Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
Podczepię się pod temat
Co to za auto?
Link do oryginału http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zakleil-szyby-zalozyl-kask-I-pojechal-n37218.html
Jakby coś, to ja nie znam odpowiedzi na to pytanie
Przód wygląda trochę na Toyotę Hiace, ale tył na Transportera T4, ale ja nie nie znam -
bedzie ta zagadka?
macie
-
Podczepię się pod temat
Co to za auto?
Link do oryginału
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zakleil-szyby-zalozyl-kask-I-pojechal-n37218.html
Jakby coś, to ja nie znam
odpowiedzi na to pytanie
Przód wygląda trochę na
Toyotę Hiace, ale tył na Transportera T4, ale ja nie nie znamto jest transporter
-
Perodua myvi.
Następna zagadka będzie dopiero jutro, zawsze możecie się domyślać marki tego vana.
-
to jest transporter
A nie jest to Mercedes Vito?
-
Jakby coś, to ja nie znam
odpowiedzi na to pytanieTak jak kolega wcześniej powiedział...
Transporter T4 "długi"
Domyśliłem się po tym że VW lubi takie okrągłe zbiorniczki na płyny (zbiornik wyrównawczy) -
No i była wersja zdjęcia bez cenzury na szybie,a była oklejona folią z ASO VW i Audi
-
Powinno być proste
-
skoda fabia ?
a na powaznie to jest proton ( tylko zapomnialem jaki )
-
skoda fabia ?
a na powaznie to jest
proton ( tylko zapomnialem jaki )Proton Satria Neo
-
Proton Satria Neo
o to tototo dajesz
-
Długo jeszcze?
-
Długo jeszcze?
K3 dał najlepszą zagadkę w wątku - nie do odgadnięcia...
-
-
-
Ja bym obstawiał coś z Deutsche Tourenwagen Masters.
Audi 80,90?
-
tak poza konkursem to mnie zagiales - to jest tzw t-car, samochod uzywany w brytyjskich wyscigach dla dzieci (piekny kraj), konkretnie dla dzieciakow w wieku 14-17, ale za cholere nie moge znalezc zadnych specyfikacji tego auta jak cos wiesz, to powiedz, bo to ciekawa opcja
-
Nic nie wiem, też mi to niczego nie przypomina, przód audi A4, tył jakaś stara japonia...Znalazłem to na allegro w reklamie tych felg na których stoi.
-
znalazlem pare zdjec; t-car to amatorskie mistrzostwa organizowane od 1999 przez BRSCC, z tego co znalazlem funkcjonowalo to do 2008 i zostalo zamienione w Fiesta Cup.
znalazlem tez grupe na facebooku, ale nikogo tam nie ma...foty:
to chyba jakis custom, na forum 10tenths znalazlem info, ze w srodku siedzi duratec , vmax ograniczony do 100mph
EDIT:
ok, tajemnica wyjasniona, czesciowo przynajmniej:
"The car is a purpose-built tubular space frame racing chassis, designed and produced for T-Cars. The chassis has been mated to a Ford Duratec 2000cc engine, producing 145 bhp. The car is still restricted to a top speed of 100 mph." - zrodlo -
BCN - Ty to nawet poza konkursem odgadujesz