Tata Indica Vista
-
Widziałeś deskę
rozdzielczą?
Jak dla mnie
obrzydliwa,a te zegaryTo tak samo jak z budowaniem stadionu.
Gdzieś słyszałem fantastyczne wyjaśnienie:
"Stadiony są symetryczne, bo projektant zaprojektuje ćwiartkę, potem odbicie lustrzane, drugi raz, i już ma gotowy cały stadion. Zrobi 1/4 roboty a dostanie kasę za całość"Deski zaprojektował połowę
-
Bo to joke był
kiedy my się
nigdzie nie wybieraliśmyO, widzisz. A ja na szybko nawet zdjęcia wnętrza znaleźć nie mogłem.
Taka to promocja modelu. -
ale wytłumaczenie
tego typu "mody" jest bardzo proste - niższe koszty przystosowania auta z ruchu
lewostronnego do prawostronnego i odwrotnie...Niekoniecznie. Toyota Yaris, o ile dobrze pamiętam, ma zegary wprawdzie pośrodku, ale wyraźnie przekręcone w stronę kierowcy. Pasażer je widzi gorzej.
-
Ja nie wiem jak można świadomie "skrzywdzić się" takim autem ?
Jakie są plusy tego pudełka oprócz trochę niższej ceny ? spalanie ? raczej nie bo jest normalne bezpieczeństwo ? nawet nie wiem, nie ma testów Indicy osiągi ? no bez żartów
Za taka kapustę przecież można spełnić już skromne "używane" marzenie a nie tłuc się dziadkowym autem, masakra 30 tysięcy dżizas -
Jest grupa ludzi, którzy koniecznie chcą kupić nowe auto. Nieważne jakie, ma być nowe. Ja zaliczam się do grupy ludzi, którzy wolą starsze, a lepsze. U mnie w rodzinie niebawem zrealizowany zostanie zakup nowego auta - Kia Venga. W sumie autko fajne, w swojej klasie podobno zajmuje dobrą pozycję. No ale za 45k zł ja bym kupił lekką używkę. No ale też rozumiem takich co chcą nowe. Zawsze to kłopot mniej ze znalezieniem zadbanego egzemplarza, jakaś gwarancja i satysfakcja, że ma się nowy samochód. Jak kto woli...
-
Jak kto woli...
No i ktoś musi kupić nówkę żeby potem używane były -
się do grupy ludzi, którzy wolą starsze, a lepsze. U mnie w rodzinie niebawem
zrealizowany zostanie zakup nowego auta - Kia Venga. W sumie autko fajne, w swojejNo akurat Venga przynajmniej wygląda na wartą tych pieniędzy. No i 7 lat gwarancji.
-
Moim niespełnionym jeszcze marzeniem jest Hyundai Coupe, nie wiem może mi z czasem przejdzie, ale moge z czystym sumieniem powiedzieć "to jest moja używka"
-
No i ktoś musi
kupić nówkę żeby potem używane byłyTylko,że te używane to coraz częściej... trzy używane auta...bądź stare zajechane strucle... Ja z kolei jestem zwolennikiem aut nowych, może akurat nie Visty lecz np Sandero lub Logana MCV.
-
Tylko,że te używane
to coraz częściej... trzy używane auta...bądź stare zajechane strucle... Ja z kolei
jestem zwolennikiem aut nowych, może akurat nie Visty lecz np Sandero lub Logana
MCV.Ja również za Dacią bym się rozglądał mając wolne 30tyś, jakoś ta Tata mnie nie przekonuje ani wnętrzem ani wyglądem zewnętrznym ani ceną.
-
Ja również za Dacią
bym się rozglądał mając wolne 30tyś, jakoś ta Tata mnie nie przekonuje ani wnętrzem
ani wyglądem zewnętrznym ani ceną.Mogę potwierdzić, że Vista w porównaniu do starej Indici, to "niebo a ziemia"... Podzespoły -skrzynia biegów, silniki i ponoć elementy zawieszenia są z fiata punto, co ma niby przemawiać za jakością tego auta. Co się tyczy rumuńskiej marki, cena Dacii wg mnie jest nadal zbyt wysoka...
-
To tu chyba sami emeryci zostali ...
-
To tu chyba sami
emeryci zostali ...Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci, błądzisz...
-
Ja również za Dacią
bym się rozglądał mając wolne 30tyś, jakoś ta Tata mnie nie przekonuje ani wnętrzem
ani wyglądem zewnętrznym ani ceną.Mając wolne 30tys z dużym prawdopodobieństwem spokojnie dociągnąłbyś np. do 46 tyś za które można mieć np. doposażoną Octavię Tour. I to jest auto, które bym za takie pieniądze kupił bez mrugnięcia okiem.
-
Mając wolne 30tys z
dużym prawdopodobieństwem spokojnie dociągnąłbyś np. do 46 tyś za które można mieć
np. doposażoną Octavię Tour. I to jest auto, które bym za takie pieniądze kupił bez
mrugnięcia okiem.Ja wolę mieć te 10 tys w kieszeni wybrałbym logana lub sandero...
-
Ja wolę mieć te 10
tys w kieszeni wybrałbym logana lub sandero...A ja wolę auto, które później sprzedam w tydzień, a nie będę się woził pół roku i oddam za bezcen.
-
A ja wolę auto,
które później sprzedam w tydzień, a nie będę się woził pół roku i oddam za bezcen.No chyba że wcześniej Ci ją ukradną
-
Niekoniecznie.
Toyota Yaris, o ile dobrze pamiętam, ma zegary wprawdzie pośrodku, ale wyraźnie
przekręcone w stronę kierowcy. Pasażer je widzi gorzej.Pasażer w ogóle nie widzi zegarów
-
A ja wolę auto,
które później sprzedam w tydzień, a nie będę się woził pół roku i oddam za bezcen.Ciekawe kryterium dobierania samochodów...
-
Ciekawe kryterium dobierania samochodów...
Jak najbardziej trafne, samochód za tę kwotę to duża inwestycja, inwestycja która po kilku latach choć w części może się zwrócić właścicielowi, ktoś kupując auto za taka kwotę ma dość spore przychody więc może się pokusić o zmianę po niedługim czasie, proste