Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Nie wpinałem się
pod stacyjkę. Znalazłem jakieś +12 w instalacji (chyba od zegarka) i do tego się
podpiąłem. Zegary włączam osobnym przełącznikiem.W sumie też ciekawa opcja tylko nie wiem czy wygodna do codziennej jazdy.
Masz jednak rację w tym, że pod zegarek można się podpiąć bo on jest połączony ze stacyjką (po przekręceniu kluczyka włącza mu się podświetlanie) -
i sie kreci
Kilka nowych fotek
-
Radek na jakich gumkach teraz śmigasz?
-
Radek na jakich
gumkach teraz śmigasz?Durex
A poważniej to Markgum / Colway 185/55R14 w średniej mieszance S2.
Z plusów to dobre hamowania i przyspieszenia. Trzymanie na zakrętach o niebo lepsze od prawie każdej seryjnej gumy I można w miarę tanio dorwać używki. Z minusów to opona cholernie ciężka (jak to nalewka), bardzo trudno to coś wyważyć, no i ma miękkie boki.Docelowo chce się przerzucić na R888 bo mają twardsze boki, lepiej trzymają w zakręcie i są lżejsze. Ale po pierwsze są teraz ciężko dostępne, po drugie trochę kosztują
-
Kilka nowych fotek
I filmik. Niestety nie ustrzegłem się kilku błędów i o dobrym wyniku nie było mowy.
Ps. Wprawne oko wychwyci Mokrego i Dajmosa
-
Dajmos w tej czerwonej kurtce?
Fajnie ten wydech w Twoim aucie gwiżdże
-
Dajmos w tej
czerwonej kurtce?Ty to masz oko a obok Mokry
Radek nie narzekaj na czas, jechałeś pod publikę
-
Ty to masz oko
jak machasz łapkami to tak jest
obok Mokry
który po obrocie Erde-go też machnął ręką
Radek nie narzekaj
na czas, jechałeś pod publikęwłaśnie - gdzie zgubiłeś tylne "chlapaki" Radek ?
-
właśnie - gdzie
zgubiłeś tylne "chlapaki" Radek ?Gdzieś sobie odfrunęły kiedyś... Muszę poszukać jakiś grubszych
-
Markgum / Colway 185/55R14 w średniej mieszance S2.
Ona posiada homologację drogową? bo na ich stronie nie mogę się tego doszukać.
aaaa odnosząc się do poczciwej A539 Twoim zdaniem nadal na korzyśc Markguma?
Z N RALLY miałeś doczynienia? -
Ona posiada
homologację drogową? bo na ich stronie nie mogę się tego doszukać.
aaaa odnosząc się
do poczciwej A539 Twoim zdaniem nadal na korzyśc Markguma?
Z N RALLY miałeś
doczynienia?Tak, mają hom. drogową E. To są właśnie te N-Rally.
Na suchym są duuuużo lepsze od A539 Na mokrym nie miałem okazji porównać ale podejrzewam że póki nie ma stojącej wody to też będą dużo lepsze od Yoko. -
2.:30 troche oleju wyplul;]
tak ogladam filmik i nie moge wymyslic powodu dla ktorego trzymasz jeszcze tylnią wycieraczke.Ogolnie to fajnie Ci idzie.
-
który po obrocie
Erde-go też machnął rękąnie machnal reka (bo wie ze tego kierowca i tak nie zauwazy)
tylko zaslanial sie przed piachem ktory erde wzniecil -
tak ogladam filmik
i nie moge wymyslic powodu dla ktorego trzymasz jeszcze tylnią wycieraczke.Silniczek sporo wazy jak na takie male ustrojstwo, na pewno kilka kg caly mechanizm z piorem.
-
Silniczek sporo
wazy jak na takie male ustrojstwo, na pewno kilka kg caly mechanizm z piorem.No w sumie może faktycznie go zdejmę Na starej klapie go nie miałem ale jak zmieniłem klapę (żeby ogrzewanie działało) to z nowej już nie wyjąłem i tak sobie jeździ
-
Ogolnie to fajnie
Ci idzie.Dzięki. Jeszcze długa droga przede mną Auto ma potencjał tylko kierowca się musi wyrobić
-
Dzięki. Jeszcze
długa droga przede mną Auto ma potencjał tylko kierowca się musi wyrobićciagle wydaje mi sie ze na dwojce spadasz z "vteca"
-
ciagle wydaje mi
sie ze na dwojce spadasz z "vteca"Bo mam teraz prawie seryjny silnik z wałkami 262 i starą mapą... Trzeba to wystroić bo muli...
-
Nie ściągnęliśmy
jeszcze miski ale zaglądając przez dziurę w bloku wygląda na to, że korbowód
postanowił sobie urwać się w połowie z sobie tylko znanej przyczyny....
Może się więcej
wyjaśni jak zdejmiemy miskę - na razie są ważniejsze rzeczy do zrobienia.No i znalazł się dziś czas na sekcję zwłok...
Najpierw ściągamy michę a w niej...
Potrząsamy i... tadam
A na ssaku taki oto widok
Gdzieś w bloku jeszcze jeden kawałeczek się znalazł
Panewka? Można stwierdzić na 100% chyba tylko po testach DNA
No to czas na stopki
Da się to skleić?
Poxipol?
Taaaaakiego wała! ... miałem
-
No i znalazł się
dziś czas na sekcję zwłok...c.d.
"W miarę" normalny czop
I ten od urwanej korby. Stopiona cyna z panewki?
Jedziemy dalej
Okno na świat
A kuku!
Tłok prawie nówka - tanio sprzedam
Puzzle 3D - level hard
Może ktoś to poskłada w całość?