[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
a ja zmieniałem, ale to niewiele dało, ponadto nigdy mi spryskiwacz na tył nie działał,, stąd może wycieraczka stała się mi zbędna z tyłu
Mi działa, znaczy pompuje, ale zdemontowałem spryskiwacz (dyszę), bo się popsuł.
A wycieraczka jest, MUSI BYĆ ;D zatęsknisz jeszcze do niejA jeszcze jedno pytanie odnośnie wycieraczki przy okazji - jak ona powinna działać, bo moja gdzie wyłączę tam stanie, a tak chyba nie powinno być i na początku chyba było dobrze.
Co wy na to? -
Jeszcze jak w
sedanie nie ma wycieraczki to rozumiem, bo cały syf podczas jazdy osiada na "tyłku",
ale w hatchbacku syf leci prosto na szybę przez zawirowania za samochodem...jak się ma lotkę to nie jest tak źle
a ja zmieniałem,
ale to niewiele dało, ponadto nigdy mi spryskiwacz na tył nie działał,, stąd może
wycieraczka stała się mi zbędna z tyłuśmiałbym się, jakby to była przyczyna rdzewienia środka
-
jak się ma lotkę to
nie jest tak źlePotwierdzę dopiero jak przejadę się gdzieś w naprawdę dużą ulewę...
-
Mi działa, znaczy
pompuje, ale zdemontowałem spryskiwacz (dyszę), bo się popsuł.
A wycieraczka jest,
MUSI BYĆ ;D zatęsknisz jeszcze do niej
A jeszcze jedno
pytanie odnośnie wycieraczki przy okazji - jak ona powinna działać, bo moja gdzie
wyłączę tam stanie, a tak chyba nie powinno być i na początku chyba było dobrze.
Co wy na to?ten przycisk co od spryskiwacza jest, to u mnie było tak, że jeśli wycieraczka nie zrobi połowy kąta max machnięcia i puszcze przycisk to się zatrzyma, ale jeśli zrobie ponad połowe to wróci na swoje miejsce, natomiast uzywajac drugiego przycisku tez jest podobny problem jesli bede chcial skonczyc proces wlasnie w momencie kiedy wycieraczka zaczyna swoją prace tzn jest najblizej miejsca startu. Przepraszam nie umiem inaczej
Aczkolwiek fakt, też tak mam ;pA zamontować spowrotem jeśli zatęsknie to trudno, juz znalazlem zaslepke
http://allegro.pl/zaslepka-tylnej-wycieraczki-vw-passat-audi-a4-a6-i2438855257.html -
jak się ma lotkę to
nie jest tak źleA to jest jakaś różnica? U mnie nie było żadnej
-
A to jest jakaś
różnica? U mnie nie było żadnejno wiesz, zawsze jest kawałek paździerza, tzn. daszku
-
Ja tam wycieraczki użyłem, nie oszukując, 10 razy.
Co prawda wolę ją zostawić, ale czy taka konieczna jest przy tym wąskim autku jak masz lusterka wielkości słoniowego ucha ?
Co prawda w moim berlingo są sporo większe ale wszystko do przeżycia. -
Ja tam wycieraczki
użyłem, nie oszukując, 10 razy.
Co prawda wolę ją
zostawić, ale czy taka konieczna jest przy tym wąskim autku jak masz lusterka
wielkości słoniowego ucha ?
Co prawda w moim
berlingo są sporo większe ale wszystko do przeżycia.Jeszcze nie było deszczów, ani nic, ale póki co w samochodzie ani razu mi się nie przypomniało ze nie mam wycieraczki, tylko kiedy wychodze i patrze na tył i wtedy jestem zadowolony
-
Tyl:
Lekkie zmiany omówione wczesniej, niebawem jedna wieksza -
Co o tym sądzicie?
Folia na gornej części klapy od bagażnika rowniez
Cena montażu waha się od 150z do 750zl, gdzie rozsądnie można za 350zl folią dobrej klasy na gorąco w firmie ktora tylko tym sie znajduje
edit:
nie chce malować dachu, a jest po co, kumple mi doradzili ze mogloby byc ciekawie -
Ode mnie to komentarz dwusłowny:
Nie cuduj -
Ode mnie to
komentarz dwusłowny:
Nie cudujno jeszcze jedno tak tylko poglądowe
dach mam w kilku miejscach porysowany od anteny cb radia, i w kilku miejscach biale zaschniete krople cholera wie od czego
-
Ode mnie to
komentarz dwusłowny:
Nie cudujlepiej wydać na Pb
-
moja sugestia jest taka żeby nie oklejac calego dachu, środek i owszem, ale zostawić w kolorze nadwozia tak jak jest góre drzwi przednich, tylnych i ten paseczek miedzy drzwiami a klapa bagaznika. Taka fajna ramka się wtedy zrobi.
-
PB idzie non stop, takze zaleje i zapomne, a chce coś porobic ciekawego, tylko nie wiem czy wlasnie to bedzie ciekawe
-
moja sugestia jest
taka żeby nie oklejac calego dachu, środek i owszem, ale zostawić w kolorze nadwozia
tak jak jest góre drzwi przednich, tylnych i ten paseczek miedzy drzwiami a klapa
bagaznika. Taka fajna ramka się wtedy zrobi.fajną masz intencje z ramką, ale kurde z tyu drzwi się kończą i jest element dachu, widac na zdjeciu
-
no dajcie jakies opinie na tak lub na nie ;s
-
no dajcie jakies
opinie na tak lub na nie ;sNie! Przy jasnym lakierze(czerwony, biały) jeszcze ok, ale przy ciemnym w życiu... No chyba, że urządza Cię biały dach to jeszcze ujdzie w tłoku...
-
naprawde nie masz na co kasy wydawać ? lepiej sobie powoli odkładaj i szukaj silnika z GTI
-
naprawde nie masz na co kasy wydawać ? lepiej sobie powoli odkładaj i szukaj silnika z GTI
Dobrze gada