[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
O to to! nie malować, swapować, polecam
Jak już chcesz tak się wyróżniać to "szach na dach" -
O to to! nie
malować, swapować, polecam
Jak już chcesz tak
się wyróżniać to "szach na dach"Eee, tam niech se pierdyknie japońską flagę z promieniami
-
Bardzo ładny Swifcik, koło robi robotę. Kilka razy widywałem jeszcze przed rejestracją na forum
Co do swapu - ile kasy wyjdzie porządny z robocizną? Bo podejrzewam, że sama wymiana silnika przy zawieszeniu, hamulcach itd z seryjnego Swifta nie wchodzi w grę. -
Bardzo ładny
Swifcik, koło robi robotę. Kilka razy widywałem jeszcze przed rejestracją na forumCo do swapu - ile
kasy wyjdzie porządny z robocizną? Bo podejrzewam, że sama wymiana silnika przy
zawieszeniu, hamulcach itd z seryjnego Swifta nie wchodzi w grę.masę kasy, podejrzewam że 2,5tys może być malo ; (
-
padło za 1500 z dobrym silnikiem + tyle ile policzą za przekładkę jeżeli nie rozbisz sam. 1.3 = plug & play bez przerabiania mocowań silnika itp
-
ha, czyli 2000zl no to nie jest tak zle ale silnik dostac w dobrym stanie, to tez ciezko na pewno
-
1.3 = plug
& play bez przerabiania mocowań silnika itp
A z litrową kosiarką dużo rzeźbienia?
-
Trzeba przerobić jedno mocowanie poduszki skrzyni biegów w podłużnicy, no i jeszcze jest kwestia niekompatybilności elektryki, kostek itd mk2/3 gti i mk4..
-
Trzeba przerobić
jedno mocowanie poduszki skrzyni biegów w podłużnicy, no i jeszcze jest kwestia
niekompatybilności elektryki, kostek itd mk2/3 gti i mk4..aha to ja mam lipe bo mam skrzynie z 1.0 0.o
-
Mocowanie nie na skrzyni, tylko w podłużnicy, spokojnie, skrzynia pasuje
-
Mocowanie nie na
skrzyni, tylko w podłużnicy, spokojnie, skrzynia pasujea gdzie beda lepsze osiagli na litrowej czy od gti?
-
Możesz iść po taniości i sam silnik bez skrzyni wziąć, spokojnie będziesz miał konkret odejście a i w trasie długa piątka się przyda.
Któregoś dnia podjedź to rundę GTs'em mogę zaproponować -
Możesz iść po
taniości i sam silnik bez skrzyni wziąć, spokojnie będziesz miał konkret odejście a
i w trasie długa piątka się przyda.
Któregoś dnia
podjedź to rundę GTs'em mogę zaproponowaćZdecydowanie bardzo chętnie : D
-
to co ja tam musze dodatkowo miec poza silnikiem w takiej sytuacji?
-
to co ja tam musze
dodatkowo miec poza silnikiem w takiej sytuacji?No raczej jak wsadzasz mocniejszy silnik to analogicznie wypadałoby wzmocnić hamulce(czyt. te z GTI - tarcze przód i tył)...
-
No raczej jak
wsadzasz mocniejszy silnik to analogicznie wypadałoby wzmocnić hamulce(czyt. te z
GTI - tarcze przód i tył)...Z tym, że jest to mk4 więc pozostaje jeszcze problem elektryki, która nie jest plug&play
-
No raczej jak
wsadzasz mocniejszy silnik to analogicznie wypadałoby wzmocnić hamulce(czyt. te z
GTI - tarcze przód i tył)...tarcze i tak mam do wymiany i pewnie szybciej niż silnik, tzn ze jeszcze do tego silnika moge dac te inne tarcze, zeby potem miec z glowy czy nie da rady?
z tyu mam będbny przeto ; | klocki tez mam do wymiany, cos jeszcze? -
tarcze i tak mam do
wymiany i pewnie szybciej niż silnik, tzn ze jeszcze do tego silnika moge dac te
inne tarcze, zeby potem miec z glowy czy nie da rady?
z tyu mam będbny
przeto ; | klocki tez mam do wymiany, cos jeszcze?No to ja mówię że musisz wywalić bębny z tyłu, a wsadzić tarcze... Inaczej hamować będzie dużo za słabo względem osiągów.
-
tarcze i tak mam do
wymiany i pewnie szybciej niż silnik, tzn ze jeszcze do tego silnika moge dac te
inne tarcze, zeby potem miec z glowy czy nie da rady?nie da rady, GTi ma większe tarcze ...
z tyu mam będbny
przeto ; | klocki tez mam do wymiany, cos jeszcze?poczytaj, było ...
-
No to ja mówię że
musisz wywalić bębny z tyłu, a wsadzić tarcze... Inaczej hamować będzie
dużo za słabo względem osiągów.wytłumacz dlaczego ? ciekawe rzeczy piszesz