[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Nowa skrzynia?
Jaka?gti
-
Mam poniszczone, w dość dużym stopniu te naklejki zaznaczone na powyższym zdjęciu, ktoś może wymieniał? Nie dość, że ciężko schodzi, to jeszcze zachodzi za uszczelki, szukam właśnie na allegro czegoś takiego, 90% CARBON, ciężko o czarny metalik
znalazłem tylko coś takiego, ale skąd ja wezme opalarkę
http://moto.allegro.pl/folia-na-slupki-i-progi-11x200-duza-struktura-i2783737266.html
ewentualnie
http://moto.allegro.pl/fabryczna-folia-na-slupki-progi-zderzak-16x200-i2817050753.html -
Wczorajsze zakupy
już odebrane
Przekładniowy kupiłeś podróby...
-
gti
Ciekawe za ile tą zajeździsz...
-
Ciekawe za ile tą
zajeździsz...za tyle w jakim stanie będzie...
-
Przekładniowy
kupiłeś podróby...dlaczego podróba? Wszystkie są takie z tego rodzaju
-
dlaczego podróba?
Wszystkie są takie z tego rodzajuBo oryginalny Castrol Syntrans-Transaxle jest sprzedawany tylko w 0,5 litrowych butelkach lub 22 litrowych(?) beczkach.
Ten co kupiłeś to masz albo z IC albo z allegro... -
Bo oryginalny
Castrol Syntrans-Transaxle jest sprzedawany tylko w 0,5 litrowych butelkach lub 22
litrowych(?) beczkach.
Ten co kupiłeś to
masz albo z IC albo z allegro...co wy tak na te allegro, tam są normalne rzeczy z normalnych sklepów, a co do oleju, to ktoś mi taki polecił, no a poza tym jak może być podróba, skoro jest marki castrol, po prostu jest sprzedawana w litrowych butelkach, poza tym nie kupiłbym 6 butelek 0,5l każda po 28zł (których jest 20 razy mniej - przynajmniej na allegro - niż tych litrowych
http://moto.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&category=3&string=Castrol+Syntrans-Transaxle -
co wy tak na te
allegro, tam są normalne rzeczy z normalnych sklepów, a co do oleju, to ktoś mi taki
polecił, no a poza tym jak może być podróba, skoro jest marki castrol, po prostu
jest sprzedawana w litrowych butelkachTo że masz butelkę z naklejką Castrola to tam może być wszystko...
Jak szukałem oleju dla siebie to wszędzie mi mówili, że w litrowych opakowaniach to podróby. Zresztą z tego co patrzyłem kiedyś na stronie samego Castrola to też nie mieli w ogóle w ofercie oleju w takich opakowaniach.
No, ale Ty wiesz co robisz i to Twoja skrzynia. -
To że masz butelkę
z naklejką Castrola to tam może być wszystko...
Jak szukałem oleju
dla siebie to wszędzie mi mówili, że w litrowych opakowaniach to podróby. Zresztą z
tego co patrzyłem kiedyś na stronie samego Castrola to też nie mieli w ogóle w
ofercie oleju w takich opakowaniach.
No, ale Ty wiesz co
robisz i to Twoja skrzynia.dziwna sprawa, bo ja wszedłem na stronę castrol polska i na stronie głównej w zakładce 'NASZE OLEJE' jest butelka wyglądająca identycznie jak ta moja i każda z tych 95% castrola jakie widziałem
http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=3176&contentId=7070001
Ktoś Cie chciał może naciągnąć żeby kupił po 0,5l -
Ktoś Cie chciał
może naciągnąć żeby kupił po 0,5lWidocznie się coś zmieniło od kiedy kupowałem.
Szkoda tylko, że nie ma nigdzie spisu w jakich pojemnościach sprzedają... -
Widocznie się coś
zmieniło od kiedy kupowałem.
Szkoda tylko, że
nie ma nigdzie spisu w jakich pojemnościach sprzedają...ani nawet zdjęcia przy kazdym produkcie, ale i tak 100zł za olej to nie mało
-
ani nawet zdjęcia
przy kazdym produkcie, ale i tak 100zł za olej to nie małoAle warto, bo skrzynia "chodzi" bez porównania lepiej...
-
http://allegro.pl/dywan-shaggy-dywany-piekne-kolory-poliester-milusi-i2810026221.html
Czerwony lub
niebieski, tak bedzie wygladala wykladzina i boczki u mnie w autku
Co myslicie o
pomysle?Mam nadzieję, że żartujesz
To pasuje do auta amerykańskiego alfonsa
-
Mam nadzieję, że
żartujesz
To pasuje do auta
amerykańskiego alfonsazmienilem zdanie - mniej rzucający się w oczy ; d
-
Ale warto, bo
skrzynia "chodzi" bez porównania lepiej...Aż taka różnica jest? U mnie jest Taf-X podobno ale od wymiany auto już chyba 100kkm przejechało może warto by pomyśleć nad wymianą.
-
Widocznie się coś
zmieniło od kiedy kupowałem.
Szkoda tylko, że
nie ma nigdzie spisu w jakich pojemnościach sprzedają...Ręczę głową, że są oryginalne opakowania TAF-X'a po 1l. Jakby ktoś chciał coś sprawdzić mogę sprawdzić w co jest w jakich opakowaniach, towar prosto z fabryk Castrola więc na bank oryginalny
-
Ręczę głową, że są
oryginalne opakowania TAF-X'a po 1l. Jakby ktoś chciał coś sprawdzić mogę sprawdzić
w co jest w jakich opakowaniach, towar prosto z fabryk Castrola więc na bank
oryginalnyz tyłu można też znaleźć logo BP
-
Aż taka różnica
jest? U mnie jest Taf-X podobno ale od wymiany auto już chyba 100kkm przejechało
może warto by pomyśleć nad wymianą.Jak nie chcesz żeby posypała Ci się skrzynia to zmieniaj olej jak najszybciej. U mnie przed pierwszą wymianą(nie wiem ile było przejechane przeze mnie i poprzednią właścicielkę od poprzedniej wymiany) skrzynia już wydawała dziwne dźwięki i dzięki temu dowiedziałem się, że trzeba wymienić w niej olej...
-
Coś was z tym olejem mocno pofatygowało Ja nigdy nie zalałem do swojej TAFa a do tej pory chodzi tak jak potrzeba, nie blokuje się, nie zgrzyta, a jest z rocznika 92, ba, nawet raz wracałem do domu 30 km bez oleju bo półoś się wysunęła i skrzynia po ponownym zalaniu żyje, nie wiem jak wy jeździcie i męczycie te skrzynie