[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Mam nadzieję, żę zabezpieczyłeś te miejsca, żeby blachy nie żarło...albo żarło jak najmniej...
-
Nie miałem uszczelek, ale na całej długości przejechałem silikonem bezbarwnym
-
kupuj migomat i pi#rdol fuszere wyspawaj sobie bude , dorobisz mocowania do silnika gti kupisz silnik, i zrobisz sobie autko na imprezy , jakies kjs napewno by Cię takie cos wciagnelo. nie musisz wszystkiego robic odrazu powoli w weekendy i gitara
-
kupuj migomat i
pi#rdol fuszere wyspawaj sobie bude , dorobisz mocowania do silnika gti kupisz
silnik, i zrobisz sobie autko na imprezy , jakies kjs napewno by Cię takie cos
wciagnelo. nie musisz wszystkiego robic odrazu powoli w weekendy i gitaraDawno mnie już wciągnęło
a migomat zawsze się przyda, choćby do ratowania tego zgniłka -
Jak się wprawisz to i kasy możesz troszkę wytrzepać dobrym spawaniem
-
Mam nadzieję, żę
zabezpieczyłeś te miejsca, żeby blachy nie żarło...albo żarło jak najmniej...Progów nie ma i mocowań wahaczy, a Wy robicie halo o kilka dziurek w nadwoziu?
-
Progów nie ma i
mocowań wahaczy, a Wy robicie halo o kilka dziurek w nadwoziu?Progi jeszcze są, co do reszty pewności nie ma
-
Coś jeszcze się błyszczy ten lakier
śrubki przy dokładkach zmienione narazie na czarne, jak będę robił większy remont podłogi, to wtedy je ponownie podszpachluje i zrobię należycie.
i tapicerka na drzwiach w kolorze
także kompletne tapicerskie wnętrze jest
-
Taki wygląd uzyskałeś tylko po umyciu czy polerowaniu?
-
Mycie i politura
-
Tak myślałem, że to nie samo mycie...
Mój będzie wyglądał podobnie jak wreszcie znajdę czas i go wypoleruję.
-
ja to nie wiem, jak Ty doprowadziłeś do tego, że masz 3 różne odcienie czarnego i to tak dziwnie rozmiejscowione, np klapka wlewu paliwa.
Jak jest ciepło to moja Suzi politurowana jest co tydzień : D -
ja to nie wiem, jak
Ty doprowadziłeś do tego, że masz 3 różne odcienie czarnego i to tak dziwnie
rozmiejscowione, np klapka wlewu paliwa.Z klapki mogę zawsze odkleić, bo to folia
ale już myślę nad malowaniem zderzaków, także choć trochę będzie jednolicie -
Mam pytanie - co to za folia i jak ją zakładałeś na takie krzywizny jakie są na tylnej klapie?
-
Mam pytanie - co to za folia i jak ją zakładałeś na takie krzywizny jakie są na tylnej klapie?
Zapewne jakaś zwykła, a montaż wspomagany podgrzewaniem
-
Folie są rozciągliwe, podgrzewa się żeby wróciła do pierwotnego rozmiaru jak się źle przyklei i trzeba oderwać kawałek, jak dobrze przyłożył to nie musiał podgrzewać
-
Na słupkach drzwi bardzo prosto, bo tam nie ma nieregularnych kształtów, ale na tylnej klapie już podgrzewałem suszarką
-
handmade
-
Zrób zdjęcia spawów z bliska
-
Zrób zdjęcia spawów
z bliskaTroche posmarkane, wieczorem siekne