[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
No i to starałem
się mu wyjaśnić, że to nie am nic wspólnego z poskładaniem
Dzięki Erdemi też o to chodziło tylko nie wiedziałem jak to ładnie napisać, dziękuje za przeczytanie mojego postu, powodzenia ze swiftem, najlepsze furki szczególnie mechanicznie
-
No i to starałem
się mu wyjaśnić, że to nie am nic wspólnego z poskładaniem
Dzięki Erdeteoria jak teoria nie ma się co sprzeczać... zobaczymy jak długo teraz silnik wytrzyma i będzie sprawa jasna...
-
teoria jak teoria
nie ma się co sprzeczać... zobaczymy jak długo teraz silnik wytrzyma i będzie sprawa
jasna...Wytrzymuje od 8tys km i to co się teraz stało nie uważam za usterkę tylko błąd użytkownika czyli mój.
Koniec tematu na temat przyczyny!
-
to jest forum
motoryzacyjne a nie j polskiego...a i owszem
co nie zmienia faktu ze o ile mozna pierdyknac literowke to napisanie koncowki Ą zamiast om powoduje niezrozumienie tekstu
moglbys sie naumiec przynajmniej pisac poprawnie/ ewentualnie zainstaluj sobie jakas przegladarke ktora bedzie poprawiac Twoje bledy
co do drugiej czesci posta oczywiscie masz racje
z tym ze z tym zamilcz to tylko Twoje marzenia
rozumiesz ?
-
Patryk! Nie prowokuj
-
Według mnie pierdutło, bo zawory nie zdążyły się schować. Za gwałtowny przyrost obrotów do ponad 9000 obr/min.
-
Patryk! Nie
prowokujtak jest panie wuadzo
-
Według mnie
pierdutło, bo zawory nie zdążyły się schować. Za gwałtowny przyrost obrotów do ponad
9000 obr/min.Moim zdaniem i mechaników dokładnie to było problemem. Teraz juz wszystk ojest zrobione i trzeba to tylko poskładać na szklankach od 1.0 - chyba na dolocie zostaną oryginalne szklanki a na wydech pójdą te od 1.0 niższe o 1.5mm.
-
Od vitary 2.0 chyba pasuja (to samo co ori). Sprawdz, bo kupowalem juz dobre 2 lata temu i moglem cos pomylic.
-
sorki Maciek ze sie nie odzywalem ale bylem na weselu.
Napisalem ci priva
-
Wczoraj silnik podobno pierwszy raz zagadał już po złożeniu z nową przepustnicą i nowym dolotem
Na zdjęciu - Samuraje, Grand Vitary i reszta - bójcie się! Mam snoorkla
Zostało jeszcze do zrobienia:
- podłączenie nowych zegarów
- wystrojenie TPSa na Nissanowskiej przepustnicy SR20DE
- całkowite zamocowanie deski rozdzielczej
-
No i zgodnie z tym czego się spodziewałem po naszych organach ścigania dostałem dziś list z prokuratury, że śledztwo zostaje umorzone z powodu niewykrycia sprawcy...
-
Polska...
-
Zapamietales numery i mimo wszystko nie wykryli sprawcy?
-
Zapamietales numery
i mimo wszystko nie wykryli sprawcy?mojego dziadka kiedyś okradli pod stacją, gdzie monitoring jest na porządku dziennym, potem jeszcze próbowali ze skradzionej karty bankomatowej wybrać pieniądze ( również tam są kamery ) - tak samo umorzono ... mieli wszystko na tacy - morał z tego taki, że trzeba im złodzieja przyprowadzić za rękę na komisariat, tak samo sprawcę jakiegoś zdarzenia ... a to i tak nie gwarantuje sprawiedliwości.
-
To ja kiedyś miałem taką sytuację że policja wykryła sprawcę sprawa została skierowana do prokuratury i dostałem pismo, że prokurator się tym zajmuje i dalej cisza, już ze 3 lata się tym zajmuje
-
mowilem ze tak bedzie...trzeba bylo dac kolesiowi w ryja a nie liczyc na polska psiarnie.
-
Możesz przeglądnąć akta sprawy i zobaczyć co właściwie w niej zrobili. Skoro podałeś numery rejestracyjne, to o ile auto nie było skradzione mają namiar na właściciela który powołany na świadka ma zeznać kto w owym czasie kierował jego samochodem. Odmowa współpracy podpada pod paragraf Jak mają kierowcę to znowu on powołany na świadka zeznaje kto był pasażerem. Jak prokuratura coś nie dopełniła z tej prostej listy to składaj zażalenie na decyzję o umorzeniu, wnosząc jednocześnie o przeprowadzenie wskazanych czynności.
Wiem, że pewnie nie masz czasu na taką zabawę i chcesz odpuścić, ale przed ostateczną decyzją warto zapoznać się z aktami.
-
i tak bedzie sie szarpac z debilami przez lata a na koniec przyjdzie mu jeszcze zapłacić za sprawe.
-
To tak troszkę odbiegnę od tematu i przejdę do spraw troszkę milszych, wczoraj widziany czerwony bolid MKV-a, troszkę przybrudzony, ładne masz te zegary dodatkowe