[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Pierwsze święta w
rodzinie...nie nie, to juz po stole = D
-
nie nie, to juz po
stole = DAle ja mówię że pierwsze Święta Suzi w Twojej rodzinie...
-
Ale ja mówię że
pierwsze Święta Suzi w Twojej rodzinie...ahh no tak, trzeba było uczcić pamiątkowym zdjęciem
-
ahh no tak, trzeba
było uczcić pamiątkowym zdjęciemNo to oby teraz jeździła do następnej gwiazdki bez większych przygód typu przycierki, połamane zderzaki itp. itd.!
No i jak spadnie śnieg to się trzeba na jakiegoś spota umówić... -
No to oby teraz
jeździła do następnej gwiazdki bez większych przygód typu przycierki, połamane
zderzaki itp. itd.!
No i jak spadnie
śnieg to się trzeba na jakiegoś spota umówić...po 10-tym stycznia to auto będzie zrobione od góry do dołu, juz bede uwazał
i chetnie : )
-
A mówili różni
eksperci, że kierunek z mk3 nie pasuje do mk4-5to zobacz ile tam jest taśmy na kitowane
po 10-tym stycznia
to auto będzie zrobione od góry do dołu, juz bede uwazałzrób go na wiosnę, dobra rada.
-
to zobacz ile tam
jest taśmy na kitowaneTo był żart sceniczny, Gienku
zrób go na wiosnę,
dobra rada.Ja bym kupił nakrętki antyzłodziejskie do tych fajnych kółek
-
To był żart
sceniczny, Gienku
Ja bym kupił
nakrętki antyzłodziejskie do tych fajnych kółekaż tak bardzo nie wierzysz w nasz naród? : |
a tej taśmy jest tak dużo, bo brakuje kawałku zderzaka, światło aż tak bardzo się nie różni
-
aż tak bardzo nie
wierzysz w nasz naród? : |
a tej taśmy jest
tak dużo, bo brakuje kawałku zderzaka, światło aż tak bardzo się nie różniNo co Ty, wcale się nie różni, identyko jest, co z tego, że ten z mk4 jest sporo mniejszy, w końcu po to jest taśma klejąca i drut patent żeby zakleić dziure. Jak wiesz wszystko najlepiej to po co w ogóle pytasz?
-
aż tak bardzo nie
wierzysz w nasz naród? : |Na moim osiedlu już parę autek pożegnało się z alufelgami
-
No co Ty, wcale się
nie różni, identyko jest, co z tego, że ten z mk4 jest sporo mniejszy, w końcu po to
jest taśma klejąca i drut patent żeby zakleić dziure. Jak wiesz
wszystko najlepiej to po co w ogóle pytasz?do kogo pytanie, kto się o coś pyta?
Na moim osiedlu już
parę autek pożegnało się z alufelgamija u siebie nie widzialem, zeby auta bez kolek stały, wiec mam nadzieje, ze ode mnie nie zaczną ; P
-
ja u siebie nie
widzialem, zeby auta bez kolek stały, wiec mam nadzieje, ze ode mnie nie zaczną ; PJa tam bym mimo wszystko zainwestował w anty złodziejskie, bo nie są dużo droższe od zwykłych, a zawsze jakiś "opór" złodziejowi stawią...
-
Ja tam bym mimo
wszystko zainwestował w anty złodziejskie, bo nie są dużo droższe od zwykłych, a
zawsze jakiś "opór" złodziejowi stawią...dałem po 5,99zł za sztukę nowych, chyba sobie daruje ;
-
Ja tam bym mimo
wszystko zainwestował w anty złodziejskie, bo nie są dużo droższe od zwykłych, a
zawsze jakiś "opór" złodziejowi stawią...najwyżej całe auto wezmą
-
najwyżej całe auto
wezmączarny humor !
-
czarny humor !
"Bo to jest Polska, a nie elegancja-Francja"
-
To był żart
sceniczny, Gienkuironiczny nie sceniczny
Ja bym kupił
nakrętki antyzłodziejskie do tych fajnych kółektrue i to w postaci 4 kompletów, każdy inny
-
Bede wymienial tylni zderzak, ktos wie czy pasuje ten od starszego modelu z mk3?
mam mozliwosc tez u plastka kupic ; )
-
Bede wymienial
tylni zderzak, ktos wie czy pasuje ten od starszego modelu z mk3?Tylny !! Chyba, że masz 2 zderzaki z tyłu
Górna dokładka jest inna, dół powinien pasować, tyle w temacie
Z resztą na co się pytasz, jak do Plastka masz rzut beretem ... sprawdź sam -
70km to nie rzut beretem , z reszsta komu sie chce zderzak caly zdejmować;)
oczywiście mówimy o dolnym zderzaku bo dokladka jest calkiem ina