Ciekawe aukcje, ogłoszenia związane z Tico
-
jak
trafisz na głąba to pomyśli że tak ma być ponieważ niejednokrotnie trafiłem na
takich podczas kontroli kierunków twierdził że z przodu nie działa tyle że nawet nie
potrafił spojrzeć na zderzak...Ja tak miałem na ostatnim przeglądzie. Uczeń, pomocnik diagnosty szukał kierunkowskazów z przodu. Dziwił się że są w zderzakach a nie w lampie przedniej.
-
Przypału nie będzie
podczas kontroli lub skp? (zakładając że robię to solidnie)2 lata tak miałem i nikt na przeglądzie nawet nie zauważył
A jeśli zrobisz porządnie to nikt nawet nie zapyta, bo pomyśli, że tak miało być.
Ułatwieniem w Swifcie mogło być to, że nowsze wersje miały tak seryjnie (mk4 i mk5)
-
http://tablica.pl/oferta/amortyzator-tyl-daewoo-tico-oryginal-CID5-ID5ALcB.html
Warto brać na tył za tę cenę?
ps. utargowałem na 95zł/szt ale to i tak 3 razy drożej jak za chiński zamiennik -
Widziałem progi,
ale cała rama ?
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticodokupujesz podłoge od Miecha i pół tico już masz
-
no i jeszcze dach
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoUSUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico
-
z kompletu to tylko przegrody grodziowej nie widziałem (chyba tak się to nazywa)
no i magika co by to poskładał -
Ciekawe ile by kosztowało złożenie nówki sztuki Tico z takich fabrycznych części.
-
Ciekawe ile by
kosztowało złożenie nówki sztuki Tico z takich fabrycznych części.Ciekawe, kto by się tego podjął w ogóle
-
Ciekawe, kto by się
tego podjął w ogóleMyślę że cena robocizny przekroczyłaby wartość tikacza z czasów produkcji
-
Myślę że cena
robocizny przekroczyłaby wartość tikacza z czasów produkcjiObecną wartość Tico na pewno, ale czy cenę nówki kiedy był jeszcze produkowany? Można by z tego zrobić fanklubowy projekt Tico-reaktywacja z całą otoczką, gdyby sprawę podłapały media motoryzacyjne, to może znalazłby się warsztat, który za reklamę zająłby się blacharką w promocyjnej cenie. Szkoda, że Daewoo już nie istnieje, bo też mogliby coś pomóc dla reklamy. Rzeczy mechaniczne można w dużej mierze rzeźbić samemu. Na pewno ekonomicznie nie jest to opłacalne, ale wrażenia niezapomniane, no i w efekcie Tico w stu procentach ze zdrową blachą, aż żal jeździć.
-
Obecną wartość Tico
na pewno, ale czy cenę nówki kiedy był jeszcze produkowany? Można by z tego zrobić
fanklubowy projekt Tico-reaktywacja z całą otoczką, gdyby sprawę podłapały media
motoryzacyjne, to może znalazłby się warsztat, który za reklamę zająłby się
blacharką w promocyjnej cenie. Szkoda, że Daewoo już nie istnieje, bo też mogliby
coś pomóc dla reklamy. Rzeczy mechaniczne można w dużej mierze rzeźbić samemu. Na
pewno ekonomicznie nie jest to opłacalne, ale wrażenia niezapomniane, no i w efekcie
Tico w stu procentach ze zdrową blachą, aż żal jeździć.Jakbym wygrał w totka, coś takiego właśnie bym zrobił
-
Nabyłem dziś nowe przednie drzwi lewe w cenie 150zł + wysyłka
Kołpaczki
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico -
No nieeeeeee, gdzie tak??? Dawaj namiary! Mają jeszcze??
-
dokładnie, może coś tam się jeszcze ostało?!?
Szukam od ponad pół roku i same prawe wszędzie ;( -
Dawno tu się nie udzielałem, ale szkoda aby się zmarnowało. Jesli było, to
Autoparts wyprzedaje czesci do Daewoo.
Z ciekawszych rzeczy: chłodnice, drzwi prawe przod/tyl.
-
-
amortyzatory
amortyzatory
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticoFajne ceny tych gratów do Tico
Widać już hurtownie się pozbywają zapasów, wszak dużo już wody w Wiśle upłynęło od zakończenia sprzedaży Tico
A Swifty też stare jusz som i jakosik promocyji nie widać
A tylne amorki chętnie bym wymienił
-
klima
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticofajny kolor
USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl ticorajdowe
Ciekawy kolor USUNIĘTO NIEAKTUALNY LINK. zlosniki.pl tico - zlosniki.pl tico