dziwna lampa
-
Napisałem do
sprzedawcy o tą homologacje i ewentualną fotkę symboli... Ale skoro w sprzedaży jest
tylko jedna strona to nie wiem czy jest to warte zachodu....A ja tak z ciekawości pytam
Całkiem w zgodzie z przepisami i tak tego nie zrobimy bo miejsce migacza nie mieści się w marginesie dla pozycyjnych (jak już pisano wcześniej), a i klosza zamiast migacza na pozycje z homologacją nie znajdziesz.
Inna sprawa, że "normalna" lampa jest kilkanaście złotych droższa...
-
oznaczenia na lampie są następujące:HC/R 02 17 5 E13 3563 któryś z kolegów chciał rozkodować....
-
oznacza to lampę homologowaną na luksemburg
-
no to ładnie.... a sprzedawca zapewnia, że jest dopuszczona do ruchu w Polsce... Ale i tak to się nie opłaca bi w sprzedaży mają tylko prawą stronę. A skoro jest homologowana na Luksemburg to już wszystko wyjaśnia...
-
no to ładnie.... a
sprzedawca zapewnia, że jest dopuszczona do ruchu w Polsce... Ale i tak to się nie
opłaca bi w sprzedaży mają tylko prawą stronę. A skoro jest homologowana na
Luksemburg to już wszystko wyjaśnia...Homologacja jest nie na Luksemburg, a z Luksemburga. Luksemburg jest w Europie i na takiej lampie można jeździć
Na lampach homologowanych w Wielkiej Brytanii też można jeździć w Polsce o ile są homologowane na ruch prawostronny lub uniwersalne.A Homologacja na Luksemburg/WB to standardowy wybieg producentów zamienników ponieważ te Państwa mają najmniejsze wymagania co do norm homologacyjnych (i chyba też mają najmniejsze koszty z tym związane)
Tylko, że jest tylko oznaczenie HC/R oznaczające żarówkę halogenową do świateł mijania albo drogowych (włączane zamiennie). To się zgadza dla Tico, ale nie ma oznaczeń dla lampy boczej (a to mnie głównie interesowało)
-
oznacza to lampę
homologowaną na luksemburgA na co masz homologowaną lampę we swifcie?
E20 to znajdziesz w dużym fiacie albo polonezie tylko
-
a gdzie ja pisałem, że lampa homologowana na Luksemburg nie jest dopuszczona w Polsce? Przewrażliwieni niektórzy jesteście na punkcie paru cyferek na lampie. Tak jak wyżej pisałem, po co się rozwodzić nad cyferkami i kropkami w kilkunastoletnim aucie, w którym fotele i progi trzymają się zwykle tylko na bitgumie? Przerost formy nad treścią. Jest homologacja na kraj europejski, to kupować i jeździć
Co do kolegi, który pytał co mam w swifcie- Z przodu E2, z tyłu E13, co nie zmienia faktu, że jest dużo lamp homologowanych na Polskę i nie tylko od PF125P. Z autopsji- miałem zamiennik lampy przedniej do audi b3 homologowany na Polskę. Nie ma co potwierdzać reguły garstką informacji.
-
a gdzie ja pisałem,
że lampa homologowana na Luksemburg nie jest dopuszczona w Polsce?Twój śmiech mnie zmylił
Jest homologacja na kraj europejski, to kupować i jeździć
Oczywiście że takCo do kolegi, który
pytał co mam w swifcie- Z przodu E2, z tyłu E13, co nie zmienia faktu, że jest dużo
lamp homologowanych na Polskę i nie tylko od PF125P. Z autopsji- miałem zamiennik
lampy przedniej do audi b3 homologowany na Polskę. Nie ma co potwierdzać reguły
garstką informacji.Ja akurat rzadko się spotykam z E20, szczególnie jeśli lampa nie jest polskiej produkcji
No ale właśnie jakiekolwiek E dopuszcza do ruchu w Europie więc to już nie robi różnicy -
Oryginalne, ale
kilkunastoletnie już zapewne Więc nie dziwne, że świeciły kiepskoPisałem, że Punto było kupione jako 2-latek i od początku lampy były kiepskie, więc jakie kilkunastoletnie?
-
Pisałem, że Punto
było kupione jako 2-latek i od początku lampy były kiepskie, więc jakie
kilkunastoletnie?Ano, fakt. Ale może to dlatego, że to fiat
-
Ano, fakt. Ale może
to dlatego, że to fiatFiaty dobre som I nie offtopować mie tu!
-
Ano, fakt. Ale może
to dlatego, że to fiatdokładnie
Jaki spam - temat wydaje się być wyczerpany
-
Przykladowo
lusterko do alfy 156 nowe sterowane i ogrzewane kupilem za niecale 100 pln wiec
czego spodziewac sie po lampie do samochodu najnizszej klasy
Piszesz o obniżce
cen części oryginalnych?Nie
-
Fiaty dobre som
I nie offtopować mie tu!Hehe To było wtrącenie, panie Moderatorze
-
Hehe
To było wtrącenie, panie ModeratorzeWydziel wtrącenie na kącik włoski bo tam posucha
-
Wydziel wtrącenie
na kącik włoski bo tam posuchaZa mało treści merytorycznej Musiałbym na spam wydzielić
-
Za mało treści
merytorycznej Musiałbym na spam wydzielićczyń powinność