[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Ja dorwałem od jakiegoś VTI zestaw 262 mm i pasuje idealnie pod śruby swifta, aczkolwiek pasowałem na samą zwrotnicę bez tarczy.
-
no wlasnie schody zaczynają sie własnie z tarcza ale do ogarniecia wszystko
ja mam zaciski od ee8 czyli B16A1, 16V DOHC VTEC,150 KM sa inne niz w ed9 zreszta poczytaj chyba w moim temacie pisałem o tym dokladnie, oznaczenia jakie reperaturki, wszystko. Do turbo takie hample to podstawa
-
A żadna tarcza z hondy nie podpasi na piastę suzuki ?
W sumie muszę ściagnać tarczę od hundy i porównać, ew. nawiercić nowe otwory i wtedy pasować. -
A jakie dokładnie problemy są z tarczą?
-
Z tego co ja pamiętam trzeba jedynie odsunąć na podkładkach jarzmo od mocowania w zwrotnicy i tyle, powinno banglać.
-
Ktoś może wie jak ściągnąć tą plastikową rączkę do składania oparcia fotela?
-
A to nie klejone przypadkiem i trzeba pacnąć lekko albo ciągnąć i zejdzie ?
-
No nie wiem właśnie ciągnę i ciągnę i nic to się gnie na wszystkie strony a zejść nie chce boję się że to ten metal w środku się wygina i w końcu się ułamie
-
No właśnie podobno trzeba szarpnąć i schodzi, ale ja też kiedyś próbowałem i nie chciało zejść.
-
Chyba w środku jest jakiś zatrzask.
Jak się pociągnie i pobuja troszkę to zejdzie.
Sporo siły mnie kosztowało, ale zdjąłem kiedyś -
Rączki jeszcze nie zdjąłem, ale ogólnie lipa jest trochę z tymi szynami bo to cały mechanizm w jednej części a myślałem żeby wypiaskować i pomalować proszkowo jak resztę elementów bo te mocowania fotela do podłogi strasznie pordzewiałe... Bądź co bądź fotel udało się rozebrać i bez tego i teraz wygląda tak
-
mocowania fotela do podłogi strasznie pordzewiałe...
Przecież możesz same mocowania do podłogi wymienić - te szyny z tego co pamiętam mi sie udało rozłożyć... wymień je po prostu
-
-
juz na pw sie wyspowiadac jakie koszta
-
Swift zamienia się w kanapowóz...
-
bo to bedzie swift All Inclusive
-
bo to bedzie swift
All InclusiveSwift GTi Cadillac Edition
Dzi*ki, szampan i lasery
-
Swift GTi Cadillac
EditionOh my gosh!
Dzi*ki, szampan i
laseryDzięki?
-
A ja myślałem że , koks, tajski boks
Smiszne to obicie -
to jest pik chcialem miec srodek fotela pikowany, juz oddawalem do tapicera a ten powiedzial ze wypralem to i ze nie bedzie mogl wziasc pod wzor bo sie skurczylo, wiec dupa a jak normalnie na fotel nakladalem to przylegalo