Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
serce aż boli ale
życie jest okrutne..
serce wyciąłeś, to najważniejsze ;>
-
serce wyciąłeś, to
najważniejsze ;Bo do Twojego auta idzie?
-
trzeba było ja wypiaskować i odsprzedac
-
trzeba było ja
wypiaskować i odsprzedacWypiaskował podłogę na dobre
-
Jest ciężko. -
Jak pamiętam, on miał zarżniętą skrzynię, ale w sumie po co komu jedna sztuka jak ma się ich 7
-
Jest ciężko.Na zimę dobry kolor
I pod remizą będzie szał
-
Na zimę dobry kolor
I pod remizą będzie
szałPanie, Ty mi się tu z żóltych swiftów nie nabijaj
-
Panie, Ty mi się tu
z żóltych swiftów nie nabijajTylko to nie ta żółć, no i felgi nie każda w innym kolorze...
-
Panie, Ty mi się tu
z żóltych swiftów nie nabijajTwój już taki był seryjnie, nie miałeś na to wpływu podczas zakupu, w przypadku powyższego to poprzedni właściciel zrobił to z premedytacją
-
doszedł nowy fant - rozpórka dolna Wiechiers - Sport
-
kolejne nowe graty!
oryginalne owiewki - super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje - spasowanie bardzo ładne w dodatku są przyciemniane
rozpórka zamontowana i od dziś jest najniższym punktem pod autem.. Także offroad jest niewskazany. Musiałem też trochę wahacze rozciągnać bo nie chciała mi wejść na sruby Za to po skręceniu jest mega sztywno - zobaczymy jak sie przejadę autem po dołkach i zakrętach
no i auto umyte po zimie , wcześniej nie myte od 2-3 miesięcy w ogole ! Zawitała czarna maska jak widać i JDMowe felgi z łysymi oponami
-
rozpórka
zamontowana i od dziś jest najniższym punktem pod autem.. Także offroad jest
niewskazany. Musiałem też trochę wahacze rozciągnać bo nie chciała mi wejść na srubyZnaczy się auto powinno teraz jechać na geometrie . Stawiam że zrobiło sie rozbieżne
-
Ładna dziura w belce pod chłodnicą
-
kolejne nowe graty!
oryginalne owiewki- super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje -
spasowanie bardzo ładne w dodatku są przyciemniane
Miałem oryginalne jak kupiłem Świstaka i po dwóch czy trzech tygodniach wyleciały i powiedziałem, że nigdy więcej! Jak dla mnie masakrycznie psują wygląd zewnętrzny auta, ale co kto lubi...
- super sprawa w aucie jest bardzo cicho po otwarciu szyby , mało co wieje -
-
Czarna maska bleee chociaż folią carbonową byś okleił I pomaluj w końcu klamkę!
-
I pomaluj w końcu klamkę!
Hahaha, mistrzostwo z tymi klamkami!
-
te owiewki bardzo
dobrze się trzymają więc nie wiem jak mogła samo odpaśćU mnie się dobrze nie trzymały, ale same też nie odpadły. Wyrwałem je!
-
A mnie się tam podobuje
Szkoda że ktoś nie wymyślił rozpórki że śrubą rzymską, kręcowywujesz, dopasujesz i ogień.