[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
zamiast na półce, nie da jej się zmieścić tam gdzieś z tyłu w jej podporach ?
P.s: lubicie dziurawić te półki -
gdzie w podborach? generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic przypadkiem
-
A ja mam podświetlenie bagażnika za free w serii - żaróweczka W5W w opraweczce - nie trzeba wymieniać baterii
W sedanie było bardziej luksuśnie
-
sąsiad mówi że ma
165 mm, szerokości nie pamięta, a sposób mocowania widaćNa to jeszcze ma założone kieszenie z R19? Czy jakiś inny wynalazek?
-
gdzie w podborach?
generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś
włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic
przypadkiemTeż myślałem, że wrzucisz podświetlenie w podpory. Np. po jednej lampce na stronę. Ktoś kiedyś robił manuala jak zrobić samozapalające się podświetlenie bagażnika z prądem z akumulatora.
-
A ja mam
podświetlenie bagażnika za free w serii - żaróweczka W5W w opraweczce - nie trzeba
wymieniać baterii
W sedanie było
bardziej luksuśnieW sumie w sedanie to już taki wielki bagażnik, że bez światła to się zgubić można.
-
zamiast na półce,
nie da jej się zmieścić tam gdzieś z tyłu w jej podporach ?Do d**y pomysł, ale jak to się mówi: "rupta co chceta!". Będzie oświetlona połowa bagażnika, a druga czarno jak w...
P.s: lubicie
dziurawić te półkiA kto Ci takich bzdur naopowiadał?! Lampki są przyklejane na taśmę dwustronnie klejącą.
-
A kto Ci takich
bzdur naopowiadał?! Lampki są przyklejane na taśmę dwustronnie klejącą.Pewnie miał na myśli głośniki tak jak u rav'a . U mnie też są dziury dzięki poprzedniemu właścicielowi :|
-
luzik, możesz w każdej chwili kupić nową w bdb stanie albo swoją odpowiednio naprawić
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-mk4-polka-tylna-bdb-i2626465667.html -
Pewnie miał na
myśli głośniki tak jak u rav'aNie no ja głośniki też mam w półce (widać na zdjęciu nr 1).
Hellsinowi wyraźnie chodziło o lampkę... -
Nie no ja głośniki
też mam w półce (widać na zdjęciu nr 1).
No i chyba musiałeś ją przedziurawić aby je zamontować, nieprawdaż? -
No i chyba musiałeś
ją przedziurawić aby je zamontować, nieprawdaż?Do tego tak, ale do montażu lampki nie!
-
gdzie w podborach?
generalnie da się wszedzie i gdzie nie zamontuje światło będzie mocne, ale jak coś
włożysz to chodzi o to żeby np nie zaslanialo swiatla albo zeby reka nie stracic
przypadkiemto nachyl garba i zobacz na podpory półki po lewej stronie i po prawej gdzie się da to zamocować jak masz wyobraźnię
-
Nareszcie udało się ukończyć i wszystko świeci jak trzeba!
Kolorystyka jest trochę przekłamana...
Jeszcze raz wielkie dzięki dla likaona za pomoc przy wymianie żarówek oraz przełącznika zespolonego!
-
Aaa więc to tak wygląda jak działa podświetlenie na całych zegarach
Trudno jest się tam dostać tak btw ?
-
Aaa więc to tak
wygląda jak działa podświetlenie na całych zegarachNie rozumiem jak Wy możecie jeździć bez podświetlenia...
Trudno jest się tam
dostać tak btw ?Trudno nie, ale sporo zabawy jest.
-
Nie rozumiem jak Wy
możecie jeździć bez podświetlenia...Kwestia przyzwyczajenia, w służbowej Vitarze to mi się ani jedna żarówka wewnątrz auta nie świeciła i jakoś się jeździło
-
ej to mi pomożesz wymienić jedną przepaloną, co? : D
-
Nie rozumiem jak Wy
możecie jeździć bez podświetlenia...Od zakupu tak jeżdżę...
W ciągu kilku dni powinienem z kuzynem ogarnąć, zależy jak z czasem będzie u niego -
ej to mi pomożesz
wymienić jedną przepaloną, co? : DMożesz spokojnie przyjeżdżać, bo dzięki likaonowi wiem już jak i co.