[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Jak będziesz robił swap to trochę tych tarcz szkoda, bo jak założysz heble z GTI, to tam tarcze są większe
-
eee fajne te mikody naprawdę, przynajmniej estetycznie
nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego nie robią 250-siatek do gti przecież zbyt byłby większy. -
eee fajne te mikody
naprawdę, przynajmniej estetycznie
nie rozumiem jednej
rzeczy dlaczego nie robią 250-siatek do gti przecież zbyt byłby większy.a to co kolega Blade sprzedaje :
motogiełda
??
Tam napisał że do gti mk2/3 -
ale spojrz na ceny mikody, zrozumiesz.
-
Widziałem ofertę kolegi Blade i widziałem też cenę, Mikody z tego co wiem nie ma do Gti takiej jak na zdjęciu albo sie mylę po prostu.
-
Mikody z tego co wiem nie ma do Gti takiej jak na
zdjęciu albo sie mylę po prostu.nie ma i nie przewidują, jak wrócę i będę mieć czas to może podjadę i porozmawiam, ale pewnie to i tak nic nie da ...
-
wjedź im na ambicje
powiedz im ze otworzą się dla nich nowe rynki zbytu i wielkie możliwości -
wjedź im na ambicje
powiedz im ze
otworzą się dla nich nowe rynki zbytu i wielkie możliwościNo pewnie ze trzech kupców się znajdzie...
-
nie ma i nie
przewidują, jak wrócę i będę mieć czas to może podjadę i porozmawiam, ale pewnie to
i tak nic nie da ...A co będziesz gadał... Do Twojego 231 mm pasują, niech właściciele GTI się martwią
-
A co będziesz
gadał... Do Twojego 231 mm pasują, niech właściciele GTI się martwiąpoczekamy, zobaczymy, jak tak dalej pójdzie to ...
-
poczekamy,
zobaczymy, jak tak dalej pójdzie to ...jakoś 3 lata to idzie...
-
jakoś 3 lata to
idzie...nabiera mocy urzędowej
-
zajkos, hamulec poskladany?
-
Wczoraj dostałem klocki ale chyba się walnęli bo są inne niż powinny, dwa nawet nie mają czujnika zużycia.
A sprawdzali i mówili że będą pasować
Dziś zmieniłem kapcie na zimówki, czyli powrót na balony 13" ale też czarne Tarcze zmienię przy następnej okazji bo dziś tak jak przeczuwałem nie dałem rady, wszystko przez zapieczone śruby. Poszukam na forum jak do tego się zabrać bo nie mam zamiaru oddawać do warsztatu.
-
Wczoraj dostałem
klocki ale chyba się walnęli bo są inne niż powinny, dwa nawet nie mają czujnika
zużycia.Kashiyamy ? one nie mają blaszek, jeśli o nie Ci chodzi ... przynajmniej do Bosch-a, może takie Ci dali.
-
Kashiyamy ? one nie
mają blaszek, jeśli o nie Ci chodzi ... przynajmniej do Bosch-a, może takie Ci dali.
Kashiyamy. Haha, najlepsze jest to że u tego samego gościa znalazłem akucje z właściwymi klockami http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-przod-suzuki-alto-swift-i1924447187.html
nie rozumiem tylko dlaczego TU w spisie jest mój model -
weź dobry śrubokręt z metalowa główka, młotek i do dzieła
-
weź dobry śrubokręt
z metalowa główka, młotek i do dzieła
nie wiem czy dobrze rozumuję, przyłożyć śrubokręt do śruby i pierdyknąć parę razy na dzień dobry? -
Tak, wtedy dobrze osadzisz śrubokręt w główce, potem jak mocno go dociśniesz to może pójdzie...
ale jakby co...
to miej w zapasie wiertarkę i porządne wiertło i wierć lewostronnie... a już na zapas kup sobie śrubki najlepiej na imbus jakieś utwardzane, nierdzewne, posmarujesz je smarem miedziowym zanim wkręcisz wtedy już nigdy nie będzie problemów z odkręceniem
aczkolwiek pewnie też i potrzeby żeby odkręcać nie będzie
-
Co do sposobów na odkręcenie śrubki trzymającej tarczę. Weź przecinak (mesel), przyłóż do naciętego rowka na śrubokręt tak, żebyś stukając młotkiem w mesel odkręcał śrubę. Wczoraj wymieniałem tarcze i w ten sposób bez problemu odkręciłem śrubki bez rozwiercania. Później więcej zabawy będzie ze zbiciem tarczy z piasty.