[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Kierowales autem
Joela albo moim przed założeniem wspomagania?A to jOOeL ma w ogóle wspomaganie, bo nie kojarzę?
-
No przecie kręciłeś jego fajerą, nie ma wspomy.
-
No właśnie tak mi się wydawało, ale plastekk coś walnął, że ma...
-
nie da się nic zrobić aby ta kiera trochę lżej chodziła??
-
nie da się nic
zrobić aby ta kiera trochę lżej chodziła??a jaką masz szerokość opon?
-
nie da się nic
zrobić aby ta kiera trochę lżej chodziła??wsadź wspomaganie jak nie masz ...
-
165/60/R13 i 14
jak wstawić wspomaganie, da się tak??
a może są inne przyczyny tego że kiera ciężko chodzi -
165/60/R13 i 14
To te 13" masz jakieś dziwne, bo oryginalnie były 155/70 R13.
jak wstawić
wspomaganie, da się tak??No przecież pisali już na forum, że się da tylko jest trochę rzeźby.
-
165/60/R13 i 14
jak wstawić
wspomaganie, da się tak??
a może są inne
przyczyny tego że kiera ciężko chodziPisz do plastka, to wcale nie jest takie drogie
A kiera w miejscu zawsze będzie ciężko chodzić bez wspomagania -
Wiecie koledzy, jeździłem przez siedem lat Swiftem 1,3 16VSOHC sedan i nie miałem żadnych problemów z układem kierowniczym. Jeździłem Starem 29 również bez wspomagania i nawet z przyczepą potrafiłem wycofać pod rampę załadowczą. I stąd pytanie: co uważacie za "ciężko" w kręceniu kierownicą?
-
Wiecie koledzy,
jeździłem przez siedem lat Swiftem 1,3 16VSOHC sedan i nie miałem żadnych problemów
z układem kierowniczym. Jeździłem Starem 29 również bez wspomagania i nawet z
przyczepą potrafiłem wycofać pod rampę załadowczą. I stąd pytanie: co uważacie za
"ciężko" w kręceniu kierownicą?Też mi się zdaje że coś narzekają albo już tak zbabieli...
-
Też mi się zdaje że
coś narzekają albo już tak zbabieli...Chłopaki chodzą na siłownię i siły nie mają
-
Jeszcze wam dopowiem, że jeździłem (i to mnóstwo kilometrów) samochodami marki Ńysa, Żuk i nawet na myśl mi nie przyszło, że te samochody mogłyby mieć wspomaganie kierownicy. A ile było trudnych manewrów! Zawracanie na wąskich uliczkach, cofanie "na lusterka" itepe itede. Panowie! Nie bądźcie dziewczynkami!
-
Chłopaki chodzą na
siłownię i siły nie mająNo to by się zgadzało bo ja nie chodzę, a mam!
-
Jeszcze wam
dopowiem, że jeździłem (i to mnóstwo kilometrów) samochodami marki Ńysa, Żuk i nawet
na myśl mi nie przyszło, że te samochody mogłyby mieć wspomaganie kierownicy. A ile
było trudnych manewrów! Zawracanie na wąskich uliczkach, cofanie "na lusterka" itepe
itede. Panowie! Nie bądźcie dziewczynkami!Też jeździłem Żukiem ponad 3 lata i żyję, nawet wspomagania hamulców nie miał jeszcze mój model - stawanie na pedale hamulca przy hamowaniu awaryjnym bezcenne
-
wczoraj posiedziałem trochę na tablicy.pl i udało się nakładki od gti za 60 zł w bardzo ładnym stanie.
http://tablica.pl/oferta/suzuki-swift-1-3-z-niemiec-CID5-ID4phOj.html#1fd69f066a -
czy swifty mk3 z 1.3 70km miały może wspomaganie ??
-
czy swifty mk3 z
1.3 70km miały może wspomaganie ??Miały, 1.0 też miały więc nie patrz na silnik tylko na wyposażenie i to co pod maską..
-
przyszły nakładki progowe od Gti za 60zł w bardzo ładnym stanie nie popękane + szyna montażowa
-