Co dziś dłubałem w Tico
-
Panowie taką osłonę http://allegro.pl/oslona-wlotu-powietrza-daewoo-tico-nowa-i2717771942.html gdzie się montuje i jak? Mam tę zimową na dole zderzaka ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej. Zaglądałem co prawda jakby ją przymocować ale tam nie ma jakichś specjalnych rozwiązań.
-
Panowie taką osłonę
http://allegro.pl/oslona-wlotu-powietrza-daewoo-tico-nowa-i2717771942.html gdzie się
montuje i jak? Mam tę zimową na dole zderzaka ale zastanawiam się czy nie kupić
jeszcze takiej. Zaglądałem co prawda jakby ją przymocować ale tam nie ma jakichś
specjalnych rozwiązań.To jest osłona montowana po lewej części zderzaka tico (patrząc od przodu auta) - fabrycznie jest zamontowana, nie jest to dodatkowa osłona.
-
Zgadza się. Jaco, prawdopodobnie ją już masz założoną...
Jest ona przykręcona dwoma wkrętami (słaby dostęp) do wewnętrznej strony atrapy. Gdyby ta osłona była dłuższa, zasłaniałaby chłodnicę - a tak przysłania tylko widok na kolektor wydechowy.
Ja zdejmuję ją na lato, zakładam na zimę. Dlatego, że używam LPG i chcę dostarczyć silnikowi nieco więcej chłodu w letnie dni. -
Wczoaj zakupiłem kompletne sprzęgło do tico firmy SRL koszt takiego sprzegła 175zł ale że wziąłem na firme w której pracuję zapłaciłem 133zł : D
W arpolu SRL 175zł a w Eurohurcie 350zł taka rozbieżność cen massakra.
W sobote jeśli bedzię kanał wolny zabiorę się za wymiane.FOTO SPRZEGŁA:
http://imageshack.us/photo/my-images/823/dsc05248hn.jpg/\edit: link
-
Sobota - zmiana kół na zimowe.
-
montaz termostatu, a w sobote po pracy wezme sie zamontaz centralego zamka oczywiscie fotki beda ; d
-
Ja zawsze chciałem mieć centralny z siłownikiem tylnej klapy... Wygoda na parkingu w markecie bezcenna, może kiedyś to zrealizuję
-
regulacja obrotów biegu jałowego
-
Wymiana szyby lewe tylne drzwi
-
A co Ci się z szybą stało?
-
Dzisiaj rano pojechałem do pracy, szef powiedział, że nie ma dzisiaj nic do roboty mam wziąść wolne. Więc wziąłem odkurzać piorąco-czyszczący który mamy w firmie i zacząłem prać fotele, po chwili zawołał mnie kumpel czy moge przytrzymać mu skrzynie od nubiry, poszełem, wróciłem po 30 sekundach dosłownie, a tu ząk był sobie protfel w drzwiach kierowcy i go nei ma Jakaś menda społeczna ukradła mi portfel, a w nim:
-2 dowody rejestracyjne od tico i peugeota,
-dowód osobisty, legitymacja szkolna,prawo jazdy, książeczka wojskowa, legitymacja rencisty i pieniądze, oraz paragony gwarancyjne na częsci do tico ; / -
A co Ci się z szybą
stało?Wybili mi chuligani
-
Ile kasy tam miałeś?
Może chociaż dokumenty zwrócą...? -
Wybili mi chuligani
Też coś zajumali?
-
Też coś zajumali?
Po prostu młodzianom nudziło się w nocy(demolowali znak) i próbowali zatrzymać mnie na drodze.Przywalili chyba z bejsbola w szybe.
-
Jasny gwint...
Nic poza szybą nie "poszło"? Ile kosztowała szybka tylna? -
Ile kasy tam
miałeś?
Może chociaż
dokumenty zwrócą...?pieniedzy 200zł, już pal licho te pieniądzę, żeby dokumenty się odnalazły ; /
-
Jasny gwint...
Ehh
Nic poza szybą nie
"poszło"? Ile kosztowała szybka tylna?Nie...3 dychy na szrocie
-
Ehh
To gdzie to takie zbóje łażą?
Nie...3 dychy na
szrociePaaanie a ja mam 2 szyby po 2 dychy/szt