[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
made in austria for
suzuki swift ; dMoja też!
-
zostało mi jeszcze
7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciałOd GTI są najbrzydsze (bez urazy)!
-
-
Mamie sie podoba, to najważniejsze -
Od GTI są
najbrzydsze (bez urazy)!Co Ty gadasz To,że nie widać jej jak jakiegoś du...nego skrzydła z boeinga to nie znaczy,że są najbrzydsze Małe jest piękne
-
takie lotki tylko
od plastka
zostało mi jeszcze
7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciałMasz może żółtą?
-
zóltej brak ale jest czarny metalik i pasuje do wszystkiego.
ewentualnie można przemalować sprayem na czarny matowy jak zrobił zubrowaty i zdaje egzamin w 100%
-
Cena? Może być PW . Możliwe też że jeszcze w tym roku po fotele bym się zgłosił (jak jakieś się ostały ofc )
-
made in austria for
suzuki swift ; d
ale jej tam nie
widać, zaraz zrobie na szybko pare zdjęć, teraz główkuje jak odkręcic zardzewialy
sruby od podswietlenia tablicy rej.... bo mi dali jedna bialą drugą zwykłą, a chce
dwie białeChodzi Ci o zmianę całych lampek od podświetlania czy samych żarówek?
-
Chodzi Ci o zmianę
całych lampek od podświetlania czy samych żarówek?same żaróweczki, tm są po dwie śrubki na jedną żaróweczkę i nie mogę ich odkręcić bo sam na maxa zardzewiale(otwory na śrubokręt nawet się wyrobiły) A bez zdejmowania zderzaka może masz jakiś pomysł?
-
A po co zderzak zdejmować? Odrzewiaczem pryskaj to ustrojstwo i próbuj kombinerkami za łebki odkręcić
-
Jak myślicie, zdjąć oryginalny stop, czy nie? -
tak
-
A po co zderzak
zdejmować? Odrzewiaczem pryskaj to ustrojstwo i próbuj kombinerkami za łebki
odkręcića przykręce spowrotem?
-
tak
też tak myśle, jeszcze ktoś się wypowie na ten temat? Bo nie jestem pewien, jedyny argument na nie, to fakt, że będe lepiej widoczny dla kierowców z tyłu
-
a przykręce
spowrotem?Nowe śrubki dasz
Stopa odkręcisz spokojnie, na dwie śruby się trzyma. Potem można przykręcić z powrotem
No i wtyczkę trzeba odpiąć, nie wiem czy nie będziesz musiał tej plastikowej osłony zdjąć z klapy -
też tak myśle,
jeszcze ktoś się wypowie na ten temat? Bo nie jestem pewien, jedyny argument na nie,
to fakt, że będe lepiej widoczny dla kierowców z tyłuW sumie wydaje mi się, że bez będzie ładniej.
-
Nowe śrubki dasz
Stopa odkręcisz
spokojnie, na dwie śruby się trzyma. Potem można przykręcić z powrotem
No i wtyczkę trzeba
odpiąć, nie wiem czy nie będziesz musiał tej plastikowej osłony zdjąć z klapyona była zdejmowana przeze mnie i nakładana x razy, tylko bardziej sie martwie, ze bede musial kombinować z przewodami co do czego, bo lotka jest podczepiona do tej samej instalacji
-
A po co zderzak
zdejmować? Odrzewiaczem pryskaj to ustrojstwo i próbuj kombinerkami za łebki
odkręcićMoże być wd40? ; |
Tylko to mam : D -
jak da rade to i wd40 niby odrdzewiacz ale taki uniwersalny