Lista obecności + zdjęcia naszych aut
-
To tylko wymówka
Nie piszę, aby myć samochód w największe mrozy, ale od momentu kupna auta minęło jednak już trochę czasu.Moją Astrę myłem samodzielnie na myjni ręcznej 2 tygodnie temu, a Tico na myjni automatycznej BP tydzień temu
-
PJ od 12 lat więc
średnia wychodzi 3 latasrednio to jak wychodze z psem na spacer...
zdjecie pierwsze 18 08 2010
drugie 21 03 2011do uno nie ma exif
-
tylko akurat tak się złożyło że jak spadł pierwszy śnieg to ja go kupiłam i w miare był czysty, a teraz mrozy są i dlatego nie myje. ale pojade w tym tygodniu na myjnię, wyszoruje auto i wstawie zdjęcia
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecc48a6a2d0e24fd.html
proszę, oto i obiecane zdjęcie mojej mrówki
w środe była myta specjalnie do zdjęcia -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ecc48a6a2d0e24fd.html
proszę, oto i obiecane zdjęcie mojej mrówki
w środe była myta specjalnie do zdjęciaJest...
... czysta i lśniąca!
A właścicielka gdzie?
Daj więcej fotek - z boczku, z tyłu, w środku jak wygląda... Ja to jeszcze silnik bym obejrzał.
-
właścicielka robiła zdjęcie
z boku i z tyłu i silnika zrobię zdjęcia i niedługo wrzucę. w środku nie pochwale się wyglądem na razie ze względu na brud panujący
a odnośnie mycia auta to mycie mojej mrówki kosztowało mnie w sumie 52 zł (12zł myjnia + 40zł mechanik bo mi do zamka dostała się woda i zamarzła przez co drzwi od kierowcy nie mogłam zamknąć) a wszystkiemu winne jest to, że kiedyś były włamania do auta i nie mam osłonki na zamkach i gdzieś tamtędy dostała się woda i zamarzła ;/ -
leo teraz Twoja kolej na TICO abyś się pochwalił swoim autkiem i oczywiście mam nadzieje że reszta szczęśliwych posiadaczy aut marki opel pójdzie w moje ślady i pochwali się swoimi 4 kółkami
-
a odnośnie mycia
auta to mycie mojej mrówki kosztowało mnie w sumie 52 zł (12zł myjnia + 40zł
mechanik bo mi do zamka dostała się woda i zamarzła przez co drzwi od kierowcy nie
mogłam zamknąć) a wszystkiemu winne jest to, że kiedyś były włamania do
auta i nie mam osłonki na zamkach i gdzieś tamtędy dostała się woda i zamarzła ;/A widzisz, pierwsze zimowe złe doświadczenia... Takie też muszą być.
Bez mechanika się nie obyło? Kolega P. by nie pomógł?
Za tę kwotę umyliby Ci autko panowie na myjni, wysuszyli, nawet w środku wysprzątali... -
leo teraz
Twoja kolej na TICO abyś się pochwalił swoim autkiem i oczywiście mam nadzieje że
reszta szczęśliwych posiadaczy aut marki opel pójdzie w moje ślady i pochwali się
swoimi 4 kółkamiNTK.
A zdjęć mojego autka było już sporo, dwa piętra wyżej.
Zresztą... sama widziałaś przecież w realu. -
ale inny nie widzieli
kolega P.?
niestety ja mieszkam w bloku i auto moje stoi pod chmurką a u mechanika po 1. miało auto ciepło i ten lód szybko puścił a po 2. to drzwi od strony kierowcy nie zamykały się wcale i mogliby się moim autkiem zaopiekować jacyś źli ludzie -
i corsy ni ma, jest teraz tigra
-
i corsy ni ma, jest
teraz tigraGdzie się podziewałaś kobieto
To już ponad 2 lata
Zaglądaj częściej
-
a podróżowałam dużo po świecie i tak jakoś mi czas zleciał
obiecuje poprawe -
A gdzie relacja z podróży na kąciku foto?
-
a podróżowałam dużo
po świecie i tak jakoś mi czas zleciał
obiecuje popraweNapisz gdzie byłaś
-
w Holandii