Złomowanie Tico - czyli co warto wymontować przed złomowaniem
-
Niektórzy złomiarze jak zobaczą gołe auto to wymagają dopłaty.
-
Dużo jest roboty przy wymianie tylnych amorków? bo jadę oglądać autko dziś i gość mówił przez tel. że amorki z tyłu do wymiany. w zasadzie to mogę zamienić z moim aktualnym autkiem
-
Dużo jest roboty
przy wymianie tylnych amorków? bo jadę oglądać autko dziś i gość mówił przez tel. że
amorki z tyłu do wymiany. w zasadzie to mogę zamienić z moim aktualnym autkiemDwie śruby na stronę.
Górna powinna pojść bez problemu,a dolną trzeba będzie zapewne ciąć -
Eee to bez tragedii widzę że nawet nówki na allegro nie takie drogie w 140 zeta bym się zmieścił
-
Bo tico tanio pomyko
-
Nie jestem pewny ale myślę że trzeba sobie wspomóc dodatkowym lewarkiem, chodzi o ściśnięcie wahacza co by potem sprężyna za mocno nie odbiła po odkręceniu amora.
-
Dużo jest roboty
przy wymianie tylnych amorków? bo jadę oglądać autko dziś i gość mówił przez tel. że
amorki z tyłu do wymiany. w zasadzie to mogę zamienić z moim aktualnym autkiemJak ktoś tu napisał. Górne idą dobrze bez problemów. Dolne już gorzej. U mnie jedna się odkręciła bez problemów a drugą musiałem ciąć bo pomimo że się odkręciła to z tuleją metalowo-gumową i nie chciała wyjść.
Dasz radę.
-
Jak ktoś tu
napisał. Górne idą dobrze bez problemów. Dolne już gorzej. U mnie jedna się
odkręciła bez problemów a drugą musiałem ciąć bo pomimo że się odkręciła to z tuleją
metalowo-gumową i nie chciała wyjść.
Dasz radę.U mnie dolne jak i górne poszło odkrecić pneumatem bez problemu ; D
-
Dzięki wszystkim za pomoc, jak się za to zabiorę to zrobię jakąś archiwizację pracy.
Puki co Nowy Ticacz stoi w garażu i zaczynam go reanimować do stanu w jakim powinien być a pracy jest sporo Myślę nad założeniem nowego posta i opisywać moje postępy -
Dzięki wszystkim za
pomoc, jak się za to zabiorę to zrobię jakąś archiwizację pracy.
Puki co Nowy Ticacz
stoi w garażu i zaczynam go reanimować do stanu w jakim powinien być a pracy jest
sporo Myślę nad założeniem nowego posta i opisywać moje postępyProponuję tutaj umieścić swój wątek KLIKAĆ