Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Dowód ma diagnosta, jeszcze nie płaciłem bo nie mam pojęcia co jeszcze z tym zrobię, z jednej strony szkoda mi tego autka a z drugiej strony nie mam już na niego sił.
-
Dowód ma diagnosta,
jeszcze nie płaciłem bo nie mam pojęcia co jeszcze z tym zrobię, z jednej strony
szkoda mi tego autka a z drugiej strony nie mam już na niego sił.Dajesz sobie spokój z DU, czy kupisz trochę ładniejszy (zdrowszy egzemplarz)?
-
Witam wszystkich dziś przyszły oczekiwane od dawna jarzma sprzedawca zapewnia że są nowe i oryginalne. Zużycie jarzm objawiało się trzęsieniem kierownicy przy hamowaniu. Po demontażu okazało się że stare jarzma miały spore luzy i na dodatek jedna z prowadnic była zatarta na maksa bez możliwości wyjęcia. Koszt 70zł (szt.) (!)
Po wymianie jedna z tarcz obciera o klocki mam nadzieje że się wszystko ułoży. -
Dajesz sobie spokój
z DU, czy kupisz trochę ładniejszy (zdrowszy egzemplarz)?JEszcze nie wiem
-
Zamontowanie pływaka w zbiorniku płynu do spryskiwaczy i podłączenie do kontrolki
-
No nieciekawie to wygląda - rdzy nie widać tylko jakby pękło ze zmęczenia materiału
-
Zamontowanie
pływaka w zbiorniku płynu do spryskiwaczy i podłączenie do kontrolkiZ czego ten pływak? Może jakieś foto?
-
Z czego ten pływak?
Może jakieś foto?Podobno z Astry od płynu hamulcowego... nie robiłem zdj bo był brudny, brzydki i podobny a nawet identyczny do tego z poradnika z klubowskiej strony
-
felix weź sobie spójrz spokojnie i pomału na jeden zgrzew.
Gdy otworzysz maskę,popatrz na zgrzew po jednej jak i po drugiej stronie, znajdują się między kielichem mcpersona a ścianą podszybia patrząc od góry.
Myślę że właśnie tam się to wszystko rozsunęło i jak i zaczęło.
Szczerze gdybym coś skapnie i kupie migomat to takie rzeczy bez problemu. -
Ja po prostu nie mam już siły, ani czasu żeby się bawić w takie rzeczy, na dodatek mam do wymiany wachacze, tył hamulce zero reakcji, stabilizator przegięty, gumy stabilizatora oraz górne mocowania mcphersona i w dodatku znowu kończy mi się sprzęgło ;/
Ten tikuś zakończył swoją Historie, chyba że ktoś chce go kupić za śmieszne pieniądze to zapraszam na priv ; )
-
jak to znowu kończy się sprzęgło?
kupując tak tanie auto powienieneś być przygotowany na wydatki,
sam po zakupie musiałem kilka złociszy wydać, wiele czasu walczyłem z mega spalaniem itp
większość rzeczy dzięki dostępnej tu wiedzy wymienisz sam,
nauczysz się czegoś przydatnego a koszt części nie jest strasznie wysoki,
niektóre elementy są na szrotach w śmiesznych cenach,
ja bym na Twoim miejscu robił chyba że rdza go tak obgryzła że wstyd Ci nim się poruszać w dłuższej perspektywie czasu,
bo zrobić i sprzedac się nie opłaca.. -
Montaż osłony termicznej kolektora wydechowego.
Wymiana szczęk z lewej strony i regulacja hamulców tylnych Jedna ze szczęk była pęknięta.. -
,,Zamontowałem,, (położyłem na tylnej półce) dwie małe kolumny z radioodtwarzacza. Zachciało mi się głośniejszej muzy w aucie. Taki mały kaprys
-
,,Zamontowałem,,
(położyłem na tylnej półce) dwie małe kolumny z radioodtwarzacza. Zachciało mi się
głośniejszej muzy w aucie. Taki mały kaprysLepiej je solidnie przytwierdź Głupio jest "obudzić się" w kostnicy, bo się muzy chciało posłuchać
-
Porządkowanie instalacji i ukończenie skrzynki elektrycznej w schowku oraz podłączenie krańcówek pod kontrolkę w liczniku
-
Lepiej je solidnie
przytwierdź Głupio jest "obudzić się" w kostnicy, bo się muzy chciało posłuchaćTak , już do tego się przymierzam w wolnej chwili. Na chwilę obecną mało jeżdżę.
-
Malowanko słupków drzwi na czarny mat
-
Wczoraj przykręciłem wkrętami te głośniki. Nie ma prawa się ruszyć. Ale może pomyślę nad głośnikami w półkę
-
Wczoraj
przykręciłem wkrętami te głośniki. Nie ma prawa się ruszyć. Ale może pomyślę nad
głośnikami w półkęDaj zdjęcie tych kolumienek
Kolumienki fajniejsze od zwykłych głośników - ładniej grają i nie zabierają wysokości malutkiego przecież bagażnika Tico
Kiedyś koleżka miał w starym Poldku kolumienki Pioneera - fajnie to grało i wyglądało
Coś w ten deseń klik
-
Jeżeli chcecie to na PW mogę dać Wam namiar na Pana, który sprzedaje takie kolumienki jak w linku poniżej za 7zł/kpl (2 sztuki).
http://imageshack.us/a/img217/4881/p1310218.jpg