Co dziś dłubałem w tico? (2013)
-
Zdjąłem dziś zderzak i postanowiłem, że sprzedaję to Tico.
-
Zdjąłem dziś
zderzak i postanowiłem, że sprzedaję to Tico.Tylny zapewne. Aż tak jest źle?
-
Jeśli to tylko ta ścianka pod nim to nie martw się, spokojnie można ją oczyścić i zabezpieczyć, no chyba, że ma już głębokie wżery...
-
Nie jest źle, ale ja nie w takim stanie chciałem mieć Tico. Sprzedam go teraz, póki jeszcze coś za niego dostanę i będę szukał lepszego.
-
Nie jest źle, ale
ja nie w takim stanie chciałem mieć Tico. Sprzedam go teraz, póki jeszcze coś za
niego dostanę i będę szukał lepszego.Może być trudno znaleźć ładny egzemplarz
Dawaj foto, zastanowim się
-
Może być trudno
znaleźć ładny egzemplarzNa nowe Tico odłożę sobie teraz ok. 3500zł, mam nadzieję, że w tej cenie znajdę już coś przyzwoitego.
Dawaj foto,
zastanowim się
-
Skręcaj wszystko do kupy i na otomoto.pl
-
Skręcaj wszystko do
kupy i na otomoto.plDokładnie tak zrobię
-
Założenie nowych szczęk, prawego cylinderka oraz krótkiego sztywnego przewodu hamulcowego, bo stary jak zwykle się ukręcił...
Całość prac wraz z odpowietrzeniem 1.0h
-
Dzisiaj tico dostało nowy bendix oraz szczotki koszt naprawy u elektryka 150zł, sam niesety nie mam zbytnio czasu bawić się w demontaż i montaż rozrusznika, oraz nowy akumulator Bosch S4 40Ah 330rozruchu koszt 192zł
-
Wymiana tłumika końcowego,obie śruby trza było ciąć(bez kanału masakra)
-
Dzisiaj zabrałem się do przygotowania nowych elementów do malowania Od dawna zbieram komplet, brakuje mi tylko drzwi tylnych lewych...
Tak więc dzisiaj blachy ujrzały światło dzienne Odtłuściłem ranty i zabezpieczyłem je szczeliwem wurth'a w kolorze czarnym. Niebawem ciąg dalszy prac - podkład, baza, klar.
-
O skubany Nawet zapakowane w oryginalne kartony!
Budujesz nowe Tico? -
O skubany Nawet
zapakowane w oryginalne kartony!
Budujesz nowe Tico?No bo ponoć oryginalne
Nie tyle buduję, co odbudowuję
-
Miecho po prostu przedłuża żywot Tico o kolejną dekadę (albo dwie ) Może do emerytury chce jeździc Jeszcze z jeden komplet blach by kupic, jeszcze jeden silnik.... i można nabijac pół miliona km
-
Dzisiaj tico
dostało nowy bendix oraz szczotki koszt naprawy u elektryka 150zł, sam niesety nie
mam zbytnio czasu bawić się w demontaż i montaż rozrusznika, oraz nowy akumulator
Bosch S4 40Ah 330rozruchu koszt 192złuu, podwoiłeś wartość auta
-
No w końcu przestały występować problemy z odpalaniem autka Wieczne ładowanie akumulatora, oraz pchanie samochodu żeby odpalić było strasznie irytujące.
Należało mu się żeby włożyć trochę serca i pieniędzy, teraz zostało jeszcze regulacja gazu, wymiana przegubu bo znowu zaczyna stukać, oraz wymiana uszczelki pod miską olejową, Czujnik temperatury podłączyć pod wskaźnik.