego na drodze, a jeżdżę sporo.
A Wy widzieliście? -
w sumie od jakiegoś
czasu (od nowego roku) nie widziałem fotoradaru przenośnego na drodze, a jeżdżę
sporo.
A Wy widzieliście?W Radomiu widziałem nawet parę razy , na trasie tylko stacjonarne
-
Ja widziałem przenośny w Żorach na wodzisławskiej koło autostrady A1 ale zamaskowany na poboczu przez policję sic
-
Ja widziałem
przenośny w Żorach na wodzisławskiej koło autostrady A1 ale zamaskowany na poboczu
przez policję sica gdzie go wsadzili - znowu w śmietnik jak kiedyś w Lublinie?
-
podłacze sie tu pod temat przyszło mi wezwanie jako swiadek na policje, w zadnym zdazeniu nie uczestniczylem wiec sadze ze to fotoradar?
czy jesli jest napisane ze jakos swiadek to nie moga ustalic kto prowadził auto ?
jesli ja to napewno nie bedzie to mandacik tylko Mandatnie jest napisane w jakiej sprawie ani z jakiego artykułu.
-
nie jest napisane w
jakiej sprawie ani z jakiego artykułu.Daj znać czy to o mandat było i jaki rezultat
-
W Radomiu widziałem
nawet parę razy , na trasie tylko stacjonarnea gdzie spotykasz? bo ja ostatnimi czasy to sporadycznie bywam u nas w mieście, ale jak już to się zwykle spieszę...
-
parodia jakas, nie dosc ze sie oczekalem to sie okazalo ze to jakas pomylka jest
ogolnie pan wladza wiedział mniej wiecej tyle co ja czyli nic, w sprawie chodzilo o to ze "zamowilem" na allegro karte graficzna za 310zł i jej nie dostalem a taka sytuacja nie miala miejscaSkad wzieli moje dane akurat tego nie wiem, policja tez nie.
Jedyny pozytyw to to ze to nie pamiątkowe zdjęcie
-
Skad wzieli moje
dane akurat tego nie wiem, policja tez nie.
Jedyny pozytyw to
to ze to nie pamiątkowe zdjęcieTak właśnie działa nasza policja