Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
doszedł nowy fant - rozpórka dolna Wiechiers - Sport
-
kolejne nowe graty!
oryginalne owiewki - super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje - spasowanie bardzo ładne w dodatku są przyciemniane
rozpórka zamontowana i od dziś jest najniższym punktem pod autem.. Także offroad jest niewskazany. Musiałem też trochę wahacze rozciągnać bo nie chciała mi wejść na sruby Za to po skręceniu jest mega sztywno - zobaczymy jak sie przejadę autem po dołkach i zakrętach
no i auto umyte po zimie , wcześniej nie myte od 2-3 miesięcy w ogole ! Zawitała czarna maska jak widać i JDMowe felgi z łysymi oponami
-
rozpórka
zamontowana i od dziś jest najniższym punktem pod autem.. Także offroad jest
niewskazany. Musiałem też trochę wahacze rozciągnać bo nie chciała mi wejść na srubyZnaczy się auto powinno teraz jechać na geometrie . Stawiam że zrobiło sie rozbieżne
-
Ładna dziura w belce pod chłodnicą
-
kolejne nowe graty!
oryginalne owiewki- super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje -
spasowanie bardzo ładne w dodatku są przyciemniane
Miałem oryginalne jak kupiłem Świstaka i po dwóch czy trzech tygodniach wyleciały i powiedziałem, że nigdy więcej! Jak dla mnie masakrycznie psują wygląd zewnętrzny auta, ale co kto lubi...
- super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje -
-
Czarna maska bleee chociaż folią carbonową byś okleił I pomaluj w końcu klamkę!
-
I pomaluj w końcu klamkę!
Hahaha, mistrzostwo z tymi klamkami!
-
może niewiele wnosi to do tematu ale strasznie marudzicie,
jednemu przeszkadza dziura, drugiemu maska, trzeciemu klamka a kolejnemu owiewkate owiewki bardzo dobrze się trzymają więc nie wiem jak mogła samo odpaść
-
te owiewki bardzo
dobrze się trzymają więc nie wiem jak mogła samo odpaśćU mnie się dobrze nie trzymały, ale same też nie odpadły. Wyrwałem je!
-
A mnie się tam podobuje
Szkoda że ktoś nie wymyślił rozpórki że śrubą rzymską, kręcowywujesz, dopasujesz i ogień. -
ja wymyśliłem, zrobiłem i jeździłem z taka na gemoetrii było dokładnie widać na kompie jak zmienia sie ustawienie podczas kręcenia ta śruba.
ta ze polecam sie przejechać na geometrie tak jak kolega napisał.
-
W sumie, mam śruby rzymskie na gwint m16, może by tak zmodzić cuś :>
-
Elegnacko bym powiedział. Czarna maska też całkiem fajnie wygląda, z daleka można pomyśleć, że to carbon
A owiewki też posiadam identyczne i bardzo sobie cenię, i wcale nie psują wyglądu auta wg mnie mój suzuk nawet lepiej wygląda z nimi niż bez
-
Fajne mody
Belka pod chłodnicą to standard - u mnie jest podobnie, 2 lata temu wyciąłem łaty z amelinium i przymocowałem na nity. Diagnosty już nie razi Sama belka nowa nie jest droga, ale boję się za to brać, bo geometria może się rozregulować. Musiałbym mieć taką rozpórkę na wahaczach, może by się przód nie rozlazł
Owiewki też mam i polecam
-
leee z biala maska lepiej
-
Smaczne te felgi są
-
Smaczne te felgi są
A mi się tam podobuje ta z drugiego Swifta z tylnego koła...
-
sorry za słabe foto ale doszedł wydech full z kwasa 2 cale , z przodu złącza elastyczna, środkowy tłumik od nowego swifta 1.6 , tylny to mój stary m-tech robiony na wzór oryginału
Aj jak to teraz fajnie chodzi i jakby auto miało więcej mocy teraz
-
Mogłeś se Mjeciowy założyć a ten opchnąć mi Hmm tył już ładnie znowu oblazł rdzą
PS Eh taki podnośnik... Jak już kiedyś postawię sobie dom to se taki do garażu wstawię
-
ten mjeciowy wydech przy tym to arcydzieło... On był spawany w TIGem w prof zakładzie a nie na lewarku jak mój ( na podnośniku zakładalem tylko złaczkę bo pojechałem do zakładu zeby ja kupic )
Co do rudej to owszem nalot jest , 2lata już swift wytrzymał od poprzedniego malowania spodu.
A hmm.. Sól robi robotę no np przed zimą złaczkę wydechu odkrecilem bez problemu , teraz po zimie śruby się urwały także gdyby nie sól to swifty by latały aż miło