[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Nie ma co się
onanizować przy stalówkach, walnij tylko rant i będzie dobrze, za to ja mam taki
pomysł na stalówky że jak mi się zachce to zrobić to będzie wesoło tak jak z
zielonymi felami.W tej chwili stalowki są klasyczne srebrne od swifta wymatowiałe, gdzieniegdzie rudy nalot, jak dam sam rant, to nie wiem czy byloby ladnie, a czerwono-czarne to mialem na mysli ze rant czerwony a nie cała felga, chyba że sądzisz, ze tak byłoby dobrze?
-
Zielone bardzo
fajne były...
Odważnie i
oryginalnieMi też się podoba, tylko u mnie taki kolorek to na starcie odpada ;P
-
pomaluj na czarno i nie ma sie co nad tym spuszczać. To i tak bedzie głupia szara stalówka trzynastka
-
Widziałem civica zielonego troszkę jaśniejszego z białą stalówką, mega jest
Zresztą róbta se co chceta, tylko potem wynik pokażta -
Jeśli na zimówki to
biały się nie wyróżnia
A np. czerwony
pasowałby Ci do grila i paru elementów
Czy jakiś żółty
albo limonkowy to zawsze jest oryginalnie
Chyba, że nie o to
Ci chodziBłagam tylko nie czerwone felgi do zielonego auta
-
myslalem o czyms
takim, ale czy to by wygladalo przy tak malym rozmiarze?
http://images38.fotosik.pl/355/84d5716fc9cfc4e3med.jpgCzerwony rancik do czarnej felgi to spoko, ale fajniej by to wyglądało na stalówce 14" z GTI/sedana 1,6
-
W tej chwili
stalowki są klasyczne srebrne od swifta wymatowiałe, gdzieniegdzie rudy nalot, jak
dam sam rant, to nie wiem czy byloby ladnie, a czerwono-czarne to mialem na mysli ze
rant czerwony a nie cała felga, chyba że sądzisz, ze tak byłoby dobrze?No to rób te stalówki na czarno z czerwonym rantem
Takie oczoyebne kolorki typu limonka, kawasaki green to są fajne do naprawdę dużych alu, a nie wąziutkich 13-tek
-
czy ja wiem, w Civie znajomy miał fajny wzór stalówek, pomalował to na pomarańcz i było naprawdę nieźle
-
czy ja wiem, w
Civie znajomy miał fajny wzór stalówek, pomalował to na pomarańcz i było naprawdę
nieźleA mój znajomy miał Audi A3 w granatowym kolorze i sobie 15" stalówki (seryjne) pomalował na odblaskowy orange - efekt: wiocha
-
Także widzicie, że bardzo indywidualnie trzeba podejść do sprawy
-
A mój znajomy miał
Audi A3 w granatowym kolorze i sobie 15" stalówki (seryjne) pomalował na odblaskowy
orange - efekt: wiochaco ładnie wygląda na alufelgach nie zawsze sprawdzi się na stalówce
-
co ładnie wygląda na alufelgach nie zawsze sprawdzi się na stalówce
Też słuszna uwaga
-
Póki co po 3-5 warst czerwonego, nie wiem kiedy wyschnie, ale już wiem, że bedzie ciezko obkleić taśmą granice czerwonego, żeby było równo, ale jestem dobrej myśli, kolor identyczny do bębnów i zacisków (ognisty czerwony), tylko zdjęcie chce nas oszukać.
-
To masz już wszystkie felgi zrobione?
-
To masz już
wszystkie felgi zrobione?czerwonym tak, ale zostało jeszcze czarnym pomalować, a wcześniej wykleić granicę, żeby był równy czerwony pas, a to to mi zajęło 1,5h z czyszczeniem rozpuszczalnikiem itp
-
ale ladne felgi mu sprzedalem nawet nie wiedzialem że sie tak mogą błyszczeć
-
jedna w idealnym niemalże stanie, pozostałe miały ślady rdzy, których nie chciało mi się zdzierać, wytarłem co mogłem i przykryłem większą warstwą lakieru po prostu, ale tak czy inaczej stalówki w bdb stanie
-
niech ktoś podpowie jak obkleić żeby idealny okrąg czerwonego wyszedł na granicy z czarnym ; >
-
Garnek! a tak na poważnie, coś co oryginalnie jest okręgiem, bo tak sam z siebie to cieżko będzie idealnie pociagnąć taśmą.
-
Garnek! a tak na
poważnie, coś co oryginalnie jest okręgiem, bo tak sam z siebie to cieżko będzie
idealnie pociagnąć taśmą.ale o idealnej albo bardzo zbliżonej średnicy ciężko będzie znaleźć ;