Siłownik/teleskop klapa bagażnika
-
Już od kilku lat
bagażnik nie otwiera się jak należy, zaczęło mnie to ostatnio denerwować gdyż
korzystam z bagażnika częściej.
Na allegro po 20zl
1sztuka siłownika, za drogo wg mnieJeśli za drogo, spróbuj poszukać w lokalnym sklepie taniej
Może ktoś ma jakieś
nie drogie rozwiązanie?
Szkoda mi wydać
50zl na byle co, zarazem zdaje sobie sprawe, ze nie ma nic za darmo i ze sznurka
silownika nie zrobie.Jedynie wymiana na nowy pomoże. Koszt niewielki, a będzie tak jak trzeba działał
Ktos mi kiedys
radzil uderzyc mlotkiem i je wygiac a potem na sile reka otwierac i zamykac klape.To doradził
-
A ja mam ze szrotu za piwko
Prawie nowy swietnie sie otwiera -
Już od kilku lat bagażnik nie otwiera się jak należy, zaczęło mnie to ostatnio denerwować gdyż korzystam z bagażnika częściej.
Na allegro po 20zl 1sztuka siłownika, za drogo wg mnieNo już nie przesadzaj, 20zł to nie jest wielki pieniądz, a spokój będzie na długo
-
lepiej kupic na szrocie oryginalny niz ryzykowac ze "podrobka" sie rozsypie. Silowniki w tico są trwałe.Jeszcze nie slyszałem o przypadku zeby sie zepsuł
-
Dokładnie szrot-shop.
-
lepiej kupic na
szrocie oryginalny niz ryzykowac ze "podrobka" sie rozsypie. Silowniki w tico są
trwałe.Jeszcze nie slyszałem o przypadku zeby sie zepsułAuto ma 13 lat, jak dobrze pamietam to po 3 czy 4 latach silowniki juz nie dzialaly
No coz, dzieki
Najwyzej uzywke kupie na allegro -
Kup nowe sprężyny gazowe Delphi i po problemie do końca życia samochodu
-
A tak w ogole, na jednym by moze pociagnal? czy jednak trzeba dwa
-
A tak w ogole, na
jednym by moze pociagnal? czy jednak trzeba dwaMuszą być dwa. To jest tak policzone, że jeden klapy nie utrzyma - do tego błyskawicznie się zepsuje.
-
A tak w ogole, na
jednym by moze pociagnal? czy jednak trzeba dwaWidzę, że kolega na maxa oszczędza, nawet jeśli chodzi o tak tanie rzeczy. Ciekawe czy na kluczowych układach też
-
Muszą być dwa.
Czy oby na pewno w Tico są dwa siłowniki tylnej klapy
-
Czy oby na pewno w
Tico są dwa siłowniki tylnej klapyZastrzeliłeś mnie teraz... Nie jestem pewien Ale we wszystkich autach, z którymi się spotkałem w tylnej klapie były 2 siłowniki (w niektórych nawet i 4 )...
-
We wszystkich może i tak, ale nie w Tico. Zdjęcie z pierwszej lepszej aukcji Allegro powinno rozwiać wątpliwości:
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/59/32/70/1859327093_1 -
We wszystkich może
i tak, ale nie w Tico. Zdjęcie z pierwszej lepszej aukcji Allegro powinno rozwiać
wątpliwości:
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/59/32/70/1859327093_1Tak, oczywiście w tico jest jeden. Mało tego, wystarcza na wiele lat Więc i wydatek pojedynczy - do autora wątku
-
We wszystkich może
i tak, ale nie w Tico. Zdjęcie z pierwszej lepszej aukcji Allegro powinno rozwiać
wątpliwości:
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/59/32/70/1859327093_1O widzisz
-
Tak, oczywiście w tico jest jeden. Mało tego, wystarcza na wiele lat zielony Więc i wydatek pojedynczy - do autora wątku smile
Potwierdzam, w moim Tico 15-letnim miałem oryginalny siłownik, a zmieniłem tylko dlatego, że dostałem nowszy za darmo od znajomego.
-
Nawet mamy odpowiednio wyciętą tylną półkę z jednej strony właśnie na ten jeden teleskop.
-
Nawet mamy
odpowiednio wyciętą tylną półkę z jednej strony właśnie na ten jeden teleskop.Ładnie namieszałem
-
hehehehe
Nie po raz pierwszy wyszedlem na idiote na tym forum.
Dziekuje za pomoc -
Nie po raz pierwszy wyszedlem na idiote na tym forum.
E nieee - tym razem mi się udało