Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
3 miejsce w klasie
/ 22 załogiGratuluję!
A tak z ciekawości co się okazało mocniejsze?
-
Właśnie.. może jakiś link do wyników?
-
Właśnie.. może
jakiś link do wyników?Jeszcze nie ma ich na stronie automobilklubu. Przed mną były dłubane CC 1.2 i SC 1.2
-
Gratuluję!
A tak z ciekawości
co się okazało mocniejsze?cc i sc
na 4 tez sc i własciwie to moglo byc na 3cim
dla tych co potrafia liczyc
2 zalogi nie dojechały a 2 zostały wykluczone ufff.....
a i jeszcze best offf
-
Co oni tam mieli w tym pomarańczowym sc pod maską? Szedł jak wściekły
Żółte EVO chyba nie przeszło przez żadną szykanę bez rozjechania opon. Co z tego że opór mocy skoro i tak nie da się tego ogarnąć.
-
Co oni tam mieli w
tym pomarańczowym sc pod maską? Szedł jak wściekłyWidać, że "mały" ma ostry nadmiar mocy, a i kierownik nieźle ogarnia sprawę.
Żółte EVO chyba nie
przeszło przez żadną szykanę bez rozjechania opon. Co z tego że opór mocy skoro i
tak nie da się tego ogarnąć.A tu z kolei kierownik(-czka?) chyba w ogóle nie czuje gabarytów swojego auta...
-
Co oni tam mieli w
tym pomarańczowym sc pod maską? Szedł jak wściekłyNo pomarańczowe SC rządzi Kierowca ogarnięty, w 0:35 filmiku świetnie dohamował na zablokowanych kołach w zakręcie To oni wygrali klasę?
Żółte EVO chyba nie
przeszło przez żadną szykanę bez rozjechania opon. Co z tego że opór mocy skoro i
tak nie da się tego ogarnąć.To samo chciałem napisać - kierowca tego żółtego Lancera to chyba mistrz prostej - albo zapomniał do czego trzyma kierownicę
-
To oni wygrali klasę?
nie
albo zapomniał do
czego trzyma kierownicęten filmik to tylko best of - jak zechcesz poszukac to znajdziesz jak ten lancer jechał - ale fakt zwiedzał zacnie
-
Pewnie slicki tylko z homolagacja drogowa???
Mysle sie wybrac tam do was, napewno cos nowego i te wloskie padaki trzeba objechac ;p -
Mateusz wpadaj, nie zawiedziesz się. Byłem parę lat temu na SMT i 4Turbo i co tam zobaczyłem to powiem krótko- szacun. Widok fotokomórki był dla mnie zaskoczeniem. Punktualność organizatora- miodzio. Pełna kultura i ogarnięcie. Trasa to wypas w każdym możliwym konfigu, ale wiadomo, że z hopką najlepsza Do tego dobry dojazd dla lawety. Nic tylko jeździć na Śląsku, żałuje, że mam tak daleko tam do Was, bo bywałbym częściej. Nie wspominając o mistrzostwach śląska, które miażdżą frekwencją i szalonymi drajwerami, akcje lepsze niż na RSMP. Rajdy są na Śląsku, taka jest prawda, Górnym i Dolnym
-
Pewnie slicki tylko
z homolagacja drogowa???Tak, muszą mieć E.
Wydech też warto mieć nie za głośny żeby się nie zdziwić na BK - ostatnio mierzyli sonometrem Sprawdzają wszystko dość skrupulatnie, druty nie przechodząMysle sie wybrac
tam do was, napewno cos nowego i te wloskie padaki trzeba objechac ;pWpadaj, próby bardzo fajne, szybkie
-
To troche nie dobrze bo mierzylem i mam 98 dB. Jak to druciaki nie przejda? Grzebią w tlumniku czy sprawdzaja miedzy probami?
PS: Z filmu widze ze pilot koneczny?
-
To troche nie
dobrze bo mierzylem i mam 98 dB.druciak w wydech i przejdzie - chyba ze wypadnie
Jak to druciaki nie przejda? Grzebią w tlumniku czy
sprawdzaja miedzy probami?sprawdzaja przed startem
PS: Z filmu widze
ze pilot koneczny?no jak bez pilota?
-
druciak w wydech
i przejdzie - chyba ze wypadniePo co takie druciarstwo... Podziurawiona puszka od coli lepsza!
-
U mnie nie działa, puszka po łososiu dopiero pasuje wypchana właśnie druciakiem
-
po I rundzie 6pkt jest
-
3 na 28
i 15 w generalnej na ~60
-
3 na 28
i 15 w
generalnej na ~60Gratulacje dla załogi
-
Gratulacje dla
załogiDzięki
Z nowości:
- wsadzona dolna rozpórka między wahaczami (żałuję że tak późno )
- wsadzone camber plate-sy, mocno zwiększony kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy i lekki negatyw
- nowy wydech
- usunięta wredna awaria elektryki która nam popsuła ze 3 imprezy... okazało się, że winne było ecu, które chyba się przegrzewało w losowych momentach (podziękowania dla Colina za pomoc i nowe ECU )
- silnik chyba się dociera bo coraz mniej kopci
Ostatnia impreza w Bytomiu:
Wybrane fragmenty :
A jeśli chodzi o Samochodowe Mistrzostwa Tychów to sytuacja po 2 rundach wygląda tak:
Pozdro
-
- wsadzona dolna
rozpórka między wahaczami (żałuję że tak późno )
to do pełnego uzbrojenia brakuje płyty pod silnikiem ?
- wsadzone camber
plate-sy, mocno zwiększony kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy i lekki negatyw
fajniuchno
P.s: Graty
- wsadzona dolna