Co tak może wydawać dźwięki?
-
Wysyłka bardzo
droga. 14zł za każdą sztukę szok.cwaniaczki.. ktoś kupi, nie zauważy a później musi płacić
-
A nie masz jakiegoś sklepu z łożyskami/motoryzacyjnego nie daleko siebie? Może będą mieli nie koniecznie GMB, ale inne, również markowe, a odpadną Ci koszty przesyłki .
-
A nie masz jakiegoś
sklepu z łożyskami/motoryzacyjnego nie daleko siebie?Jest dwa. Oba w różnych kierunkach ale mam numery telefonów do nich więc zadzwonić i zapytać nie będzie problemem.
Może będą mieli nie koniecznie
GMB, ale inne, również markowe, a odpadną Ci koszty przesyłki .Markowe czyli takie jak na Allegro
-
Markowe czyli takie
jak na AllegroMożliwe . Ale przynajmniej masz od ręki .
-
ja łożyska kupuję w sklepie z artykułami ogólnobudowlanymi "1001 drobiazgów".
Kosztuję niewiele a ich zaletą jest że nie są chińskie, polecam się rozejrzeć po okolicy -
Najważniejsze, żeby nie kupić chińskiego badziewia, które po 10 000km będzie się nadawało na wyrzut .
-
A nie masz jakiegoś
sklepu z łożyskami/motoryzacyjnego nie daleko siebie? Może będą mieli nie koniecznie
GMB, ale inne, również markowe, a odpadną Ci koszty przesyłki .Ja bym nie wybrzydzał. 19 zł za komplet łożysk z uszczelniaczem na stronę i do tego w oryginale? Wystarczy skontaktować się ze sprzedającym i ustalić wysyłkę za 2 komplety. Ja kupowałem kiedyś SKF, było drożej niż tu w komplecie. A oryginał naprawdę długo wytrzymuje.
-
Ja bym nie
wybrzydzał. 19 zł za komplet łożysk z uszczelniaczem na stronę i do tego w
oryginale? Wystarczy skontaktować się ze sprzedającym i ustalić wysyłkę za
2 komplety. Ja kupowałem kiedyś SKF, było drożej niż tu w komplecie. A oryginał
naprawdę długo wytrzymuje.Napisalem do sprzedawcy zapytanie o koszt wysylki kompletu na dwa kola.
-
Wysyłka bardzo
droga. 14zł za każdą sztukę szok.Kupowałem u nich ostatnio i:
1 sztuka = 1 komplet na koło = 2łozyska + uszczelniaczProszę nie siać paniki
-
Kupowałem u nich
ostatnio i:
1 sztuka = 1
komplet na koło = 2łozyska + uszczelniacz
Proszę nie siać
panikiSpoko jeden komplet na kolo wysylka 14zl a na drugie kolo kolejne 14zl. Przecierz komplet lozysk na oba kola nie wazy 10kg.Zaplacic 28zl za pudelko wielkosci kilograma curku to juz przesada.
-
Zawsze można kogoś z Radomia poprosić o wysyłkę