Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam jeszcze zdjecie z innej perspektywy...
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam
jeszcze zdjecie z innej perspektywy...Mam wrażenie, że to jakaś Rosyjska lub pochodna technologia
-
Nie i nie.
-
chińczyk czy turek
-
Ani Chinczyk, ani Turek...
-
afrykaniec z RPA
-
afrykaniec z RPA
... ani z RPA.
Ile krajow nam jeszcze pozostalo?Samochod bazuje na doskonale nam wszystkim znanym modelu innego producenta. Silnik benzynowy 1.8(74 KW)
Seryjna produkcja ruszyla w 2002 roku.Nazwa tego modelu w jezyku jego producenta oznacza rase szybkiego konia i mysle, ze juz jedno spojrzenie na zdjecia wystarczy, aby wykluczyc tutaj "Mustanga"
...i "Tarpana"Zdjecia przedstawiaja luksusowa/wydluzona wersje oznaczona jeszcze dodaikowo nazwa jednej z gwiazd znanego gwiazdozbioru.
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam
jeszcze zdjecie z innej perspektywy...samsung?
-
samsung?
... nie
-
Tylne drzwi jakby żywcem wyjęte z bmw e36
A lusterka wsteczne ma jakby z golfa III, albo seata np. cordoby
-
Tylne drzwi jakby
żywcem wyjęte z bmw e36
A lusterka wsteczne
ma jakby z golfa III, albo seata np. cordobyTe trzy marki/modele skreslamy z listy "podejrzanych.
Samochod na ktorym bazuje ta konstrukcja, nosil swego czasu miano "Europejskiego Samochodu Roku ****"
Szukajacym na wieczornym niebie podpowiem jeszcze gwazdozbior Wielkiej Niedzwiedzicy...I nastepna porcja obrazkow:
-
Przód jak wyjęty z Polówki. Tył to z kolei SAAB...
-
widac ze to jakas dacia lub skoda
-
widac ze to jakas
dacia lub skodaNie wiem co to, ale na pewno powstało z wielu różnych samochodów...
-
Szukajacym na
wieczornym niebie podpowiem jeszcze gwazdozbior Wielkiej Niedzwiedzicy..."Wielki wóz"?
Samochodem roku było kiedyś Renault. Znaczek na klapie wygląda jak Dacia
Aleś trafił zagadkę -
Samochodem roku
było kiedyś Renault. Znaczek na klapie wygląda jak DaciaTeż szedłem tym tropem, ale nie było takiej dacii... Mimo kosmicznych nazw typu "Solenza" czy "Supernova" .
Aleś trafił zagadkę
Owszem.
-
Samochodem roku
było kiedyś Renault. Znaczek na klapie wygląda jak DaciaTytul "Europejskiego Samochodu Roku" jest przyznawany od 1964 roku, wiec juz nazbieralo sie sporo laureatow.
Renault byl w tym okresie juz szesciokrotnie nagradzany, ale byly i inne marki/modele...Z "listy podejrzanych" odpadaja nastepni kandydaci:
1. VW Polo
2. SAAB
3. Skoda
4. Renault/DaciaA moze w rozwiazaniu zagadki pomocna bedzie informacja, ze mnie ten samochod i jego znaczek firmowy kojarzy sie z szachami?
-
Tytul
"Europejskiego Samochodu Roku" jest przyznawany od 1964 roku, wiec juz nazbieralo
sie sporo laureatow.
Renault byl w tym
okresie juz szesciokrotnie nagradzany, ale byly i inne marki/modele...
Z "listy
podejrzanych" odpadaja nastepni kandydaci:
1. VW Polo
2. SAAB
3. Skoda
4. Renault/Dacia
A moze w
rozwiazaniu zagadki pomocna bedzie informacja, ze mnie ten samochod i jego znaczek
firmowy kojarzy sie z szachami?BMW to szachownica
-
cos kojarzę że jest taka marka auta chyba brytyjskiego z szachownicą w logo, hmm
-
cos kojarzę że jest
taka marka auta chyba brytyjskiego z szachownicą w logo, hmmMi coś do Rover'a pasuje.